Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Πήγε ήδη 2010...

Εύκολα γυρίζει η σκέψη μου 10 χρόνια πίσω, όταν λέγανε για ιούς βόμβες σεισμούς καταποντισμούς...

Πως περνάνε έτσι τα χρόνια ρε γμτ

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Μολις βλεπω Ντουμπαι ,βγαζω καντηλες.

Δεν μπορει να διανοηθει κανεις μας ποσα δεκακις δισεκατομμυρια εχουν ριξει εκει μεσα σε 10 χρονια για να περναν καλα οι πλουσιοι Σεηχιδες και ο 50 Cent στις διακοπες του.ΜΕ τοσα λευτα θα χαν να φανε ολοι μα ολοι ανεξαιρετως οι φτωχοι του πλανητη.:nothing:

---> 5:50 - 7:05 <---

Χαχαχα να σαι καλα τι βιντεο ηταν αυτο.

1 εκατομμυριο πρεπει να στοιχισε χωρις τις τρυπες η ζωνη.Με τις τρυπες παιζει να του πηγε στα 2 εκατομμυρια :worship:

Ωραια παει η μερα, περνοντας τα καλωδια για να μεταφερω τον fileserver στο παταρι για να γλιτωσω απο το θορυβο εκοψα την παλαμη μου με τον κοφτη, γαζες για κανα 10ημερο, πφφφ.

Aύριο είναι ο λόγος που τα λένε σήμερα:p

Τοτε γιατι τα καλαντα λενε " Σημερα τα φωτα και ο φωτισμος........" ?

Ωραια παει η μερα, περνοντας τα καλωδια για να μεταφερω τον fileserver στο παταρι για να γλιτωσω απο το θορυβο εκοψα την παλαμη μου με τον κοφτη, γαζες για κανα 10ημερο, πφφφ.

"Αφου εισαι βλακας" TM by unsto (2005)

Έγκλημα :

Σχέδιο συγκάλυψης της ρύπανσης του Ασωπού καταγγέλλουν οι Οικολόγοι Πράσινοι

Καταγγελία κατοίκων προς ΕΕ για το εξασθενές χρώμιο στον Ασωπό (18/6/2009)

«Έγκλημα» χαρακτηρίζει ο Αλ.Τσίπρας την κατάσταση στον Ασωπό (5/6/2009)

Τεράστιο σκάνδαλο χαρακτήρισε το θέμα του Ασωπού η Αλέκα Παπαρήγα (13/5/2009)

Διαφορετικές εκτιμήσεις από κυβέρνηση και αντιπολίτευση για το θέμα του Ασωπού (23/2/2009)

Μελέτη του ΙΓΜΕ επιβεβαιώνει την τεράστια μόλυνση του Ασωπού (19/2/2009)

Καθυστερήσεις στα μέτρα για τον καθαρισμό του Ασωπού διαπιστώνει η Νομαρχία (15/10/2008)

Καρκινογόνα και τοξικά μέταλλα στην κοίτη του Ασωπού (24/9/2008)

:rant:

πριν από ~12 περίπου χρόνια, όταν ο πατέρας μου και ο νονός μου προσπαθούσαν να το "καταγγείλουν"* το θέμα, η νομαρχία -που τώρα κόπτεται- τους έστελνε στο υπουργείο περιβάλλοντος, και το υπουργείο περιβάλλοντος -το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή, που επίσης τώρα κόπτεται αφού μπορεί να πει ότι "φταίνε οι άλλοι"- τους έστελνε μπαλάκι στη νομαρχία... Περιμένουμε, λοιπόν, να βρεθεί λύση; Όσο ασχολήθηκαν, το ΠΑΣΟΚ 8 χρόνια, και η ΝΔ άλλα 6, άλλο τόσο θα ασχοληθούν όλοι τους τώρα. Βλέπεις, τους φοβίζει να επιβάλλουν πρόστιμα στις συγκεκριμένες βιομηχανίες

*ουσιαστικά να βρεθεί λύση θέλανε

Τοτε γιατι τα καλαντα λενε " Σημερα τα φωτα και ο φωτισμος........" ?

Για τον ίδιο λόγο που στις 31/12 λένε "αρχιμηνιά και αρχιχρονιά"

Τι να πω τωρα... :shutup:

καλα Χυντ,κοιτα νασαι λιγο πιο επιφυλακτικος,γιατι σαν την δευτερη υπηρχε ατομο (σε ανατολικη χωρα) που εβαζε κομματακια γυαλι στο ματι του για να επιτυχει το ιδιο και να προσελκυσει το παγκοσμιο ενδιαφερον (και μετα λενε εμενα αττενσιον χορ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.