Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

όχι, αλλά δεν κατέβηκα και ούτε όταν πήρε η Εθνική το Euro ή το Ευρωμπάσκετ γιατί το θεώρησα την υπέρτατη και απολύτως συμπαντικά απεριόριστη ξεφτίλα.

Και αν το δεις ρεαλιστικά Φάνη, ναι, είναι όντως τόσο τραγικό το πόσο εύκολα αποπροσανατολίζεται η μάζα και ξεχνάει τη δυστυχία της (αλλά και το με τι τρόπους προσπαθούν ορισμένοι να κάνουν τον κοσμάκη να ξεχάσει τα προβλήματα του)

Και όλα αυτά γιατί; Γιατί ένας τυχαίος απλά κλώτσησε μια μπάλα ρε !

what?:crazy:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Μακάρι να τους κόψουν τον....

Όσο ζω ελπίζω.

Neph η κοκκινη καρτουλα μου λεει οτι ληγει σημερα.

Φευγει αυτοματα ή το κανεις χειροκινητα? xD

Neph η κοκκινη καρτουλα μου λεει οτι ληγει σημερα.

Φευγει αυτοματα ή το κανεις χειροκινητα? xD

Δεν ξέρω ποιος άρρωστος θα έφτιαχνε αυτόματη ενημέρωση αλλά χειροκίνητη επέμβαση στις κάρτες ! :hehe:

Δεν ξέρω ποιος άρρωστος θα έφτιαχνε αυτόματη ενημέρωση αλλά χειροκίνητη επέμβαση στις κάρτες ! :hehe:

Miλας με γριφους γεροντα..... xD

Παρακαλώ, κοιτάξτε δυο ποστ πιο πάνω, από το δικό σας... :hehe:

Δίκιο, αλλά δεν πιάνεται, είναι in-house αυτός :patsak:

Όσο για τους γρίφους και τους γέροντες δεν ξέρω σε τι αναφέρεστε :dance3:

μη τα παραλέμε.....όχι και γέρος...........ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣ.....απλά έχει "αρπάξει" λιγάκι στην άκρη:hehe:

δεν πας να κλαφτεις σε κανα θεμα για το eshop εσυ?:p

κανείς δεν έπαιξε τελικά...μάλλον οι αποδόσεις ήταν πολύ χαμηλές :hehe:

ειχαν on delay ρελε.

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009, 19:39

Με πέτρες και ξύλα επιτέθηκαν σε πεζή περιπολία της Αστυνομίας άγνωστοι, πριν από λίγη ώρα στα Εξάρχεια.

Ομάδα νεαρών πλησίασε την πεζή περιπολία των πέντε αστυνομικών στη συμβολή των οδών Καλλιδρομίου και Ζωοδόχου Πηγής. Οι νεαροί άρχισαν να πετούν ξύλα και πέτρες εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία νεαρή ειδική φρουρός στην προσπάθειά της να καλυφθεί.

Αυτή την ώρα, η κοπέλα μεταφέρεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Αμέσως μετά την επίθεση στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

απο Ταρζαν.

δεν πας να κλαφτεις σε κανα θεμα για το eshop εσυ?:p

καταντάω γραφικός πλέον με το e-shop και είπα να μεταφερθώ στο Champions league και λοιπες δημοκρατικές δυνάμεις:hehe::neo:

θα κάνουν τσιχλόφουσκες μέχρι να τους φύγει η μασέλα:rofl:

http://www.skai.gr/articles/news/greece/%CE%A4%CF%83%CE%AF%CF%87%CE%BB%CE%B5%CF%82%CE%BF%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%82/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.