Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

party της μικρής μου αδερφής

γονείς παιδάκια θιοι και θιες κλπ κλπ

στην αυλή παρκαρισμένα: καγιέν, Α6, ρέηντζ ρόβερ

Πείνα... :giveup:

ρε μην ποστάρεις τέτοια μετά από μένα...θα μου πουν οτι το κάνω επίτηδες και εμφανίζομαι πριν από τέτοια ποστ......:hehe:

Aν είναι να με λες και ρε, να σε λέω και εγώ Φάρμα.

Τι λέει θα το πάρω το approval:rubik:

ρε μην ποστάρεις τέτοια μετά από μένα...θα μου πουν οτι το κάνω επίτηδες και εμφανίζομαι πριν από τέτοια ποστ......:hehe:

chris_hansen.gif

Βομβα στη Βουλή

σιγά την βόμβα. στο παρτέρι ήταν, και δεν έγινε και καμιά ζημιά...... απλά για τα μάτια του κόσμου....

να βγούνε και οι αξιωματούχοι και να λένε για τρομοκρατία και πως θα την πατάξουν, θα ασχοληθούμε και λίγο με το "φλέγον" ζήτημα και να πως τραβάμε λίγο την προσοχή από το προϋπολογισμό, την φτώχεια του μισθωτού και τα συναφή ζητήματα.

το χειρότερο είναι ότι το κόλπο θα δουλέψει....

Δε ξέρω τι εμπειρίες έχετε με την αεροπορική BMI αλλά εγώ από εδώ και πέρα θα την αποφεύγω. Πετάω από Αθήνα για Δουβλίνο μέσω Λονδίνου. Το αεροδρόμιο του Δουβλίνου έχει κλείσει μεταξύ 11 και 12 το πρωί για καθαρισμό από τα χιόνια και η BMI ακυρώνει όλες τις πτήσεις της ημέρας για Δουβλίνο. Περιμένοντας σε μία ατελείωτη ουρά από κόσμο φτάνουμε στο γραφείο οι οποίοι με στέλνουν σε άλλο terminal του Heathrow (όποιος έχει πάει ξέρει για τι διαστάσεις μιλάμε) για να ρωτήσω στο κεντρικό γραφείο τι θα γίνει. Πάω εκεί αλλά δε με αφήνει το security του αεροδρομίου να περάσω γιατί δεν έχω περάσει λέει από biometrics έλεγχο και δεν έχουν την φωτογραφία μου.

Ξανά πίσω λοιπόν όπου τυχαία βρίσκω μία υπάλληλο και την ρωτάω που να πάω. Με στέλνει πάλι αλλού όπου μου ανακοινώνουν ότι πρέπει να παραλάβω τις βαλίτσες μου από κάπου (δεν ήξεραν που ακριβώς) και μετά να πάω να δω τι γίνεται με την πτήση μου. Με στέλνουν πάλι σε άλλο όροφο και ο υπάλληλος δεν ξέρει που βρίσκονται οι βαλίτσες από την πτήση της Aegean (υποτίθεται ότι συνεργάζονται). Με τα πολλά τις βρίσκουμε και με στέλνουν με υπάλληλο της BMI μέσα από τον έλεγχο που περνάει το stuff όπου μου έψαξαν μέχρι και τα φερμουάρ για να μπορέσω να πάω να τις πάρω. Εκεί βρήκα κι άλλους κακόμοιρους που περίμεναν εδώ και 2 ώρες τις βαλίτσες τους από διάφορες πτήσεις που συνδέονταν με BMI για Δουβλίνο. Μετά από περίπου 45 λεπτά πήρα και τις δικές μου.

Μέρος τρίτο. Με τις βαλίτσες στο χέρι και φορτωμένος σαν γαϊδούρι φτάνω στο κεντρικό της BMI όπου βλέπω μία ουρά 150 ατόμων και αναμονή τουλάχιστον 45 λεπτών. Έφτασα που λέτε στον υπάλληλο και του λέω ότι η πτήση μου ακυρώθηκε και τι θα γίνει τώρα. Ευθαρσώς μου ανακοινώνει ότι το μόνο που μπορεί να κάνει είναι είτε να μου ακυρώσει το εισιτήριο είτε να μου κλείσει πτήση για αύριο. Και τον ρωτάω αφού το αεροδρόμιο είναι ανοιχτό και η Aerlingus κι η RyanAir πετάνε, εσείς γιατί όχι; Γιατί λέει δεν έχουμε αρκετά slots στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου για να κρατήσουμε τα αεροπλάνα το βράδυ!! Και τι με νοιάζει εμένα; Πληρώστε να πάρετε slots για μια νύχτα. Ρωτάω μήπως μπορούν να με κλείσουν με άλλη αεροπορική αλλά όχι φυσικά. Οκ του λέω κλείστε μου για αύριο, που θα μείνουμε σήμερα; Κατεβείτε λέει κάτω που είναι οι πληροφορίες για τα ξενοδοχεία. Και ρωτάω εγώ με νεύρα στο κόκκινο πλέον, δεν πετάτε λόγω δικού σας προβλήματος και δεν μας κλείνετε και ξενοδοχείο; Ο υπάλληλος τι να πει, λυπάμαι δε μπορώ να κάνω κάτι, αν θέλετε λέει κάντε παράπονα. Θράσος λέμε..

Με τα πολλά μη σας κουράζω, πήρα refund (δε το έχω πάρει ακόμα δηλαδή, το ζήτησα) και έκλεισα με την Aerlingus πληρώνοντας μιας 300αρού για πτήση τελευταίας στιγμής.

Τι λέγαμε προχθές για εξυπηρέτηση πελατών; Για δικό τους θέμα, εγώ ταλαιπωρήθηκα τόσες ώρες να γυρνάω μέσα στο αεροδρόμιο και βγήκα και 300ευρώ χαμένος επειδή αυτοί είναι άχρηστοι.. Όλο αυτό το στέλνω και email με περισσότερες λεπτομέρειες, αμφιβάλω αν θα γίνει κάτι όμως...

Κατι τετοιο το περιμενα για χρονια !!!

Μπραβο στην παραγωγη.Μπορει να μην αγκιζει τις ταινιες που εκανε η New Line Cinema αλλα πρεπει να βγαινουν που και που ταινιες βασισμενες στα βιβλια του Τολκιν.

:cool:

:happy2:

ΕDIT : info

Το Born of Hope είναι μια ταινία (ανεξάρτητη παραγωγή) εμπνευσμένη από την τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Με το Born of Hope πηγαίνουμε αρκετά χρόνια πίσω από την 1η ταινία του Lord of the Rings. Πηγαίνουμε στην εποχή που αρχηγός των Dunendain (φυλή του Aragorn που είδαμε στον Άρχοντα) είναι ο Aradorn και ο γιός του Arathorn (ο πατέρας του Aragorn) πολεμάει ήδη τα Orcs όπου ψάχνουν για το δαχτυλίδι. Παρακολουθούμε τη ζωή των Dunendain και της προσπάθειας τους να επιβιώσει ο οίκος τους, απόγονοι του Isildour με αποκορύφωση την φυγή του Aragorn στο Σχιστό Λαγκάδι για να μεγαλώσει και να ανατραφεί με ασφάλεια.

Μια fan made ταινία, που παρόλα αυτά είναι αρκετά καλή σκηνοθετημένη και μπράβο στην προσπάθεια τους

Mια φορά είχα πάρει πτήση της British Midland ή άλλιως ΒΜΙ από Heathrow για Manchester.

Ένα θα πω. Κατάφερα να χάσω 2 πτήσεις στη σειρά και 4 ώρες από τη ζωή μου, χωρίς να φταίω ΚΑΝ!

Πιο λεβιέδες υπαλλήλους δεν έχω ξανασυναντήσει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.