Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ.ΦΑΕΙΝΟΤΑΤΗ ΟΜΩΣ.ΠΑΙΔΙ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ 5.

1)ονλαιν συναλλαγες δεν μπορεις να κανεις γιατι θα φαινεται που πανε τα δαχτυλα σου οταν δινεις κωδικους

2)Θα βλεπεις πρ0ν και θα κ@βλωνει ολη η καφετερια.

3)δεν θα τολμας να πληκτρολογησεις στο μσν "μλκ ειναι ενα γουνακι απεναντι αλλο να σου λεω αλλο να το βλεπεις" γιατι θαχει ινσταντ τσαντα νταματζε

4)η αστυνομια δεν θα χρειαζεται να πλερωνει χαξορζ,απλα θα αγορασει κυαλια ...

Μας έσκισαν την ψυχολογία στο φαγητοthread με τα τσουρέκια του Τερκενλή και τον κιουνεφε.........

Γι αυτό και γω αύριο απόγευμα φεύγω Σαλονίκη για 3ήμερο.:happy2:

Το numeric keypad συνδεεται με το πληκτρολογιο ή ειναι αναγκαστικά ξεχωριστα?

Κανε review...

Είναι εντελώς ξεχωριστό. Αναγνωρίζεται και ως ξεχωριστή bluetooth συσκευή. Αυτό (ή μάλλον το επόμενο) ΣΚ θα κατέβω Σαλονίκη, να βρεθώ με λαμπίτη για να βγάλουμε φωτό και να κάνουμε το review. Βασικά δε το ξέρει ακόμη... :hehe:

ερωτηση, γινεται, αγορα στο πλαισιο με πιστωτικη, με δοσεις, κ να γινει online παραγγελια κ να ερθουν στο σπιτι? με τιμες του νετ?

απλα θελω να γλυτωσω το κουβαλημα, μιας κ δεν εχω αμαξι θεσ/νικη.

Κλείνω βαλίτσα φορτώνω το κάρο και σας χαιρετώ. Σαλόνικα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε:dance3::happy2::dance3:

φωτορεπορτάζ στο φαγητοthread και στο γυναικοthread (ουπς ξέχασα δεν έχουμε τέτοιο) :p

ερωτηση, γινεται, αγορα στο πλαισιο με πιστωτικη, με δοσεις, κ να γινει online παραγγελια κ να ερθουν στο σπιτι? με τιμες του νετ?

απλα θελω να γλυτωσω το κουβαλημα, μιας κ δεν εχω αμαξι θεσ/νικη.

Ναι :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.