Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Επειδή πήρε το Νόμπελ ειρήνης ο Ομπάμα στέλνει 30.000 επιπλέον στρατιώτες στο αφγανιστάν;

Θα τους διώξει μετά ρε συ.

Τους στέλνει να μαζέψουν τους άλλους.

Μα τι κακόπιστος που είσαι . . .

Επειδή πήρε το Νόμπελ ειρήνης ο Ομπάμα στέλνει 30.000 επιπλέον στρατιώτες στο αφγανιστάν;

έτσι για να μάθουν!

μια και εχω καιρο να πω κανα τσακωνοασχετο,διαβασα για εναν εφεδρο δεκανεα αμερικανο πουτουρθε φυλλο πορειας για....αφγανισταν και αντι να βαλει να ακουσει το σιντι του καζουλη ειχε την φαεινη ιδεα να προσφυγει στα δικαστηρια αμφισβητωντας την αμερικανικη ιθαγενεια του ομπαμα (ωστε να κηρυχθει ακυρη η εκλογη του αρα και ακυρη η πραξη που εκδιδει)...

Φυσικα,επειδη μεχρι και στον αμερικανικο στρατο η λογικη επικρατει,οταν τελικα παρουσιαστηκε στην μοναδα ο διοικητης τον εδιωξε επειδη δεν ηθελε κανεναν εκει με το ζορι.

Εχασα μια εφημεριδα στις 28 Νοεμβριου (ΤΑ ΝΕΑ) και θελω να παρω τηλεφωνο να τη ζητησω,να τους πω να τη φερουν σπιτι?Ποσο θα μου παρουν λετε?

Ποτε δεν εχω αγορασει εφημεριδα,αλλα ειχε ενα dvd που "προταγωνιστω" για αυτο δε χανεται :magic:

Ελεγα να μη τους ρωτησω και φανω τσιφουτης,αλλα θα κανω μια προσπαθεια.

Τι τσιφουτης ρε, πες τους οτι το εχασες και που μπορεις να το βρεις :p

Δουλειά τους ειναι να πουλάνε

Αντί να πάρεις στα ΝΕΑ πάρε καλύτερα στο κοντινότερο κατάστημα διανομής έντυπου Τύπου

Εχουν περασει μερες και ισως δεν τα εχουν :/

Αντί να πάρεις στα ΝΕΑ πάρε καλύτερα στο κοντινότερο κατάστημα διανομής έντυπου Τύπου

Πηγα,αλλα μου ειπαν οτι μονο μεχρι 2,το πολυ 3 μερες μπορουν να εχουν καποια.:(

main target lost

:rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant:

!!! ΜΑΜΩ ΤΟ TIMING ΜΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ.....!!!

οκ λοιπόν, ηθικόν ακμαιότατον και αύριο θα βγάλω το άχτι μου στην μικρή.:shutup:

Τελικά main target not lost.......Κάποιος χάκαρε το fb του main target και της έβαλε status In a relationship. Ίδρωσε το αυτί μου αλλά τελικά το ραντεβουδάκι το κανόνισα:D:man_in_love:

(η μικρή πάντως σήμερα δε γλιτώνει):hehe:

Βγάλτε τους ντελάληδες στο δρόμο! Υπάρχει περίπτωση να σπάσει η παρθενιά του φάρμα! :happy2: (το σώβρακο είναι αυτό που κρατάει στο χέρι) :hehe::coax:

Μην ακούς την κακεντρεχή "οδοντογλυφίδα για τους καρχαρίες" παραπάνω....Ούτε να πιστεύεις τις φωτοσόπιες του αδμινιστράτορα που παντρεύτηκε έναν SSD. :hehe:

Όλα βαίνουν καλώς και εντός της νομιμότητας:snap:

Ρε σεις, τί δουλειά έχει το αεροπλανοφόρο στον Πειραιά; Γιατί δεν είπατε τίποτα;

Πρίν λίγο:

WTF.jpg

Ρε σεις, τί δουλειά έχει το αεροπλανοφόρο στον Πειραιά; Γιατί δεν είπατε τίποτα;

Πρίν λίγο:

WTF.jpg

το έστειλε ο Πατέρας να βομβαρδίσει το Καραΐσκάκη.Αεροβόλο εσείς;

Αεροπλανοφόρο εγώ.........!

:hehe:

Τελικά main target not lost.......Κάποιος χάκαρε το fb του main target και της έβαλε status In a relationship. Ίδρωσε το αυτί μου αλλά τελικά το ραντεβουδάκι το κανόνισα:D:man_in_love:

(η μικρή πάντως σήμερα δε γλιτώνει):hehe:

Από τα συμφραζόμενα (χακαρισμένα account etc.) μια συμβουλή μόνο:

durex ...tropical από μέσα

durex xxl απ'έξω.

2-2 για να είσαι σίγουρος :hehe:

χθες σταματησαν δυο φιλαρακια στο δρομο για ελεγχο, δειξαν ταυτοτητες κ τους εψαξαν απο πανω μεχρι κατω.τσαντες, τσεπες, κτλ κτλ.. μεχρι κ το σακουλακι με τον καπνο κ τα τσιγαρα κοιταξαν....

κατα ποσο μπορουν να σε ψαχνουν ετσι στην μεση του δρομου?

δεν μιλαω να δειξεις ταυτοτητα. αλλα κατα ποσο μπορουν να κοιταξουν τα πραγματα σου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.