Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Πες ρε φιλε οτι εχεις ραντεβου με την πιτσιρικα στον Λυκαβητο για να μην σε πιασει ο φαδερ της και ασε τα σαπια...

Πες της και το γνωστο ποιηματακι να ψαρωσει με τις γνωσεις σου, τα service pack 2 σου και την ευαισθητη καρδια σου.

Τη μέρα που σε γνώρισα

φόρεσα άσπρο φούτερ

και τ' όνομά σου κράτησα

σαν cookie στο computer.

Σε τριγυρίζουν viruses,

worms & Trojan horses

βάλε με εμένα Firewall

τα data σου να σώσεις..

Σου 'στειλα τα e-mail μου

μα εσύ πριν τα ανοίξεις,

στον Κάδο Ανακύκλωσης

διάλεξες να τα ρίξεις.

Καν την ψυχή σου Internet

να γίνω ιστοσελίδα...

κάθε που ανοίγεις το P.C.

να 'μαι η home σελίδα.

Μα εσύ γυρεύεις new releases

και μνήμες 2 Giga

τι να φτουρίσω πια εγώ

με την παλιο- Αmiga..

Format θα κάνω τον σκληρό

τον δίσκο μου για σένα

τα parts μου αναβάθμιση

θα κάνω ένα ένα

Για σενα εγώ και ADSL

και VoD άμα ζητήσεις

από οκτώ providers

ποτέ να μη μ' αφήσεις.

Θα σ' αγαπώ παντοτινά,

δε λέω παραμύθια

Το ALT + Ctrl και το Delete

δεν τα `χω γω συνήθεια

φιλαράκι ένα είναι το τραγούδι

http://www.loony.gr/musicvideo.php?vid=cd985b9ef

Είναι μια κοπέλα στο εργαστήριο unix και σταματάει το μάθημα και ρωτάει συνέχεια...

κύριε κύριε τι κάνει το cat > file

κύριε κύριε τι κάνει το rmdir file..

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΩ ΤΟΝ SERVER ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΩ ΤΟΝ SERVER ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

τα ιδια φανταζομαι θα λεει κι αυτη για σενα οταν θα διακοπτεις το εργαστηριο ms/vista /CCNA τι μικροσοφτικο εχετε τελοσπαντων για να πεις κοροιδευτικα "κυριε κυριε βρηκα μια καινουρια λειτουργια των windows που κανει το wallpaper μπλε και λεει <irq_not_less_or_equal>"

Κολλαει και στο "τι παιχνιδι παιζετε αυτο τον καιρο" οποτε αν καποιος admin κρινει σκοπιμο μπορει να το μεταφερει στην αντιστοιχη κατηγορια...

LOL

@SLN OMG! :p:fist::hang3:

@Everyone else: Postville inda house! :dance3:

Μαζί και με 64bit Windows 7 (MSDNNA), απλά, μεταμορφώθηκε όλο το PC. :T:

Νομίζω είναι καιρός να αρχίσουν να πέφτουν ιδέες για Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό :D

λοιπόν το βρήκα...

διαγωνισμό το ποιος θα κάνει το λιγότερο spam στο off topic

κέρδισε σήμερα η Εθνική και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι ως έθνος (όπως έγραψε και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στο τηλεγράφημα που έστειλε) αφού ζούμε και πάλι στιγμές εθνικής ανάτασης και υπερηφάνειας. Αλήθεια, σε ένα κάρο επιστήμονες που διαπρέπουν στο εξωτερικό αλλά και σε όλους αυτούς που τιμάνε τα πτυχία μέσα σε αυτό το απέραντο ρημαδιό που λέγεται Ελλάδα έχει στείλει ποτέ κανείς συγχαρητήριο τηλεγράφημα;

Σόρρυ κιόλας αλλά μόνο σε εμένα αδιανόητο να γράφει τέτοια πράγματα ο ΠτΔ για κάποιους που κονομάνε τρελά εκατομμύρια κάθε χρόνο γιατί το μόνο που έμαθαν να κάνουν καλά στη ζωή τους είναι να κλωτσάνε μια μπάλα;

Τα βλέπω άραγε μόνο εγώ έτσι τραγικά τα πράγματα ή όντως έχει χαθει η μπάλα;

Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα αν τα δεις ρεαλιστικά...

Κατέβηκες στην Ομόνοια όταν ο Δρ. Καμμένος διέπρεψε στην μοριακή βιολογία ;

όχι, αλλά δεν κατέβηκα και ούτε όταν πήρε η Εθνική το Euro ή το Ευρωμπάσκετ γιατί το θεώρησα την υπέρτατη και απολύτως συμπαντικά απεριόριστη ξεφτίλα.

Και αν το δεις ρεαλιστικά Φάνη, ναι, είναι όντως τόσο τραγικό το πόσο εύκολα αποπροσανατολίζεται η μάζα και ξεχνάει τη δυστυχία της (αλλά και το με τι τρόπους προσπαθούν ορισμένοι να κάνουν τον κοσμάκη να ξεχάσει τα προβλήματα του)

Και όλα αυτά γιατί; Γιατί ένας τυχαίος απλά κλώτσησε μια μπάλα ρε !

Εσύ μπορεί να το θεώρησες 1002, όταν μία μεγάλη μερίδα όμως το θεώρησε γεγονός εθνικής ανάτασης και υπερηφάνειας δεν βρίσκω το γιατί σε χάλασε το τηλεγράφημα του Προέδρου.

Και για το τυχαίος έχω ενστάσεις, μακάρι να ανακαλύπταμε τα ταλέντα μας μικροί και να τα κάναμε επάγγελμα, θα μας γλίτωνε από πολλές στεναχώριες.

Τέλος πάντων, ποδόσφαιρο δεν παρακολουθώ ούτως ή άλλως απλά έχω κουραστεί με τους αφορισμούς που καταλήγουν στο ότι παίρνουμε ότι μας αξίζει κλπ κλπ.

Καλή σας νύχτα :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.