Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Καλα εισαι σοβαρός; Εγω ημουν switch εδω κάποτε πριν γίνω K-Line. Γι αυτο πρόσεχε πως μιλάς για να μην έχουμε αλλα...

Καλα εισαι σοβαρός; Εγω ημουν switch εδω κάποτε πριν γίνω K-Line. Γι αυτο πρόσεχε πως μιλάς για να μην έχουμε αλλα...

σοβαρος?

i-am-the-law.jpg

:p

Είναι οι LME49720 και διάβασα ότι είναι ακριβώς ίδιοι με τους LM4562, απλά η National άλλαξε την ονοματολογία (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι LM4562 σταμάτησαν να παράγονται).

Πάντως έχουν ακριβώς τις ίδιες παραμέτρους.

Τώρα που τα βλέπω πάντως, μάλλον θα δυσκολευτώ λίιιιγο με το κολλητήρι... Είναι μία σταλιά! :p

EDIT: Αν θες να το συνεχίσουμε, πες μου να ανοίξω θέμα γιατί θα μας πάρουν με τις πέτρες εδώ :p

smd? ειναι ψηλο παλουκι να τα κολλησεις

ξες ποσο κοστιζει το λιβανι και τα κερια;

ας τα δωσουν τα λεφτα και τα μερισματα και τις θεσεις στο δς αρκει να βαλουν και κανα φορο...

Αν δεν το έχεις, μην το παίξεις ήρωας... Πήγαινε σε εναν ηλεκτρονικό να στο κάνει... Ειναι πολυ ψιλοδουλειά... Και αν (χτυπα ξυλο) γινει χαζομαρα θα κανεις μεγαλυτερη ζημιά...

Όλα οκ τελικά :D

Μόλις έφυγε το πρώτο κομμάτι και έμαθα τη διαδικασία, τα άλλα 3 (για τα surround) έγιναν πανεύκολα και γρήγορα :)

Όλα οκ τελικά :D

Μόλις έφυγε το πρώτο κομμάτι και έμαθα τη διαδικασία, τα άλλα 3 (για τα surround) έγιναν πανεύκολα και γρήγορα :)

Έχεις όρεξη για κανένα mini how-to?

Έχεις όρεξη για κανένα mini how-to?

Μωρέ όρεξη και θέληση υπάρχει άφθονη, αλλά ούτε φωτογραφίες έβγαλα στην πορεία ούτε τίποτα... Δεν το σκέφτηκα... :unsure:

Παρ'όλα αυτά, ίσως το φτιάξω, αλλά μετά την εξεταστική που έρχεται :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.