Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Θέλω κάρτα απο αστρολάβο!

Μου λειψε!:o ειμαι στα προθυρα της καταθλιψης

ΠΕΘΕΡΟΣ ΡΕΝΟ

ΠΕΘΕΡΟΣ ΡΕΝΟ

ΠΕΘΕΡΟΣ ΡΕΝΟ

τωρα?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

XAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXXAXAXA

gamato group pou na sas parei o diaolos.... pou na sas parei o diaolos kai na sas sikwsei.... alla peite mou ti simvainei, ti exei ginei, mi me kratate se agwnia .... tha trelathw, tha mou peite epitelous, posi wra tha parakalaw??? ti krifakouei pali i persa i to eide sto kafe??
Κάτσε, αν κατάλαβα καλά, η Giant κινδυνεύει? Άκουσα καλά, ή μήπως είναι η ιδέα μου ότι η Giant κινδυνεύει!
Για το θεό Αλέξη... ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει!
"ti???? akousa kala?? i giant, i etaireia pou me toso moxtho kai agapi estisa, i etaireia pou mou exasfalise mia politeli zoi, i etaireia, i, i, i, giant kindineuei??" "e nai loipon, i giant, i etaireia pou ............ kindineuei..." "ma, ma ti ennoeis? akousa kala??"

Ξαναέβαλα να παίξω το Grim Fandango....και παραλίγο να πάρουν τα ζουμιά...από τα πρώτα παιχνίδια που τα έπαιζα για ώρες και μου άρεσαν τόσο πολύ...

Ξαναέβαλα να παίξω το Grim Fandango....και παραλίγο να πάρουν τα ζουμιά...από τα πρώτα παιχνίδια που τα έπαιζα για ώρες και μου άρεσαν τόσο πολύ...

Τελευταιο μαθημα για το πτυχιο (Βιοχημεια 1) 2-4 το πρωι πριν το μαθημα, επαιζα grim fandango... Με μιση καρδια το εκλεισα για να διαβασω :hehe:

Nuff said!

Τελευταιο μαθημα για το πτυχιο (Βιοχημεια 1) 2-4 το πρωι πριν το μαθημα, επαιζα grim fandango... Με μιση καρδια το εκλεισα για να διαβασω :hehe:

Nuff said!

βιοχημικος εισαι η βιονικος?:p

αυτο το ιδιο προβλημα εχω ανα τακτα διαστηματα με το starcraft:baby:

βιοχημικος εισαι η βιονικος?:p

Βιοχημικος και να χρωσταω "Βιοχημεια 1" σαν τελευταιο μαθημα θα ηταν λιγο fail :p

Τωρα για το βιονικος... Μου το εχει πει πολλες φορες ο Φαρμας το πρωι την ωρα που μου φτιαχνει πρωινο αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος...

πω,εφαγα μια κληση για παρκαρισμα απο λιμενικο και δε με χαλασε:sick:

αλλα εντελως τυχαια ηταν γραμμενα μονο οσα ειχαν αθηναικες πινακιδες:wall:

Σιγά το θέμα, αυτοί που κάνουν σειρές δηλαδή 6, 7, 10 κύκλους από μισή ή μία ώρα το καθένα τι να πουν; :p

Μεγάλο έργο ναι, αλλά σε 30 χρόνια που του πήρε, σιγά το μεγαλούργημα.

σιγά τα λάχανα ρε σεις...ο Φώσκολος που έχει βγάλει συνολικά κατι μήνες (ή και παραπάνω ) σε επεισόδια τι να πει; :p

σιγά τα λάχανα ρε σεις...ο Φώσκολος που έχει βγάλει συνολικά κατι μήνες (ή και παραπάνω ) σε επεισόδια τι να πει; :p

Ρε εδώ κινδυνεύει η Giant κι εσύ κοροϊδεύεις;

πω,εφαγα μια κληση για παρκαρισμα απο λιμενικο και δε με χαλασε:sick:

αλλα εντελως τυχαια ηταν γραμμενα μονο οσα ειχαν αθηναικες πινακιδες:wall:

θες να το χοντρυνεις?

Το λιμενικο ειναι σωμα ασφαλειας.

Δηλαδη εχει στρατιωτικη οργανωση.

Δηλαδη λειτουργει το συστημα της αναφορας

Δηλαδη εχεις το δικαιωμα να αναφερεις οτιδηποτε σε καποιον ανωτερο,βασει του 10 του Συνταγματος

Δηλαδη μπορεις με μια εγγραφη και ενυπογραφη αναφορα στον ανωτερο του εν λογω λιμενικου ,παιρνοντας και τον αριθμο πρωτοκολλου της ,να προκαλεσεις (η εστω να το προσπαθησεις) χοντρο προβλημα στον εν λογω λιμενικο(η τουλαχιστον ετσι προβλεπεται).

Αρ γιου ιν φορ ιτ?

παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΡΤ μεσιέ Παναγόπουλος...χωρίς αποζημείωση μάλιστα...χμμμ...dodgy:...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.