Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Βασικά χθες βράδυ που βγήκα μια βόλτα για βρώμικο κατά τις 3-4 το πρωί γινόταν χαμός σε όλο το Περιστέρι Σεπόλια Μπουρνάζι Κολωνό από περιπολίες.

Πρέπει να είδα τουλάχιστον 5-6 στρουμφοκαρούμπαλα σε 2 διαδρομές των 5λεπτών.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
... σε 2 διαδρομές των 5λεπτών.

Την πηγες σπιτι σου και σε 5 λεπτα ξενερωσε και σου ειπε να την πας πισω??

συνήθως τα λες πετυχημένα....

αυτή τη φορά ήταν fail:sarcastic:

Βασικά χθες βράδυ που βγήκα μια βόλτα για βρώμικο κατά τις 3-4 το πρωί γινόταν χαμός σε όλο το Περιστέρι Σεπόλια Μπουρνάζι Κολωνό από περιπολίες.

Ή βόλτα βγαίνεις ή για βρώμικο βγαίνεις.

Αν βγαίνεις βόλτα για βρώμικο, θεός φυλάξει τι μπορεί να σκεφθεί ο καθένας.

Δεν μπορούσα να αντισταθώ... Δεν ξέρω αν το όνομά σου ειναι Wood, but you sure gave me some... :whistling

Ρε φιλος, αρχικα ηταν πολυ honest η απορια μου και κακως την παρεξηγησες.

Ηταν 3-4 ειχες "μοναξιες" και βγηκες να πνιξεις τον καημο σου στο βρωμικο...

Ε εκει που περιμενες για το λουκανικο, βλεπεις το 13χρονο το πιανεις στην παρλα..."ελα να σου δειξω τον υπολογιστη μου με υδροψυξη που εχει και custom αυτοκολλητο Α64 απο τον SlackerXL και τους 3 16αρηδες SSD μου απο τον admin της Dell"... ψηνεται η δουλεια, την πας σπιτι σου, βλεπει τελικα οτι ουτε στα Windows δεν μπαινει γιατι για 45η φορα χαλασε το raid σου και λεει "πηγαινε με σπιτι..."

Πιστευω δεν ειπα κατι τραβηγμενο...

main target lost

:rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant:

!!! ΜΑΜΩ ΤΟ TIMING ΜΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ.....!!!

οκ λοιπόν, ηθικόν ακμαιότατον και αύριο θα βγάλω το άχτι μου στην μικρή.:shutup:

Με μέτρο μόνο (μη μας τυφλωθείς, νέο παιδί...)

Σημερα το πρωι που περναγα απο το Σταθμο στα Σεπολια να παω σχολειο,περναγαν απο το δρομο 6 περιπολικα με 4 στο καθενα.Λες και θα ξεσηκωθει κανεις στα Σεπολια...:rofl:

btw: για βρωμικο που πας? :nuke:

Ρε σεις, τί δουλειά έχει το αεροπλανοφόρο στον Πειραιά; Γιατί δεν είπατε τίποτα;

Πρίν λίγο:

WTF.jpg

Ήρθε ο στόλος πάλι.

Θα αυγατίσουν πάλι ο γαύροι:boxed:

Γιώργη μιλώντας για βρώμικο αναφέρεσαι στην άλλη πόρτα ή απλά η γκόμενα δεν είχε κάνει μπιντέ πριν τα πράξετε;

Ελπίζω απλά οι φίλοι γαύροι του forum να έχουν αίσθηση του χιούμορ και να μη μου θυμώσουν. Ελπίζω να με καταλαβαίνουν διότι α) έχω τραβήξει πολλά ο έρμος την τελευταία βδομάδα μαμώ τον Αντωνίου μου μαμώ και β) τέτοια φωτό είναι τόσο πάσα "πάρε βάλε" που ούτε ο Βύντρα δε θα το έχανε.

Δεν μπορούσα να αντισταθώ... Δεν ξέρω αν το όνομά σου ειναι Wood, but you sure gave me some... :whistling

http://www.newsoftheworld.co.uk/incoming/article35840.ece?slideshowPopup=true&articleId=35840&initialArticleId=35840

ο ξεδιάντροπος.....ο βίαιος....

http://www.thehollywoodgossip.com/2009/12/ron-wood-arrested-for-assault-on-ekaterina-ivanova/

Ρε φιλος, αρχικα ηταν πολυ honest η απορια μου και κακως την παρεξηγησες.

Ηταν 3-4 ειχες "μοναξιες" και βγηκες να πνιξεις τον καημο σου στο βρωμικο...

Ε εκει που περιμενες για το λουκανικο, βλεπεις το 13χρονο το πιανεις στην παρλα..."ελα να σου δειξω τον υπολογιστη μου με υδροψυξη που εχει και custom αυτοκολλητο Α64 απο τον SlackerXL και τους 3 16αρηδες SSD μου απο τον admin της Dell"... ψηνεται η δουλεια, την πας σπιτι σου, βλεπει τελικα οτι ουτε στα Windows δεν μπαινει γιατι για 45η φορα χαλασε το raid σου και λεει "πηγαινε με σπιτι..."

Πιστευω δεν ειπα κατι τραβηγμενο...

εκτός από τα υπογραμμισμένα (που να βρεθεί 13χρονο στις 4 το πρωί σε κοτοπουλάδικο) τα υπόλοιπα είναι αλήθεια που πονάει:p

Γιώργη μιλώντας για βρώμικο αναφέρεσαι στην άλλη πόρτα ή απλά η γκόμενα δεν είχε κάνει μπιντέ πριν τα πράξετε;

attachment.php?s=&postid=580753

Ζηλιάριδες:happy2:

Κοτοπουλάδικο ε; 'τάνα ξενιτιά να πεθάνουν όλοι οι fishnchipsάδες με τα ορυκτέλαια τους.:weep::weep::weep::weep::weep::weep::weep::weep::weep::weep:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.