Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Αστα να πανε φιλος.. Και εγώ αισθονομαι πολύ ψαρι ...

Στην java κυρίως... Αυτό το '';'' .. Αλλά και οι {}..

Να χάνεις μια εργασία για ένα λάθος?? Και καλά με την λογική οτι το compile θα πρέπει να έχεις βρεί όλα τα λάθη... Αλλά έχω δει πολλά κουλά.. Κυρίως με το jcreator

Να μην μου κάνει run με τίποτα.. Και μετά αν τ κλείσω και το ξανα ανοίξω να μου κάνει και να το τρέχει σωστα!:X:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Καλημέρες.....από σήμερα κλειστός ο παιδικός σταθμός της κόρης μου....4 επιβεβαιωμένα κρούσματα Η1Ν1....κανένα παιδάκι (δεν μας είπαν) όλοι οι ασθενείς ήταν δασκάλες....

δεν θα έπρεπε να παραπονιέστε. ο προγραμματισμός απαιτεί πειθαρχία. Και πριν μπορέσεις να πεις ότι ασχολούμαι με το ΧΥ πρόβλημα, πρέπει να παίζεις το εργαλείο (την γλώσσα) στα δάχτυλα. Αν δεν θέλετε {} και ; γράψτε σε vb...

Αν ξεκινήσεις με το IDE να σου κάνει όλη τη δουλειά ΔΕΝ θα μάθεις να είσαι σωστός προγραμματιστής. (άσε που έτσι θα σου φαίνονται πιο εύκολες γλώσσες που δεν συνοδεύονται από σουπερ-ντουπερ IDE)

εμεις θεωριες ολα στο χερι, java, c++ μεχρι assembly εχω γραψει σε χαρτι! :hehe:

εδιτ

δειτε κ εδω αν ξερει κανεις http://www.thelab.gr/showthread.php?p=1062718465#post1062718465

Νεε μου,στο ελληνικο πανεπιστημιο,για να παρεις ενα χαρτι,πρεπει πρωτα να δωσεις παααααααααααααααααρα πολλα.

Βασικά παιδιά, το όλο θέμα περι χημικών είχε ως βάση το ότι οι ιρακινοί είχαν πυραύλους Scud οι οποίοι ΘΑ μπορούσαν μεταφέρουν και άλλες κεφαλές, πέραν αυτών με την απλή εκρηκτική γόμωση.

Η γριπη χτυπησε και την ξαδερφουλα μου ειναι αρρωστη...κλαει συνεχεια και λεει οτι θα πεθανει (η ιδια το λεει)...τραγικο ετσι...απο οτι ακουει απο αλλους και απο την ΤV...

Εμενα την κολλησαν 4 φιλοι και ολοι την περασαν σε 5-6 μερες παιζοντας Warhammer και Counter Strike :laughing:

Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ανησυχητικο οσο το παρουσιαζουν στην ΤV,αλλα πρεπει να προστατευομαστε γιατι αμα εχουμε αδυνατο οργανισμο...

Δεν ειναι θεμα αδυνατου οργανισμου. Ο ιος χτυπαει ασχημα, απ'οσο εχω ακουσει, ατομα τα οποια εχουν ηδη καποια παθηση σε καρδια ή πνευμονια.

Η μάνα μίας φίλης δουλεύει σε νοσοκομείο νοσηλεύτρια και έχει μία συνάδελφο που έκανε το εμβόλιο της γρίπης. Πήγε να πεθάνει από το εμβόλιο, την είχανε στην εντατική.

Είμαι εντελώς κάθετος σε αυτή την αηδία, εκτός από τις περιπτώσεις των ομάδων υψηλού κινδύνου (π.χ. ο παππούς μου με το αναπνευστικό). Οι υπόλοιποι θεωρώ ότι δεν πρέπει καν να το σκεφτόμαστε.

Ουρτ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.