Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

10φ ειχα, αλλα δε με ενοχλουσαν τα φ -ας μου το ελεγαν να αφηνα και κανα ρουχο πισω, να μην ημουν ετσι ξεκρεμαστος.., η ξυσαρχιδ...α τους μου τι δινει, που ειχε επαναληφθεί και πριν κανα μηνα, την τελευταια μερα πριν την αδεια απολυσεως.. που ταχα μου, εχασαν τις βεβαιωσεις αιμοδοσιας για τις 2 αιμοδοτικες.. αμ δε τους περασε ομως.. ολοκληρο τυγ κινηθηκε και βγηκαν αντιγραφα.

οι δοκιμοι, σαν "στελεχη" υπηρετουν απο την 1η μερα.. για τους μη γνωριζοντες ;/

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

εγώ είχα μαζέψει θυμάμαι 35 η 45 μέρες φυλακή. αλλα με άδειες απολύσεως, αναρρωτικές και τα λοιπά απολύθηκα τουλάχιστον 1,5 μηνα νωρίτερα από τους "σινφανταρους" μου :D

Το θέατρο είναι ΤΕΡAΣΤΙΟ ατού στον στρατό ;)

αλλα το χαρτί το πήρα 10 μέρες μετά τους άλλους :p

arviliner™ ultra caravanas sensations

και

arviliner™ velvet skopeto dreams

Τώρα αδιάβροχο, με αντιμυκητιακό, σε δυο υπέροχα χρώματα (μαύρο και πιο μαύρο)... Αναζητήστε το σε επιλεγμένα ΚΨΜ...

Λογικα 40 θα εχει. Πρεπει να εχεις συμπληρωσει 30+1 για να μετρας παραπανω απ'οσο πρεπει.

Το εχω διαβασει στην Λευκη Βιβλο του Π.Ν. (Γραφειο Κυβερνητη γαρ...)

αμα εχει 40 κανει 40 οχι 10

Το θεμα ολων των Ελληνων ειναι να πως να εχουν βυσμα για να βγαλουν αραχτοι 9 μηνες.Σιγα πια,παλια καναν 2 χρονια.

Θελω να γινει κανας πολεμος να δω ποσοι θα λιποτακτησουν.Οι Αλβανοι μας φταιν μετα:fist:

Eνω εσυ καυχιεσαι που εισαι παλι εντος ,εκτος και επι τ'αυτα.:lazy: Γιατι ποτε δε καταλαβα αν το παιζεις "ανετος" η στ'αληθεια εισαι εισαι.

Eνω εσυ καυχιεσαι που εισαι παλι εντος ,εκτος και επι τ'αυτα.:lazy:

o αλλος σου λεει οτι δεν θα απολυθει στην ωρα του και εσυ τον (μακεδονικο) χαλβα σου.

Δεν ειπα κατι για αυτο.ΤΟ ειπα γιατι εχω 2 σελιδες που βλεπω κουβεντες περι βυσματος.Οχι τιποτ'αλλο...:nothing:

και στην Αμερική η θητεία ειναι προαιρετική και ο στρατός μισθοφορικός.

Ρε παλικάρι μου, προσπάθησε να μην πετάγεσαι σαν ελατήριο κάθε φορα απλά για να γράψεις κάτι. :hm:

Έγινε απονομή Thread Ban και ο τυχερός για σήμερα ήταν ο Hydra.

Ηρεμία μέχρι αύριο λοιπόν :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.