Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ολα ειναι κυκλος,αν δεν εχει δουλεια αυτος δεν θα εχει ο επομενος και παει λεγοντας μεχρι να καταληξει στο 0.

Υ.Γ. Με την ιδια λογικη "πληρωνεις κερατιατικα" στη ΔΕΗ για να ζουν οι της ΕΡΤ,δεν σε βλεπω να διαμαρτυρεσαι ομως.

αλλο να βγαζει τα λεφτα με δουλεια και αλλο να του τα χαριζεις.

τι ακριβως θες να κανω για διαμαρτυρια για την ερτ?

να δεθω σε καμια κεραια της?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Τι αθλιος καιρος ειναι αυτος .Το πρωι ξεπαγιαζεις και τωρα εχει εναν ηλιο..:nothing:

εχω βαλει το γκουγκλοτρανσλεητορ να μου διαβαζει μεταφρασμενες τις σελιδες του λαμπη

ποστ 467 στο θρεντ:κομμουνισμος πειτε τα ολα εδω

If the profits of internet service companies were not so important to them now for 80% of Greek internet users would be in prison for download and will be owed and malliokefala in compensation ..

If the profits of internet service companies were not so important to them now for 80% of Greek internet users would be in prison for download and will be owed and malliokefala in compensation ..

:hehe:

Πολύ καλό... άκου 80%...

πω πω, μιλάμε καρατάω την πρωτιά χαλαρά, και να σκεφτεί κανείς οτι ποστάρω πολύ αραιά το τελευταίο διάστημα :D:p

ετοιμαζω μακαροναδα με σπεσιαλ σαλτσα.ΟΡΙΣΤΕ ΝΑ ΦΑΜΕ:happy2:

τι ξενύχτι και αυτό πάλι σήμερα...μερικές δουλειές έχουν τον ατέλειωτο τελικά :fist:

πάω να φτιάξω τοστάκια και καφέ σε για πρωινό σε λιγάκι να σπάσει η μονοτονία των τριών μόνιτορ που με έχουν περικυκλώσει :p

τι εγινε,δεν εχουμε Anti-aliasing?

:hehe:

Το έχω κλειστό από την κάρτα, γιατί καίει πολύ και το ανοίγω μόνο στις γιορτές...

να σπάσει η μονοτονία των τριών μόνιτορ που με έχουν περικυκλώσει :p

Την ίδια πίκρα και εσύ, ε...? Βάλ' τα το ένα πίσω από το άλλο... :p

ζόρικο το πρωινό ξύπνημα. Ούτε που θυμάμαι πόσο καιρό είχα να δω τον ήλιο να ανατέλει :yes2:

(το παρόν ποστ δεν περιέχει κανένα πολιτικό μήνυμα. Μιλάω κυριολεκτικά) :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.