Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Ένα πολύ μικρό διάλειμμα για μεσημεριανή τυρόπιτα κι επιστρέφουμε!

δεν ντρεπεστε λιγο

σπανακοπιτα τρωει ο κοσμος που ειναι και νηστισιμη

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_9145.html

μου ήρθε ταβλάς λέμε.δεν νομίζω να είναι δολοφονία....πάντως από 'τι ξέρω πήγαινε κάθε βράδυ στο σκάφος του,(τον έχω πετύχει πολλές φορές ο ίδιος)έπινε κανά ποτάκι για να χαλαρώσει και έφευγε αργά.ο ίδιος αγαπούσε πάρα πολύ τη θάλασσα και είχε τη θαλαμηγό όχι για μόστρα αλλά επειδή έκανε μακρινά ταξίδια.

btw υποθέτω ότι είχε πιει κανά ουισκάκι και σκόνταψε κάπου και έπεσε μέσα.....

Το ενα πιστολίδι έπεσε στη Θεσσαλονίκης, δυο στενα πισω απο το σπίτι μου.... Εδω, τα γυρω περίχωρα εχει θερίσει ο μάστορας... :unsure:

Τι γινεται στους δρομους...?? :wall::wall::wall::wall:

Έχω (ξανά)πάθει σοκ που βρίσκομαι Αθήνα. Ρε τι επιθετικότητα είναι αυτή στους δρόμους; Άφηνα πεζούς να περνάνε και το τι άκουγα από τους πίσω είναι απίστευτο. Άπειρος κόσμος να περνάει με κόκκινα, να ξαναματακούω βρίσιμο γιατί σταμάτησα στο κοκκινο, μία φρίκη λέμε.

Έχω (ξανά)πάθει σοκ που βρίσκομαι Αθήνα. Ρε τι επιθετικότητα είναι αυτή στους δρόμους; Άφηνα πεζούς να περνάνε και το τι άκουγα από τους πίσω είναι απίστευτο. Άπειρος κόσμος να περνάει με κόκκινα, να ξαναματακούω βρίσιμο γιατί σταμάτησα στο κοκκινο, μία φρίκη λέμε.

http://www.youtube.com/watch?v=a_0l14CzIos

welcome to the real world

μην το ψάχνεις ρε, έχει τρελαθεί ο κόσμος. εδώ χτες πήγαινα να στρίψω για να βγω στην παραλιακή και ένας καραγκιόζης από πίσω κόρναρε πριν αναψει το φαναρι.

μάζευτα και γύρνα πίσω όσο είναι καιρός...

Neph ,τα βυζια του αυτος απο το αβαταρ σου στη σχαρα τα βαλε?:sarcastic:

τεκνον μου.

Ονομαζονται στηθη και οχι ΒΥΖΙΑ.

Και μαλλον βλασφημησες τον Θεο επι γης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.