Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Μετά από ένα γερμανικό σκοπέτο βγήκα για το διήμερο. :D

Εγω σημερα μεσα, αλλα τουλαχιστον υπηρεσια μπροστα σε PC και 21:00 εξω μεχρι κυριακη πρωι:D

Κωστα δυστυχως ειναι τετοιος ο πανικος που γινεται απο τους shopaholics της τελευταιας στιγμης

που και ακομα με τις καλυτερες προθεσεις να ξεκινησεις τη βολτα/δουλεια σου

αμα φας 1+ ωρα σερι για να κανεις διαδρομη ενος τεταρτου

και εντωμεταξυ εχεις κοντεψει να τρακαρεις δυο τρεις φορες, να πατησεις κανα δυο πεζους

που στο τελος πραγματικα ειτε μετανιωνεις που μπηκες στο αμαξι

ή γινεσαι κι εσυ καφρος στους καφρους και τη βλεπεις GTA.

Εχουμε μαζευτει τοσο πολλοι και εχουμε καταντησει τοσο ζωα και αναισθητοι πλεον

που τπτ δεν μου κανει εντυπωση...

hint: το Bonus της αποστολης "Xριστουγεννιατικη βολτα στην Αθηνα"

αυξανει αναλογα υπο τις παρακατω προυποθεσεις

Α.εισαι κολλημενος κυριολεκτικα στην κινηση με λαμπακι βενζινης αναμενο απο χθες βραδυ

Β. σε εχει πιασει κατουρημα ή και τπτ πιο χοντρο καθοδον

Γ. εχεις συγκεκριμενα πραγματα - παραγγελιες που πρεπει να εκτελεσεις σε 3-4 διαφοετικα καταστηματα κι ο

χρονος τελειωνει

Δ. Σκανε ξεκουδουνα τηλεφωνα "αντε ακομα?..." "μα τι κανεις?" απο γυναικα, συγγενεις κτλ...

Ε. πετυχαινεις σκουπιδιαρικο που εχει βγει μετα απο μια εβδομαδα απεργιας σε στενο που δεν σου επιτρεπει αλλη

οδο διαφυγης

περαστικα μας

και του χρονου

Το κακό Γιώργη είναι ότι στην Ελλάδα πάντα έχουμε μια δικαιολογία για την συμπεριφόρα μας, βέβαια ποτέ δε κοιτάμε πως να φτάσουμε εκεί για να χρειαστούμε την δικαιολογία. Μη γίνομαι μίζερος μέρα που 'ναι, χρόνια πολλά να έχουμε και του χρόνου με περισσότερο μυαλό!

Misa Campo η κοπελα των ονειρων μου!!!! :inlove::inlove: Φοβερη γυναικα!!!!Ισως και η πιο ομορφη Ασιατισσα!!!!

Να σαι καλα!!:D

Misa Campo η κοπελα των ονειρων μου!!!! :inlove::inlove: Φοβερη γυναικα!!!!Ισως και η πιο ομορφη Ασιατισσα!!!!

Να σαι καλα!!:D

ή το ένα ή το άλλο θα είναι φίλοC:p

απο τραπεζι σε τραπεζι παω....και μαλλον οι συνδυασμοι γιεγκερ με βυσινο-σαμπανια με ρεντμπουλ-ουισκι με σοδα καθε αλλο παρα χωνευτικα ηταν :hehe:...

5 ωρες υπνο και παμε για φαι παλι....τσαμπα οι 3 διαιτες που κανω.

5 ωρες υπνο και παμε για φαι παλι....τσαμπα οι 3 διαιτες που κανω.

Ανανά - Αβοκάντο - Χαβιάρι?

Άσε κι εγώ τον κάνω αυτό το συνδυασμό με τις 3 δίαιτες, αλλά δεν φαίνεται να δουλεύει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.