Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Έχει ιδέα κανείς ποιο είναι το τραγούδι στο video;

http://www.youtube.com/watch?v=E2DtuobgBr4

Btw όσοι δεν το έχουν δεί ας το δούν! :shout:

Άκυρο για το κομμάτι, διάβασα ότι το έγραψαν μόνο για την διαφήμιση.

Από UK είναι, όλα μαζί εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=lSl2CR4TrM0

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
το χω βάλει εδώ και μήνες στο Οδήγηση thread.......από τη μια σκέφτομαι οτι κακώς το έβαλες χρονιάρες μέρες να μας ξανασπαράξει το φυλλοκάρδι με τις εικόνες του βίντεο.....

από την άλλη είναι ξανά επίκαιρο λόγω της εξόδου.

όπως και να χει το χω δει ήδη 5 φορές από τότε...δεν έχω σκοπό να το ξαναδώ.:nothing:

ααααααα αμα ειναι να κανουμε κοινωνικη προσφορα του λαμπ ετσι,τοτε πως σκοπευεις να κανεις διαφημιση για την χρηση προφυλακτικων?

φωτο του billpeppas και απο κατω λεζαντα..."και ομως ΑΥΤΟΣ ηταν το δυνατοτερο σπερματοζωαριο?"

Να σου πω όμως ρε σύ καλύτερα να το δεις τώρα και να σε ταρακουνήσει, έτσι ώστε να είσαι προσεκτικός παρά τέτοιες μέρες να θρηνούμε θύματα.... :rip:

αραγε αν αντι για counter με τους θανατους της γουρουνογριπης δειχνανε counter με τροχαια και θανατους ποσο θα ειχαν μειωθει?

Ποσο μου τη δινει που στο google υπαρχει οτι πιο ηλιθιο και αχρηστο μπορει να φανταστει κανεις και ποτε δε βρισκω οτι χρειαζομαι για τα μαθηματα μου.Ουτε αρχαια,ουτε μαθηματικα,ουτε κειμενα,ουτε γλωσσα,ουτε τιποτα.

Τελικα ποσο εργαλειο μπορε να ειναι το ιντερνετ?Τι δημοσια παιδια και κουραφεξαλα ρε παιδακι μου,δεν υπαρχει ουτε μια βιβλιοθηκη με ελληνικη γραμματικη online.

Παιχνιδια,ταινιες,facebook και πορνο...:boxed:

Καλα παμε!!! :coax:

...α και ο Ευαγγελατος που μας λεει να το χρησιμοποιουμε σαν εργαλειο.:haha:

Με αφορμη ολα αυτα,θα προσπαθησω τον επομενο μηνα να κανω μια σελιδα ή ενα blog με ολη την ελληνικη Γραμματικη.Αρχαια & Νεα οσο και να μου παρει...

αρχηγε μου τωρα κανεις πλακα,ετσι δεν ειναι?δοκιμασε δινοντας το συγκεκριμενο γραμματικο φαινομενο που σε ενδιαφερει,η στο wiki.

ααααααα αμα ειναι να κανουμε κοινωνικη προσφορα του λαμπ ετσι,τοτε πως σκοπευεις να κανεις διαφημιση για την χρηση προφυλακτικων?

φωτο του billpeppas και απο κατω λεζαντα..."και ομως ΑΥΤΟΣ ηταν το δυνατοτερο σπερματοζωαριο?"

-E-P-I-C-

γ κλιση ουσιαστικων

Στο wiki δε βγαζει τιποτα.Στο google οταν ψαχνω κατι παρομοιο καθε φορα μου βγαζει αποτελεσματα μονο σε ενα blog ,αλλα σε κανενα φαινομενο δεν τα χει αναλυτικα.Πχ εδω εχει μονο το 1/3 του βιβλιου της γραμματικης(σχολικο)...

http://omilias.blogspot.com/2007/01/blog-post_13.html

Παρολο που το διαβασα,δε καταλαβα ακριβως ποια ειναι η μαγκια που κανει?Θα επρεπε να τον συλλαβουν δηλαδη επειδη τους βριζει στο facebook η επειδη κραταει μια γαλοπουλα?:sorry:

έχω φετίχ με τα μαύρα μάτια ρε γμτ........

assets_LARGE_t_1463_671808.JPG

:hug:

Αγορινα κανενα προβλημα.Φερε οποια θες και με δυο μπουκετα στην εχω μαυροματα στο λεπτο.

έχω φετίχ με τα μαύρα μάτια ρε γμτ........

071014_-094.jpg

:hug:

Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την Καθαρή Δευτέρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.