Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Σωστος οποιος το γραψε.Παντα μισουσα τετοια mails,αλλα αυτο ανετα θα το κανα FW σε 1000 ατομα.:cool:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
απορω ποτε θα καταλαβουν μερικοι οτι το TheLab.gr και το καθε forum δεν ειναι προσωπικο τους HelpDesk.

sorry rε φίλε ναούμ, αλλά δεν ξέρω τσέχικα!!!

επίσης το λεξικό με φράσεις που έχω έχει μόνο τα βασικά (θέλω να κάνουμε έρωτα κλπ.).

για μνήμες δεν έλεγε.

:hehe:

πάω για pameti λοιπόν.

παμιέτι θα το προφέρουν μάλλον.

Ή μπορεί να πεί απλά RAM (Απο ότι φαίνεται οι χημικοί έχουν πάρει οριστικό διαζύγιο από την κοινή λογική:p)

Αυριο το πρωι εχω βαρδια στο περιπτερο της σχολης μας, στην infosystem. οποιος θελει ας περασει.. περιπτερο 6, stand 15.

Αυριο το πρωι εχω βαρδια στο περιπτερο της σχολης μας, στην infosystem. οποιος θελει ας περασει.. περιπτερο 6, stand 15.

Πολύ μεγάλη πατάτα η Infosystem φέτος... Πήγα την Πεμπτη και δεν είχε τίποτα. Ούτε καν ΟΤΕ/Forthnet. Μόνο Mls με τα gps και κάτι δυναμικούς πίνακες. :zzz:

φετος μια χαρα ειναι.. περσι ηταν παρακμη τελειως..

αφου τα χρηματα που ζητανε ειναι ελεος....νοικιαζουν μεχρι κ τα επιπλα, κ το νετ πολλα χρηματα. αν ηταν στο χερι μου, εγω δεν θα πηγαινα την σχολη.

Τα σπασαν οι Deliquent Habits...:banging:

Κριμα που δεν προλαβα και τον Ελβετο στο opening... φαινοτανε τρελλος παλληκαρας :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.