Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• It is impossible to make anything foolproof because fools are so ingenious.

SO TRUE!!!!11!!!1!!!!

Παραδειγμα: Αυτος που εφτιαξε το teopass στην Εθνικη Οδο, σκεφτηκε απο μεσα του "θα το κανω εντελως foolproof, θα το βαψω ΚΙΤΡΙΝΟ!!".

Ταξιδι στην Εθνικη. Απο 30 γκισε ο ingenious fool επελεξε να παει ΣΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ. Τον προλαβα τελευταια στιγμη, με επεξηγηση οτι οι κιτρινοι διαδρομοι ειναι για αυτους που πληρωνουν συνδρομη. Επομενος σταθμος (ελευθερη διελευση), απο τα 5 γκισε παει να περασει απο ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ. Τον προλαβα τελευταια στιγμη. Επομενος σταθμος, απο τα 4 γκισε περναει απο τον ΚΙΤΡΙΝΟ. Η αναφωνηση "μα γιατι δεν εχει υπαλληλο" σημαινει οτι δεν τον προλαβα.

Foolproof design does not exist.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
  • It is impossible to make anything foolproof because fools are so ingenious.

SO TRUE!!!!11!!!1!!!!

Παραδειγμα: Αυτος που εφτιαξε το teopass στην Εθνικη Οδο, σκεφτηκε απο μεσα του "θα το κανω εντελως foolproof, θα το βαψω ΚΙΤΡΙΝΟ!!".

Ταξιδι στην Εθνικη. Απο 30 γκισε ο ingenious fool επελεξε να παει ΣΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ. Τον προλαβα τελευταια στιγμη, με επεξηγηση οτι οι κιτρινοι διαδρομοι ειναι για αυτους που πληρωνουν συνδρομη. Επομενος σταθμος (ελευθερη διελευση), απο τα 5 γκισε παει να περασει απο ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ. Τον προλαβα τελευταια στιγμη. Επομενος σταθμος, απο τα 4 γκισε περναει απο τον ΚΙΤΡΙΝΟ. Η αναφωνηση "μα γιατι δεν εχει υπαλληλο" σημαινει οτι δεν τον προλαβα.

Foolproof design does not exist.

Μπορω να πω οτι δεν καταλαβα τιποτα χεχε :o

εχει ταξιδεψει κανεις ΝΥ απευθειας απο Αθηνα με Delta airlines, τι αεροσκαφος βαζουν?
Αφού είναι long haul flight λογικά κάποιο 767

:T:

Γιωργο ποτε πετας ωρε ? Θα παω Χριστουγεννα με γυναικα κ ενα φιλικο ζευγαρακι.

χριστογεννα και εγω λεω , να φυγω 20 να γυρισω 3 λεμε...θα δουμε ομως δεν ειναι σιγουρο

OLYMPIC AIR A340

captain , olympic δεν πεταει πλεον ΝΥ

γιωργη τα χριστουγγενα θα βαλει

ασε να ρωτησω αυριο και θα σου στειλω πμ με τι να πεταξεις

χριστογεννα και εγω λεω , να φυγω 20 να γυρισω 3 λεμε...θα δουμε ομως δεν ειναι σιγουρο

lol ρε. 19 με 2 εχω κανονισει εγω !

Anyway ειναι καλη εταιρια και η economy class ειναι παρα πολυ καλη. Ταξιδεψε η 'πεθερα' μου προ 1 μηνα καιηταν πολυ ευχαριστημενη (και ειναι κακομαθημενη vip θεσεις κλπ)

Ειδωμεν....

Anyway ειναι καλη εταιρια και η economy class ειναι παρα πολυ καλη. Ταξιδεψε η 'πεθερα' μου προ 1 μηνα καιηταν πολυ ευχαριστημενη (και ειναι κακομαθημενη vip θεσεις κλπ)

Για να μπορεσε να σου διηγηθει εμπειριες,μαλλον εσυ τελικα δεν εμεινες και πολυ ευχαριστημενος απο την πτηση της πεθερας σου

:hehe:

πως την έχει δει ο καιρός; Απο εκεί που πριν από μιαμιση βδομάδα κυκλοφορούσαμε με κοντομάνικα τώρα έχει 7 βαθμούς; :crazy: Έτσι όπως πάμε τέλη Νοέμβρη θα παίζουμε χιονοπόλεμο :to_pick_ones_nose3:

πως την έχει δει ο καιρός; Απο εκεί που πριν από μιαμιση βδομάδα κυκλοφορούσαμε με κοντομάνικα τώρα έχει 7 βαθμούς; :crazy: Έτσι όπως πάμε τέλη Νοέμβρη θα παίζουμε χιονοπόλεμο :to_pick_ones_nose3:

μάλλον όπως τα λες θα γινουν...αν και με τα μέχρι τώρα δείγματα δεν θεωρώ απίθανο να κυκλοφορούμε πάλι με κοντομάνικα σε ενα μήνα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.