Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Έχω (ξανά)πάθει σοκ που βρίσκομαι Αθήνα. Ρε τι επιθετικότητα είναι αυτή στους δρόμους; Άφηνα πεζούς να περνάνε και το τι άκουγα από τους πίσω είναι απίστευτο. Άπειρος κόσμος να περνάει με κόκκινα, να ξαναματακούω βρίσιμο γιατί σταμάτησα στο κοκκινο, μία φρίκη λέμε.

Κωστα δυστυχως ειναι τετοιος ο πανικος που γινεται απο τους shopaholics της τελευταιας στιγμης

που και ακομα με τις καλυτερες προθεσεις να ξεκινησεις τη βολτα/δουλεια σου

αμα φας 1+ ωρα σερι για να κανεις διαδρομη ενος τεταρτου

και εντωμεταξυ εχεις κοντεψει να τρακαρεις δυο τρεις φορες, να πατησεις κανα δυο πεζους

που στο τελος πραγματικα ειτε μετανιωνεις που μπηκες στο αμαξι

ή γινεσαι κι εσυ καφρος στους καφρους και τη βλεπεις GTA.

Εχουμε μαζευτει τοσο πολλοι και εχουμε καταντησει τοσο ζωα και αναισθητοι πλεον

που τπτ δεν μου κανει εντυπωση...

hint: το Bonus της αποστολης "Xριστουγεννιατικη βολτα στην Αθηνα"

αυξανει αναλογα υπο τις παρακατω προυποθεσεις

Α.εισαι κολλημενος κυριολεκτικα στην κινηση με λαμπακι βενζινης αναμενο απο χθες βραδυ

Β. σε εχει πιασει κατουρημα ή και τπτ πιο χοντρο καθοδον

Γ. εχεις συγκεκριμενα πραγματα - παραγγελιες που πρεπει να εκτελεσεις σε 3-4 διαφοετικα καταστηματα κι ο

χρονος τελειωνει

Δ. Σκανε ξεκουδουνα τηλεφωνα "αντε ακομα?..." "μα τι κανεις?" απο γυναικα, συγγενεις κτλ...

Ε. πετυχαινεις σκουπιδιαρικο που εχει βγει μετα απο μια εβδομαδα απεργιας σε στενο που δεν σου επιτρεπει αλλη

οδο διαφυγης

περαστικα μας

και του χρονου

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Και εγω πριν λιγο καιρο ετσι ημουν, εκνευριζομουν και εβριζα με το καθε τι μικρο

μια φιλη μου,το ιδιο προβλημα ακριβως ρε παιδι μου.

μια φιλη μου,το ιδιο προβλημα ακριβως ρε παιδι μου.

Στο δρομο? Και μετα λενε γιατι ακουν "τραβα πλυνε κανα πιατο" ...:unsure:

Αληθεύει το 24.7 cm?

δεν νομίζω να θες να συγκριθείς μαζί του

γιατί αλλιώς σε βλέπω σε avatar

αγαπητοι συμφορουμιτες,βοηθηστε με: εκει που ημουν και εκανα backup τα αρχεια στον εξωτερικο δισκο του 1TB,ξαφνικα καθεται η πεθερα στο pc και κλεινει ετσι ξαφνικα το copy progress που γινοταν,και ανοιγει μια σελιδα ιντερνετ για να μπει στο google maps να δει το σπιτι της απο το δορυφορο!

σαν να μην εφτανε αυτο,απλωνει τη ποδαρα της στο κατω ραφι του γραφειου και ριχνει κατω τον δισκο ο οποιος αστραπιαια καταστραφηκε,και εχασα 942GB αρχειων τα οποια τα μαζευα 11 χρονια...

εγγυηση δεν υπαρχει γιατι ηταν απο το πλαισιο stock house και ειχαν περασει οι 6 μηνες,τα αρχεια δεν υπηρχαν σε backup,η seagate καλυπτει μονο το δισκο για εγγυηση,και θελει 1955 ευρω για να κανει file recovery...

ερωτηση μου ειναι η εξης:να την σκοτωσω με ηλεκτροσοκ η με το ψαροντουφεκο του πατερα μου?

αγαπητοι συμφορουμιτες,βοηθηστε με: εκει που ημουν και εκανα backup τα αρχεια στον εξωτερικο δισκο του 1TB,ξαφνικα καθεται η πεθερα στο pc και κλεινει ετσι ξαφνικα το copy progress που γινοταν,και ανοιγει μια σελιδα ιντερνετ για να μπει στο google maps να δει το σπιτι της απο το δορυφορο!

σαν να μην εφτανε αυτο,απλωνει τη ποδαρα της στο κατω ραφι του γραφειου και ριχνει κατω τον δισκο ο οποιος αστραπιαια καταστραφηκε,και εχασα 942GB αρχειων τα οποια τα μαζευα 11 χρονια...

εγγυηση δεν υπαρχει γιατι ηταν απο το πλαισιο stock house και ειχαν περασει οι 6 μηνες,τα αρχεια δεν υπηρχαν σε backup,η seagate καλυπτει μονο το δισκο για εγγυηση,και θελει 1955 ευρω για να κανει file recovery...

ερωτηση μου ειναι η εξης:να την σκοτωσω με ηλεκτροσοκ η με το ψαροντουφεκο του πατερα μου?

Μαλιστα.

Δηλαδη εχεις μια πεθερα που μενει στο σπιτι σου, ξερει να ανοιγει το πισι σου,ξερει το password ,ξερει το γκουγκλ μαπς,ξερει να μπει στο γκουγκλ μαπς και απλωνει και το ποδι της στο γραφειο σου.

Τι ψαροντουφεκα και ηλεκτροσοκ ρε φιλε?Δεν βαζεις κανα κρανος να γλιτωσεις το critical plastis damage που θα σου κανει αμα δει τι ποσταρεις?

Οργή. Πολλή οργή.

Και μένος.

Τα συλλυπητήρια μου

μπλα μπλα μπλα...

Να κάνεις νέο θέμα

σπιτι της ημουνα και εφτιαχνα το pc της κορης της:suicide2:

Δηλαδη της γυναικας σου ? :sarcastic:

Κοιτα μη παθεις σαν τον αλλον που ηθελα να ξεκανει την πεθερα του και δε τα καταφερε με 2 προσπαθειες ,ουτε με AK47....

Καλη σου τυχη φιλε μου!!:coax:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.