Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Παίδες, αληθεύει ότι στα αεροδρόμια δε σε αφήνουν να ταξιδέψεις αν είσαι άρρωστος? :help:

Περνας απο θερμικη καμερα, κ αν εχεις πυρετο παιζει να μην σε αφησουν να περασεις.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Περνας απο θερμικη καμερα, κ αν εχεις πυρετο παιζει να μην σε αφησουν να περασεις.

Α μπράβο. Κάτι τέτοιο άκουσα κι εγώ. Αφού το μόνο θέμα είναι ο πυρετός, δεν έχουμε πρόβλημα...

Δλδ αν καποιος τρεξει με της βαλιτσες του για να προλαβει την πτηση και ιδρωσει θα του βαλουν θερμομετρο? :hehe::hehe:

Νασαι αθλητης που γυριζει απο την τουαλετα οπου εχει ριξει ενα γρηγορο στο γκομενακι και γιαναρθει στα ισα του εφαγε 3-4 καυτερες πιπεριες.

εγώ άκουσα για Αμερική,ότι για να πας, στο αεροδρόμιο θέλει χαρτί ότι έχεις κάνει το εμβόλιο.

επίσης όταν φτάσεις στο αμέρικα σου κάνουν εξέταση αίματος να δουν αν όντως το έχεις κάνει.αν δουν ότι τους έχεις κοροϊδέψει, για να μείνεις στη χώρα,στο κάνουν επιτόπου ή μεταβολή και μπακ του γκρισ.

:patsak:

Πριν ένα μήνα πήγα και δεν παίζει τίποτε τέτοιο.

Σιγουρα δεν ισχυει. Μιλαγα χτες με την πρεσβεια κ ρωτησα. Δεν χρειαζετε τιποτα, παρα μονο την βιζα (για αυτους που χρειαζονται)

G5 στο γραφειο απο σημερα!!!Φοβερα αθορυβη η ροδελα και γενικως τρομερο ποτνικι.Θα χρειαστω ομως κανα καλο mousepad,γιατι ειτε στην επιφανεια του γραφειου,ειτε στο παλιο mousepad,δε συμαζευεται!

Το τι τραβηξα με υπαλληλο του Πλαισιου και ποσες προσπαθειες εκανε να με πεισει οτι πρεπει να παρω το Mamba και μετα αναγκαστικα ενα σαπιο- mousepad της Roccat θα τα μαθετε αυριο σε αναλογο τοπικ.Ελλαδα ρε φουστη μου!:whistling

Γιατί δε λες και για το cavity search, ε;

Τον ρωτησε για τα "κομφορ" και τις "υπηρεσιες" του αεροδρομιου??

Συγκεκριμενη ερωτηξις... συγκεκριμενη απαντηξις. Straight (λεμε τωρα) και to the point ο Νουκος. Σιγα μην πει και για το ποσα McDonalds και Luis Vuitton ειχε το JFK :p

Πάντως ο Φρούλης ο κομμωτής μου που τον ρώτησα μου είπε ότι το JFK dεν έχει Louis Vuitton

Πάντως ο Φρούλης ο κομμωτής μου που τον ρώτησα μου είπε ότι το JFK dεν έχει Louis Vuitton

Μεγάλη ψεύτρα, μην την εμπιστεύεσαι:p

καλα σας λεει.Εμπιστευτειτε εμενα.

Σιγά να μη εμπιστευτούμε εσένα... Ούτε μια βλάβη δεν μπορείς να φτιάξεις και φωνάζεις την "εταιρεία ":jump:

καλημέρεςςςςς, βροχερή μερούλα σήμερα εδώ κάτω-ιδανικός καιρός για διάβασμα:bigsmile:

Σάββατο και διάβασμα δεν πάνε μαζί :hehe::p

Εκτος και αν βγείς το βράδυ~!

Η γρίπη σου πέρασε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.