Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Και τα 2 είναι άκυρα για 'μένα.. Όχι και να κάνω καινούριες συνδρομές για να βλέπω F1.. :suicide:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

μακαρι να την παρει η νοβα ,να πατωσει και να παει στον αγυριστο. ελεος πια με τα 320χ180 καναλια που θελουν 50+ευρα για τη χειροτερη εικονα και τους χειροτερους παρουσιαστες.εβερ.

edit. home sweet home ^_^ αντε να μαζεψω κουραγιο να φτιαξω το κοσμος και να αλλαξω τους η/υ....προβληματα :hehe:

Το ιδιο πραγμα θα ρωταγα τωρα.Το περσινο με τα παιχνιδακια ηταν τρελα διασκεδαστικα,ειχα καει σε ενα συγκεκριμενο :tomato:

Θα ταν ωραια και φετος.:yes4:

15 δουλείες έχω να κάνω και μέχρι να πάω στον οδοντίατρο δεν μπορώ να κουνηθώ από το σπίτι, άτιμη πορσελάνη :giveup:

Εκρηξη νεανικης εγκληματικοτητας στις ΗΠΑ....

http://www.lawnet.gr/news.asp?cat=2&article=20034&ref=rightCol

να δεις που θαταν σε καμμια συμμορια τουτες!

Ωχου την καημενη...

Προβλεπω να τρωει ισοβια καθειρξη...

Για τη συγκεκριμενη 1-2 χρονια δλδ....μαξ.:rolleyes:

Πρόβλημα Πρόβλημα... πες μου πως το λύνεις;

Αστυνόμος Σαΐνης, Αστυνόμος Σαΐνης, Αστυνόμος Σαΐνης, Αστυνόμος Σαΐνης, ΑστυνΌμος Σαΐν ης... Αστυνόομοος Σαΐιιινηηης ...

σημερα που λετε παω στην εφορια με το σκεπτικο να μην ρωταω απο δω και απο εκει αλλα να συμβουλευτω τον πινακα με τις πληροφοριες..

Ε παω 1ο οροφο ως συνηθες..και βλεπω κατω κατω του πινακα , χοριγει εκδιδει σηματα τελη κυκλοφοριας..

ωραια εδω ειμαστε.Περιμενω(οχι πολυ κανα 15λεπτο)

παω ταμειο και τους λεω για το σημα.

Ναι βεβαιως πας πανω στον 2ο στο τμημα ΦΠΑ και το βγαζεις .....@#$%@#$#$@%@#$@

Μα δηλαδη ΕΛΕΟΣ! δεν ηθελα να γινει φασαρια γιατι δεν ειχε κ κοσμο και λεω ενταξει θα ξεμπερδεψω.

Αλλα ρε #$@@# μου , τους ρωτας γκρινιαζουν λεγοντας ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΡΩΤΑΤΕ ;

μετα συμβουλευεσαι τις πληροφοριες (πινακα) και παιρνεις το μακρυτερο..

Ε μα , μια τοσο απλη δουλεια και την κανουν δυσκολη ρε γμτ μου..

Και ερωτω....Μερες που ειναι...Παλαβος ο κοσμος γιατι ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ θα το αφησουν ΟΛΟΙ για τελευταια στιγμη....Γιατι δεν βγαζουν καποια ανακοινωση εντος κτιριου με χαρτια εννοειται...πχ Για τελη στον 2ο οροφο ;

btw τα λεφτα της αποσυρσης ακομα να τα παρουμε...εχουμε παει 3 φορες μεχρι στιγμης στην νομαρχια και πρεπει να παμε αλλη μια...Απαντηση υπαλληλου : ελατε αυριο

Οχι μωρε χαμενε , ελα εσυ αυριο σπιτι μου!

Λες και κωλοβαραμε ολοι στο σπιτακι μας και περιμενουμε την νομαρχια ποτε θα μας καλεσει...

Αντε να χαθουν πια.

Καλησπέρα! Επειδή κάποια φίλη θέλει να πάει Πράγα και αναρωτιέται αν μπορεί να χρησιμοποιήσει ευρώ στα καταστήματα, έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι επίσημο... Ξέρει κάποιος από προσωπική εμπειρία αν γίνεται αυτό; Η πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει ευρώ σε κορώνες; Thanks :hug:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.