Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Είδατε την καινούρια διαφήμιση της Cosmote?

Εκεί που κάνει ο τύπος "Τι έχει?" και πετάγεται ο άλλος από κάτω "Έχει σήμα..!" έριξα άπειρο γέλιο με τη φάτσα του... :hehe:

χαχαχαχαχαχαχαχ τελειο

Είδατε την καινούρια διαφήμιση της Cosmote?

Εκεί που κάνει ο τύπος "Τι έχει?" και πετάγεται ο άλλος από κάτω "Έχει σήμα..!" έριξα άπειρο γέλιο με τη φάτσα του... :hehe:

εγώ ψόφησα με τον γεματούλη sto 0: 47που πετάει την κορώνα στο έχει σήμα....καμπΑΑΑΑΑναααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααα αα α α α α α......σχεδόν ξεψύχαγε:hehe:

Η "δοξασμενη παραλλαγη" εγινε "εμπριμε".

ΟΚ.:...:

Σόρυ ρε φιλαράκι, πήγες φαντάρος εσύ και είδες καμιά δόξα; Όχι γιατί αν είδες, μήπως πήγες σε καμιά άλλη χώρα;

Μην το ανοίγουμε τώρα αυτό το θέμα.

Αν έλεγε "τιμημένη παραλλαγή" θα τον ρώταγες που είδε την τιμή; :p

Και αν ελεγε η μαμημενη θα εβγαιναν ολοι να...θυμηθουνε ιστοριες για τον ΕΠΥ (οχι τον Φανη) δεκανεα που τον Cibookωνε o διοικητης ενω τους επαιρνε ματι ο φανταρος στη σκοπια....

Και αν ελεγε η μαμημενη θα εβγαιναν ολοι να...θυμηθουνε ιστοριες για τον ΕΠΥ (οχι τον Φανη) δεκανεα που τον Cibookωνε o διοικητης ενω τους επαιρνε ματι ο φανταρος στη σκοπια....

Δεν έχουμε όρεξη δευτεριάτικα να ακούμε τα βιώματα σου, τσώπα τσώπα.. θα το ξεπεράσεις κάποια στιγμή.

φαουντερς-αδμινς-μοδερατορες-ριβιουερς-βιπ εχουν ποσταρει μεχρι τωρα.

ποιος λειπει;

φαουντερς-αδμινς-μοδερατορες-ριβιουερς-βιπ εχουν ποσταρει μεχρι τωρα.

ποιος λειπει;

:hmm:....η λατρεία του founder....και οι λατρείες του sln..:hehe:

βλεπω στα public στη σελιδα τα Logitech 2300 στα 109 ευρω. Ωπα λεω ωραια προσφορα να τα παρω. Τηλεφωνω και μου λενε πως δεν τα εχουν , ουτε θα τα φερουν και μου προτεινουν αλλα ηχεια σε παρομοια λεφτα... Με "ενημερωνουν" επισης πως καταργηθηκε το μοντελο...

Τι να πεις... Μου αρεσει που ακομα τα εχουν στο site τους, μερες μετα απο οταν ρωτησα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.