Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Holy ****, μολις πηρα χαμπαρι οτι σε 1min ...2010

μολις μπήκε, χρονιά πολλά :p

Πιστευω αξιζει να γινει VIP member.Με το νεο ετος εγραφε μηνυμα στο λαμπη.Τι αλλο! :dance3:

Χρονια Πολλα και το νεο ετος να ναι γεματο ευτυχιες,επιτυχιες και δημιουργηκοτητα.

Να χαιρεστε τις οικογενειες σας και τους δικους σας ανρθωπους.:T:

Εμένα μου μπήκε για τα καλά......Βρήκα να παρκάρω Ψυρρή στις 1:30 έξω ακριβώς από το μπαράκι που είχαμε κλείσει.....και μόλις γύρισα με πλουσιότερο τηλεφωνικό κατάλογο:happy2:

Ο πορτιέρης του μαγαζιού που πήγαμε διδάσκει Muai Thai στο γυμναστήριο που πάω και μας κέρασε μπουκάλι :hehe:

ύπνο ως τις 5 το απόγευμα που θα πάω για τον πιο ωραίο καφέ της Αθήνας........και τώρα πάω να ροχαλίσω.plz respect that......:zzz:

Ε ΦΡΑΓΜΑ ΤΣΑΠΡ ΞΥΠΝΑ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ

Μα δε ζητάω λύση. Τις ξέρω τις λύσεις, παλιά καραβάνα γαρ. Το ατυχές timing ήθελα να εκθέσω. Καλή χρονιά και καλές κάρτες!

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πρωτίστως και κάθε ευτυχία στα προσωπικά και τα μαθητικά-επαγγελματικά!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.