Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
ομαδικό φατούρο στο Jaco για τη συνδρομή του στο φετινό διαγωνισμό:hehe::boxed:

Που το ξέρεις εσύ ρε...? :p

Edit: Άσ' το το είδα... με έδωσε ο djd...

[δήλωση]Εγώ δεν ξέρω τίποτα...[/δήλωση]

Τελικα με τις αγορες απο το net δεν βγαζεις ακρη.

Παραγγελια απο το Aquatuning.de. Αποστολη σε ολη την Ευρωπη, εντος 3-5 εργασιμων.

Η παραγγελια εγινε στις 8-12 και στις 10/12 μου εστειλαν επιβεβαιωση οτι πηραν τα λεφτα.

Η αποστολη εγινε στις 11/12. Παραδοση απο την UPS στις 21/12. 10 μερες απο την Γερμανια για 3 ανεμιστηρες. Αν πηγαινα να τους παρω μονος μου οδικως θα πηγαινα και θα ερχομουν στην Γερμανια 3 φορες.

Και σημερα που μπηκα να δω που στον διατανο ειναι το δεμα, η UPS αποφασισε να κανει reschedule το delivery date για τις 24/12. Που σημαινει οτι αν θα παρω τους ανεμιστηρες πριν το νεο ετος, θα ειμαι τυχερος.

Φυσικα το μαγαζακι δεν παει πισω.

Παραγγελια online SATA καλωδια στις 10/12. Το προϊον ηταν διαθεσιμο σε ΟΛΑ τα καταστηματα πλην ενος στην Αθηνα, δεν θυμαμαι συγκεκριμενα, παντως οχι της αποθηκης που ειναι στο Μενιδι νομιζω.

Μπαινει η παραγγελια και εδω και 5 μερες ειναι κολλημενη στην συγκεντρωση προϊοντων.

Μπαινω να δω διαθεσιμοτητα και ω.... τι περιεργο. Το προϊον δεν ειναι διαθεσιμο για αγορα.

Ρε αει σιχτηρ ολοι.... που θελουμε και internet... ποδαρακι πλεον... βολτουλα και αγορα οτι βλεπω στο ραφι. Α, στα διαλα....γκιοζηδες...

Tonight

Killer season Finale

00026155.jpg

The Season 4 finale of Dexter pulled in the show's largest audience ever and was the best telecast for Showtime in more than a decade.

The finale was watched by 2.6 million viewers, a 71 percent increase from the previous season's final episode.

hp.com

Θα ειμαι εκει το Σαββατο για καποιο διαστημα κ μιας η κοπελα μου εχει αμερικανικη καρτα και σπιτι, ειπα ειναι καλη ευκαιρια για ανανεωση...

και στους Αμπελόκηπους έγινε χαμός απ'οτι άκουσα για λιγη ώρα

Myhorse.jpg

whats the big deal?

χαλαζι ειναι οχι το τελος του κοσμου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.