PetrosD Δεκέμβριος 4, 2009 #25441 Δεκέμβριος 4, 2009 Εγώ πάντως ως γαύρος δεν παρεξηγήθηκα. Η φωτό είναι τραβηγμένη από 14 χιλιόμετρα μακρυά, απόγευμα. Τι περίμενες; Πάντως η μούρη του πολεμικού κοιτάζει απευθείας το γήπεδο. Για να δούμε αύριο, θα είναι εκεί το γήπεδο;
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 4, 2009 #25443 Δεκέμβριος 4, 2009 Εννοείται Δεν αφήνει και πολλά περιθώρια ο θρύλος να χαρείτε με τα σοβαρά : )
sstav Δεκέμβριος 4, 2009 #25444 Δεκέμβριος 4, 2009 το να την στήσεις και να περιμένεις δύο τσογλάνια σε δικάβαλο ποδήλατο που πετάνε νεράτζια σε τζαμαρίες εδώ και μια εβδομάδα και να τα πλακώσεις στα κλωτσομπουνίδια δε ταιριάζει στο πολιτισμικο επιπέδο που προσπαθω να διατηρώ....αλλά θέλω τόσο πολύ να το κάνω ... να τα πιάσω θέλω να τα πάω στους γονείς τους, να τους πω τι κάνουν και να δω τι θα πουν...ποια θα είναι η αντίδρασή τους....έτσι και ακούσω ¨εντάξει πια ...τι έκαναν τα παιδιά ; δεν σκότωσαν και κανέναν..." το χέρι ξύλο το σηκώνουν και οι γονείς!
Tsakonas Δεκέμβριος 4, 2009 #25448 Δεκέμβριος 4, 2009 το να την στήσεις και να περιμένεις δύο τσογλάνια σε δικάβαλο ποδήλατο που πετάνε νεράτζια σε τζαμαρίες εδώ και μια εβδομάδα και να τα πλακώσεις στα κλωτσομπουνίδια δε ταιριάζει στο πολιτισμικο επιπέδο που προσπαθω να διατηρώ....αλλά θέλω τόσο πολύ να το κάνω ... να τα πιάσω θέλω να τα πάω στους γονείς τους, να τους πω τι κάνουν και να δω τι θα πουν...ποια θα είναι η αντίδρασή τους....έτσι και ακούσω ¨εντάξει πια ...τι έκαναν τα παιδιά ; δεν σκότωσαν και κανέναν..." το χέρι ξύλο το σηκώνουν και οι γονείς!μην το κανεις αν ειναι ανηλικοι....μετα θα κυκλοφορει στο ιντερνετε η φωτογραφια σου και διπλα το "παιδακι" με τετραγωνα και τιτλος "ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΨΩ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ"
sstav Δεκέμβριος 4, 2009 #25450 Δεκέμβριος 4, 2009 και πως να αντιδράσω;...το κάνουν συστηματικά ...να τα πιάσω και να φωνάξω την αστυνομία;
Tsakonas Δεκέμβριος 4, 2009 #25451 Δεκέμβριος 4, 2009 και πως να αντιδράσω;...το κάνουν συστηματικά ...να τα πιάσω και να φωνάξω την αστυνομία;εαν παρακολουθουσες τα τσακωνας κλασιζ,θα προσπαθουσες να ειδοποιησεις την αστυνομια εντος 48 ωρων απο την στιγμη που εκαναν την επιμαχη πραξη φορωντας κουκουλα/sth...do you know what I mean?
Hydra Δεκέμβριος 4, 2009 #25453 Δεκέμβριος 4, 2009 την ειδα μια,την ειδα δυο εεε δεν αντεξα παρηγκειλα!!!!
raven_g20 Δεκέμβριος 4, 2009 #25456 Δεκέμβριος 4, 2009 ξέρει κανείς που μπορούμε να προμηθευτούμε οξικό νάτριο? (<-----αυτό δεν έιναι το sodium acetate?)
eleozz Δεκέμβριος 4, 2009 #25458 Δεκέμβριος 4, 2009 http://shop.ebay.com/?_kw=sodium%20acetate&_fcid=80&_localstpos=&_sticky=1&_stpos=&gbr=1
Nephiλiμ Δεκέμβριος 4, 2009 #25460 Δεκέμβριος 4, 2009 Κατι ελεγες για ηλιοβασιλεματα στην Σαντορινη....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.