Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Εγώ πάντως ως γαύρος δεν παρεξηγήθηκα. Η φωτό είναι τραβηγμένη από 14 χιλιόμετρα μακρυά, απόγευμα. Τι περίμενες; Πάντως η μούρη του πολεμικού κοιτάζει απευθείας το γήπεδο. Για να δούμε αύριο, θα είναι εκεί το γήπεδο;

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

το να την στήσεις και να περιμένεις δύο τσογλάνια σε δικάβαλο ποδήλατο που πετάνε νεράτζια σε τζαμαρίες εδώ και μια εβδομάδα και να τα πλακώσεις στα κλωτσομπουνίδια δε ταιριάζει στο πολιτισμικο επιπέδο που προσπαθω να διατηρώ....αλλά θέλω τόσο πολύ να το κάνω ... να τα πιάσω θέλω να τα πάω στους γονείς τους, να τους πω τι κάνουν και να δω τι θα πουν...ποια θα είναι η αντίδρασή τους....έτσι και ακούσω ¨εντάξει πια ...τι έκαναν τα παιδιά ; δεν σκότωσαν και κανέναν..." το χέρι ξύλο το σηκώνουν και οι γονείς!

το να την στήσεις και να περιμένεις δύο τσογλάνια σε δικάβαλο ποδήλατο που πετάνε νεράτζια σε τζαμαρίες εδώ και μια εβδομάδα και να τα πλακώσεις στα κλωτσομπουνίδια δε ταιριάζει στο πολιτισμικο επιπέδο που προσπαθω να διατηρώ....αλλά θέλω τόσο πολύ να το κάνω ... να τα πιάσω θέλω να τα πάω στους γονείς τους, να τους πω τι κάνουν και να δω τι θα πουν...ποια θα είναι η αντίδρασή τους....έτσι και ακούσω ¨εντάξει πια ...τι έκαναν τα παιδιά ; δεν σκότωσαν και κανέναν..." το χέρι ξύλο το σηκώνουν και οι γονείς!

μην το κανεις αν ειναι ανηλικοι....

μετα θα κυκλοφορει στο ιντερνετε η φωτογραφια σου και διπλα το "παιδακι" με τετραγωνα και τιτλος "ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΨΩ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ"

και πως να αντιδράσω;...το κάνουν συστηματικά ...να τα πιάσω και να φωνάξω την αστυνομία;

εαν παρακολουθουσες τα τσακωνας κλασιζ,θα προσπαθουσες να ειδοποιησεις την αστυνομια εντος 48 ωρων απο την στιγμη που εκαναν την επιμαχη πραξη φορωντας κουκουλα/sth...

do you know what I mean?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.