Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Εμείς πάλι δεν έχω ιδέα... Ολο κλειστά είμαστε στην Ασοεε με τις φάπες που παίζουν ΔΑΠ-ΠΑΣΠ για το ποιος θα έχει το καλύτερο τσιφλίκι. ΝΟΥΜΕΡΑ

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ποιοι οροι πρεπει να τεθουν στη διαχειριση της ισχυος που πρεπει να προκυπτει απο τις γενετικες τεχνολογιες?

Που να το απαντησω αυτο το ερωτημα σε διαγωνισμα? :sarcastic:

Εχω σκαλισει το μισο google και δε βρισκω ουτε μια σειρα απαντηση :rofl:

Πολιτικη και Δικαιο.

Η πλακα εν τω μεταξυ ειναι οτι εχει μια ολοκληρη σελιδα στο τελος του μαθηματος που ρωταει ενα σωρο πραγματα,μεταξυ αυτων και την παραπανω ερωτηση και εκει τελειωνει το μαθημα.Καμια απαντηση :woot::woot:

εμεις παλι κανονικα παει... 1 η εξεταστικη εργαστηριων πριν τα χριστουγεννα, κ μια μετα. κλεινουμε 23.

Ποιοι οροι πρεπει να τεθουν στη διαχειριση της ισχυος που πρεπει να προκυπτει απο τις γενετικες τεχνολογιες?

Που να το απαντησω αυτο το ερωτημα σε διαγωνισμα? :sarcastic:

Εχω σκαλισει το μισο google και δε βρισκω ουτε μια σειρα απαντηση :rofl:

Βιοηθικη.

Σεβασμος της προσωπικοτητας του ανθρωπου.

Σχετικες διεθνεις συμβασεις

Προσωπικα δεδομενα.

Διαφανεια στην διαχειριση.....

Πης οφ κεηκ....

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B9%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CE%BA%CE%AE

Οσο για καταληψεις,δεν εχει δει κανεις σας κατι "συντονιστικα" καταληψεων που ξεπηδουν απο το πουθενα χωρις να ταχει ψηφισει κανενας,απλα βαζουν εκει τα πιο πειθηνια κομματικα γλυφτρακια/παπαγαλακια για να κλεινουν τα σχολεια του κοσμου.

Ρε παιδιά είναι όντως πιο εύκολη η unix & η html η εγώ είμαι σκράπας και δεν την παλεύω με την java :(

μόλις έβαλες 3 διαφορετικούς κόσμους στο τραπέζι?

Ρε παιδιά είναι όντως πιο εύκολη η unix & η html η εγώ είμαι σκράπας και δεν την παλεύω με την java :(

Χαλάρωσε με την java και κοίτα να δουλέψεις λίγο σπίτι μόνος σου. Μην περιμένεις κανέναν κ.Κάβουρα να σου μάθει java. Και προς θεού μην την εγκαταλήψεις γιατί μετά έχεις Java2, Δομές Δεδομένων πού είναι java. Υπομονή, διάβασμα και δουλειά μόνος σου. Αν χρειαστείς καμια βοήθεια στείλε μου πμ.

main target lost

:rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant:

!!! ΜΑΜΩ ΤΟ TIMING ΜΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ.....!!!

οκ λοιπόν, ηθικόν ακμαιότατον και αύριο θα βγάλω το άχτι μου στην μικρή.:shutup:

main target lost

:rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant:

!!! ΜΑΜΩ ΤΟ TIMING ΜΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ.....!!!

οκ λοιπόν, ηθικόν ακμαιότατον και αύριο θα βγάλω το άχτι μου στην μικρή.:shutup:

quoted great post.

Βιοηθικη.

Σεβασμος της προσωπικοτητας του ανθρωπου.

Σχετικες διεθνεις συμβασεις

Προσωπικα δεδομενα.

Διαφανεια στην διαχειριση.....

Πης οφ κεηκ....

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B9%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CE%BA%CE%AE

Οσο για καταληψεις,δεν εχει δει κανεις σας κατι "συντονιστικα" καταληψεων που ξεπηδουν απο το πουθενα χωρις να ταχει ψηφισει κανενας,απλα βαζουν εκει τα πιο πειθηνια κομματικα γλυφτρακια/παπαγαλακια για να κλεινουν τα σχολεια του κοσμου.

Σε ευχαριστω πολυ Τσακωνα.Δε προκειται να το εβρισκα ποτε..:worship:

Χαλάρωσε με την java και κοίτα να δουλέψεις λίγο σπίτι μόνος σου. Μην περιμένεις κανέναν κ.Κάβουρα να σου μάθει java. Και προς θεού μην την εγκαταλήψεις γιατί μετά έχεις Java2, Δομές Δεδομένων πού είναι java. Υπομονή, διάβασμα και δουλειά μόνος σου. Αν χρειαστείς καμια βοήθεια στείλε μου πμ.

Συμφοιτητης?????????????

#$#%$%#%#%$@#)*#*@$*@_@*_)@*@#$_*_$%_@%&(@#&&Q#$#

την υγρασία και τα διαλυμένα γονατά μου μέσα

Γέρασες πια ρε..

Και δεν το έχεις καταλάβει..

Παππούλη dellman:whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.