Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Δεν παίζει αυτό ρε...

Κλειστή σχολή σήμερα μετά από τη χτεσινή απόφαση.

Θα γίνει άραγε το εργαστήριο ηλεκτρικών μετρήσεων που έχουμε 5-7 το απόγευμα?

Απάντηση καθηγητή: Αν τα άτομα που θα έρθουν είναι πάνω από τους μισούς, θα γίνει κανονικά.

Ε, τι πάει να πει αυτό ρε? Δηλαδή, αν οι άλλοι κάτσουν και τα ξύσουν στο σπίτι τους και δε γίνει καθόλου εγώ θα παρατήσω την αναφορά που έχω για αύριο και θα διανύσω τσάμπα 25 χιλιόμετρα για να σου κάνω τη χάρη? :TD:

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν υπάρχει καθόλου κοινή λογική σε αυτή τη σχολή... :rant:

τώρα είμαι υπερβολικός ή αυτός-οι που έγραψαν με σπρευ στην ακαδημία είναι τουλάχιστον καραγκιόζηδες ;

http://i283.photobucket.com/albums/kk293/zanskou/DSC_3219-1.jpg

Ο λόγος;

Ειναι απλες κολωνες...

Αυτη ειναι η πιο συνηθες δικαιολογια.

Μα επειδή δεν είναι απλές κολώνες το γράψανε...

Ο λόγος;

o λόγος για ποιο πράγμα; που έγραψαν "resist" στις κολώνες ή που με τσαντίζει αφάνταστα αυτό το γεγονός;

Οποιος υπαγεται σε περιοχη ελεγχομενης σταθμευσης και εφαγε προστιμο 80ευρω τωρα τελευταια παρολο πουχει καρτα μονιμου κατοικου να μου στειλει ΣΗΜΕΡΑ πμ να του πω πως υποβαλλεται προσφυγη για να γλιτωσει προστιμα με την νομιμη διαδικασια.ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Β)

Να τρως αδικο προστιμο για παρκαρισμα κατω απτο σπιτι σου ?Σπαστικο

Να πηγαινεις να ζητας την νομιμη διαδικασια ακυρωσης του προστιμου και η υπαλληλισκη να σου κανει την εξυπνη?Εκνευριστικο

Να πηγαινεις μετα απο 2 μερες και(κατοπιν ακυρωσης του προστιμου) να ζητας κανονικα και με τον νομο απο την ιδια υπαλληλισκη να σου υπογραψει βεβαιωση οτι δεν χρωστας τιποτα?ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

ξανα μανα αδικο προστιμο,τσακωνας ομως τους εκανε προσφυγη και το ακυρωσε.

εγώ άκουσα για Αμερική,ότι για να πας, στο αεροδρόμιο θέλει χαρτί ότι έχεις κάνει το εμβόλιο.

επίσης όταν φτάσεις στο αμέρικα σου κάνουν εξέταση αίματος να δουν αν όντως το έχεις κάνει.αν δουν ότι τους έχεις κοροϊδέψει, για να μείνεις στη χώρα,στο κάνουν επιτόπου ή μεταβολή και μπακ του γκρισ.

:patsak:

Πλακα κανεις.

Δηλαδη στην Αμερικη θελουν να μας πουν οτι ειναι ολοι εμβολιασμενοι?:nada:

Παίδες, αληθεύει ότι στα αεροδρόμια δε σε αφήνουν να ταξιδέψεις αν είσαι άρρωστος? :help:

γιατι αρρωστος εισαι ;

γιατι αρρωστος εισαι ;

Φίλος ταξιδεύει την άλλη βδομάδα και είναι λίγο κρυωμένος, άκουσε ότι μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο και αγχώθηκε λίγο... :)

Παίδες, αληθεύει ότι στα αεροδρόμια δε σε αφήνουν να ταξιδέψεις αν είσαι άρρωστος? :help:

Ω ρε φουστη,δηλαδη τωρα τι λεμε στο σεξ?

Παρτα μωρη εμβολιασμενη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.