Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ε ετσι το ονομασαν κανε τους μηνυση (πμ στον Τσακονα) :to_pick_ones_nose:

Αυτο ειναι το λιγοτερο επιπονο της ιστοριας παντως....

Το μονο που μου αρεσε ηταν το 5g :D

Αγόρασα ενα τσαντάκι της Colori (αυτη που βγαζει είδη για μηχανόβιους) για τη μέση... Μιλάμε για καταπληκτική ποιότητα και Ελληνικά προϊοντα... Δεν το περίμενα, εντυπωσιαστηκα... Και η τιμή super, ειδικά αν υπάρχει κανενας μηχανοβιος / ποδηλάτης που σκέφτεται να κανει κάποια αγορά, ας βιαστεί γιατι μεχρι το τέλος του έτους παίζει ενα -20%... ;)

Πάλι μόνος μου έχω έχω μείνει και ποστάρω παγιδευμένος σε ένα σωρό memory leaks και κυνηγημένος από τον πράκτορα Smith (Codename Αστρόλαβος) :hehe:

Drama.jpg

Πάλι μόνος μου έχω έχω μείνει και ποστάρω παγιδευμένος σε ένα σωρό memory leaks και κυνηγημένος από τον πράκτορα Smith (Codename Αστρόλαβος) :hehe:

Drama.jpg

impress_failed.jpg

το χω βάλει εδώ και μήνες στο Οδήγηση thread.......από τη μια σκέφτομαι οτι κακώς το έβαλες χρονιάρες μέρες να μας ξανασπαράξει το φυλλοκάρδι με τις εικόνες του βίντεο.....

από την άλλη είναι ξανά επίκαιρο λόγω της εξόδου.

όπως και να χει το χω δει ήδη 5 φορές από τότε...δεν έχω σκοπό να το ξαναδώ.:nothing:

Να σου πω όμως ρε σύ καλύτερα να το δεις τώρα και να σε ταρακουνήσει, έτσι ώστε να είσαι προσεκτικός παρά τέτοιες μέρες να θρηνούμε θύματα.... :rip:

Την ειχα δει πριν κανα χρονο περιπου και με πιο καταθλιπτικη μουσικη και ειχα παθει πραγματικα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.