Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ρε παίδες ακούσατε τίποτα για κλείσιμο των σχολείων μία βδομάδα νωρίτερα;

Σήμερα μου είπε ένας φιλόλογος ότι του είπε ένας φίλος του διευθυντής από Αθήνα ότι το υπουργείο έστειλε χαρτί που λέει ότι θα κλείσουν μια βδομάδα νωρίτερα.Τόσο σοβαρό πρόβλημα είναι που πρέπει να χάσουμε μια βδομάδα μάθημα;:whip::...:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
πρόσεξε μην πέσεις σε καμιά κατάθλιψη από τον πόνο και τη στενοχώρια :hehe:
:D:D:D
Εμένα πάντως δε με χαλάει που χάνουμε την Τετάρτη :D

????

μπράβο, δεν ξέρω όμως γιατί γελάς...;

εγώ δεν κάνω 3ωρο φροντιστήριο καθημερινά:victory:...

μάλλον θα 'πρεπε να κλαις:hehe:

Και σε εμάς εδώ στα Χανιά είχαν δίωρο συνέδριο, και μας είπαν ότι λόγω γρίπης μάλλον το σχολείο θα κλείσει στις 12/12! :D

Και σε εμάς εδώ στα Χανιά είχαν δίωρο συνέδριο, και μας είπαν ότι λόγω γρίπης μάλλον το σχολείο θα κλείσει στις 12/12! :D

μην αρρωστησετε και δε ψωνισετε δωρα για τα χριστουγεννα?:p

το τει που παντα εκλεινε νωριτερα να δω τωρα ποτε θα κλεισει...

:hmm:

Θα τους παρει ο γεροδιαολος αν κλεισουν νωριτερα και στο ΤΕΙ. Εχουν περασει 2 μηνες απο οταν αρχισαμε και ξυνομαστε κανονικα, εχουμε χασει τοσα μαθηματα ΚΑΙ εργαστηρια, και αν κλεισουμε και πιο νωρις, θα παει η εξεταστικη δεν ξερω και γω ποτε. Ελεος ομως.

Αν αθροίσουν τις ώρες χαμένης διδακτικής ώρας, την τελευταία 10ετία, από όλους του καθηγητές, από δημοτικό, μέχρι και το πανεπιστήμιο και τα αφαιρέσουν από τους μισθούς τους, πόσα δις ευρώ θα μαζευτούν για το έλλειμμα...?

Edit...:

οέο...?

Θα τους παρει ο γεροδιαολος αν κλεισουν νωριτερα και στο ΤΕΙ. Εχουν περασει 2 μηνες απο οταν αρχισαμε και ξυνομαστε κανονικα, εχουμε χασει τοσα μαθηματα ΚΑΙ εργαστηρια, και αν κλεισουμε και πιο νωρις, θα παει η εξεταστικη δεν ξερω και γω ποτε. Ελεος ομως.

το τει των χανιων λες?

αυτο κλεινει παντα μια βδομαδα νωριτερα

Για Αθηνα λεω, αλλα δεν νομιζω να διαφερει και ιδιαιτερα. Και για την ΑΣΟΕΕ που ειναι ο κολλητος μου τα ιδια ακουγονται.

Αν αθροίσουν τις ώρες χαμένης διδακτικής ώρας, την τελευταία 10ετία, από όλους του καθηγητές, από δημοτικό, μέχρι και το πανεπιστήμιο και τα αφαιρέσουν από τους μισθούς τους, πόσα δις ευρώ θα μαζευτούν για το έλλειμμα...?

Edit...:

οέο...?

Τόσα ώστε να πέσει η κυβέρνηση την ίδια μέρα.. Έχεις δει κανέναν με μπαλάκια τελευταία στην πολιτική σκηνή; :hehe:

τους διωξανε χθες νομιζω και ειπε ο υπουργος οτι θα καταθεσει προσωπικα εναντιων τους. Κατι παει να γινει..

Ναι και στη θέση τους θα προσλάβουν άλλους με διδακτορικό στην κοινωνιολογία, που θα δεχτούν να δουλέψουν υπό τις διαταγές του, για ένα χιλιάρικο!!

Ναι και στη θέση τους θα προσλάβουν άλλους με διδακτορικό στην κοινωνιολογία, που θα δεχτούν να δουλέψουν υπό τις διαταγές του, για ένα χιλιάρικο!!

ας μη τα μηδενιζουμε ολα ρε Γιαγκο

το να προβαλλονται αυτα τα θεματα και να μην μενει απραγη η ηγεσια

ειναι μια κινηση προς τη σωστη κατευθυνση τουλαχιστον

η δημοσιοποιηση και η ενδεχομενη τιμωρια μπορει να λειτουργησουν αποτρεπτικα για πιθανους μελλοντικους μιμητες

τους διωξανε χθες νομιζω και ειπε ο υπουργος οτι θα καταθεσει προσωπικα εναντιων τους. Κατι παει να γινει..

αν δεν εβγαινε στη τηλεοραση θα γινοταν σιγουρα...:giveup:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.