LL_NEO Δεκέμβριος 1, 2009 #25362 Δεκέμβριος 1, 2009 Ονομάστε την χώρα στην οποία πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος και πρόεδρος κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν συμφοιτητές και συγκάτοικοι όταν σπούδαζαν...Αναφέρεσαι σε παιχνίδια συνωμοσίας; Ο Σαμαράς είναι ο μόνος πολιτικός που μπορώ να θυμηθώ μετά τη μεταπολίτευση που έπαιξε το πολιτικό του μέλλον κορόνα γράμματα. Αν είχε κάνει μόκο στο Μητσοτάκη με το Σκοπιανό ζήτημα δε θα είχε φύγει ποτέ απο τη ΝΔ, θα είχε εκλεγεί πρόεδρος στη θέση του Έβερτ και πιθανώς πρωθυπουργός κάπου στο 1996.
PetrosD Δεκέμβριος 1, 2009 #25363 Δεκέμβριος 1, 2009 Καλησπέρα,Ενας φίλος εφτιαξε ενα survey για μια εργασία στη σχολή του και μου ζήτησε να τον βοηθήσω, οποιός έχει χρόνο αν μπορεί ας το συμπληρώσει...http://FreeOnlineSurveys.com/rendersurvey.asp?sid=2jkxq53nv1rxkqk672702Thanks :turn:Φίλε του φίλου, στην ερώτηση 3 έχεις 2 λάθη:1. Δεν έχεις οικονομική κατηγορία κάτω από 15.000 το χρόνο (ναι υπάρχουν και τέτοιοι!!)2. Στη κατηγορία από 30.000 έως 50.000, έχεις φάει ένα μηδενικό από το 50.000
hayabusa Δεκέμβριος 1, 2009 #25364 Δεκέμβριος 1, 2009 ρε παίδες, μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά στο κέντρο αύριο;
Jason Δεκέμβριος 2, 2009 #25366 Δεκέμβριος 2, 2009 Αρχίσαμε.http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_8408.html
Chosen Δεκέμβριος 2, 2009 #25368 Δεκέμβριος 2, 2009 ρε παίδες, μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά στο κέντρο αύριο; Αρχίσαμε.http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_8408.html Απ'ότι φαίνεται μπορεί είναι εντελώς "ανοικτά" όλο το βράδυ... [/black humour]
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 2, 2009 #25370 Δεκέμβριος 2, 2009 Απο οτι φαινεται θα εχουμε παλι επισοδια...εις μνημη του Αλεξη...Στο ΑΤ ακροπολεως διπλα απο το εργαστηριο του πατερα μου ολο και πληθαινουν οι αστυνομικοι...με ενα συντομο μετρημα σημερα ειχαμε 20....
Hydra Δεκέμβριος 2, 2009 #25371 Δεκέμβριος 2, 2009 Απο οτι φαινεται θα εχουμε παλι επισοδια...εις μνημη του Αλεξη... παααντα εις μνημη του.Και οι καταληψεις που θα φαμε απο Δευτερα στη μαπα.Ολα για τον Αλεξη,γιατι ολοι τον αγαπουσαν παρα πολυ.Ειδικα αν σκευτεις οτι απο τους χιλιαδες που κανουν τα επεισοδια προς τιμην του,μονο οι 200 εχουν παει στο νεκροταφειο να αναψουν ενα κερι...
hayabusa Δεκέμβριος 2, 2009 #25372 Δεκέμβριος 2, 2009 και στο κέντρο που πέρασα σήμερα πάντού αστυνομικοί...στην Χαλκοκονδύλη μάλιστα υπήρχε και μια κλούβα με ΜΑΤατζήδες. δυστυχώς υποψιάζομαι πως από το Σ/Κ και μετά η Αθήνα θα είναι στρατόπεδο. (από το να γίνουν τα περσινά έκτροπα βέβαια το προτιμώ )
nickstamat Δεκέμβριος 2, 2009 #25373 Δεκέμβριος 2, 2009 παααντα εις μνημη του.Και οι καταληψεις που θα φαμε απο Δευτερα στη μαπα. Σε ποια σχολή είσαι και μέχρι πότε θα πάει η κατάληψη? και στο κέντρο που πέρασα σήμερα πάντού αστυνομικοί...στην Χαλκοκονδύλη μάλιστα υπήρχε και μια κλούβα με ΜΑΤατζήδες. δυστυχώς υποψιάζομαι πως από το Σ/Κ και μετά η Αθήνα θα είναι στρατόπεδο. (από το να γίνουν τα περσινά έκτροπα βέβαια το προτιμώ ) Θα διστάσουν νομίζεις?
Hydra Δεκέμβριος 2, 2009 #25374 Δεκέμβριος 2, 2009 Σε ποια σχολή είσαι και μέχρι πότε θα πάει η κατάληψη? Aμα ημουν σε σχολη,δε θα με χαλαγε τοσο η καταληψη,αλλα τωρα ειδικα που οδευω για Πανελληνιες θα μου τα χαλασει και πολυ μαλιστα.Ακουω για 2βδομαδη απο το σχολειο μας.:rant: παλι θα γραφω 5-6 διαγωνισματα τη βδομαδα.
nickstamat Δεκέμβριος 2, 2009 #25375 Δεκέμβριος 2, 2009 Aμα ημουν σε σχολη,δε θα με χαλαγε τοσο η καταληψη,αλλα τωρα ειδικα που οδευω για Πανελληνιες θα μου τα χαλασει και πολυ μαλιστα.Ακουω για 2βδομαδη απο το σχολειο μας.:rant: παλι θα γραφω 5-6 διαγωνισματα τη βδομαδα. Αχά. Δεν ήξερα ότι είναι και τόσο δραστήρια τα σχολεία με το συγκεκριμένο.. Μου φαίνεται θα αρχίσουμε να βλέπουμε και στα σχολεία πανό παρατάξεων..
SirDiman Δεκέμβριος 2, 2009 #25376 Δεκέμβριος 2, 2009 Τα λυκεια ειναι καθαρα ακομα. Καταληψεις γινονται απο μερικα βλαμμενα για να χασουν μαθημα ή γιατι δεν μας πανε πενθημερη..
Hydra Δεκέμβριος 2, 2009 #25377 Δεκέμβριος 2, 2009 Μπορεις να πεις οτι ηδη γινεται κατι τετοιο(οχι απολυτα ομως).Εγω βεβαια δεν ψηφιζω,οποτε δεν με ενδιαφερει προς το παρον.Τωρα στο δικο μου σχολειο συγκεκριμενα ολοι σχεδον ειναι αρναρχο-αριστεροι,με 4 κιθαρες των 1000+ ευρω με ιδιατερα φροντιστηρια και μαθηματα μουσικης,τηλεορασεις 50" κατι drums των 7k,μηχανακια 2000 euro κτλπ.Φαντασου δηλαδη...Παρ'ολα αυτα τα φυλλαδια που μοιραζουν ατομα-πιονια των παραταξεων περιμενουν εξω απο την πορτα καθε μερα,ειδικα τωρα.EDIT: περσυ οσοι ειμασταν με μεταγραφη και πηγαμε αργοτερα μας ζηταγαν να παρουμε μονοι μας βιβλια αγγλικων με 45-50 ευρω.Επειδη ηταν πολλοι με μεταγραφη και επαιρνε και εμενα η μπαλα,καναμε καταληψη μια μερα και τους πεισαμε να παραγκειλουν εκ νεου ,με τιμη 35 ευρω εκαστος.Τοτε αξιζε.Και τωρα αμα γινει μια μερα για τον Αλεξανδρο καλο θα ταν ως διαμαρτυρια,αλλα τι να το κανεις οταν δε το νιωθεις και θες απλα να χασεις μαθημα?Οχι ομως και 2 βδομαδες...
eleozz Δεκέμβριος 2, 2009 #25378 Δεκέμβριος 2, 2009 υπαρχουν λυκεια που εχουν ελλειψη καθηγητων / βιβλιον και κανουν καταληψη και οχι μονο αλλα μην περιμενεις να τα δεις στην τηλεοραση
deninho Δεκέμβριος 2, 2009 #25379 Δεκέμβριος 2, 2009 Σε ποια σχολή είσαι και μέχρι πότε θα πάει η κατάληψη? είμαι στο Φυσικό Αθήνας (και δεν είμαι καλά). Έχουμε κατάθλιψη Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη, και την Τετάρτη νέα ΓΣ...
nickstamat Δεκέμβριος 2, 2009 #25380 Δεκέμβριος 2, 2009 είμαι στο Φυσικό Αθήνας (και δεν είμαι καλά). Έχουμε κατάθλιψη Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη, και την Τετάρτη νέα ΓΣ... Χμμ... Θα πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ που οι "σκληροπυρηνικοί" ΕΑΑΚ-ίτες στη σχολή μας μιλάνε για κατάληψη μόνο την Παρασκευή και τη Δευτέρα... Μήπως να περιμένω κάτι παραπάνω?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.