Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Aerodynamics – Junior Aerodynamicis

Composites Design – Junior Composite Designer

κλπ κλπ.

Σε όλες τις κατηγορίες έχει junior. Έχω πιθανότητες.. :D

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Παίρνω τις προάλλες ένα πακέτο ρύζι (ελληνικής προέλευσης, δεν θυμάμαι το όνομα) και βρίσκω κάτι μικρά σκουληκάκια (σαν κάμπιες).

Δεν το ξαναπαίρνω, παίρνω Mr.Grand (του Μασούτη) και βρίσκω τα ίδια σήμερα.

pic , pic 2

Ψάχνω λίγο και πέφτω πάνω σ'αυτό, η ίδια περίπτωση.

Το ψήνω για καταγγελία αύριο..

Κάνει η εταιρία το παν να αυξήσει τη διατροφική αξία του ρυζιού (βλ. πρόσθετες πρωτεΐνες), κι εσύ τους πας για καταγγελία.

Τι να πω...

Παίρνω τις προάλλες ένα πακέτο ρύζι (ελληνικής προέλευσης, δεν θυμάμαι το όνομα) και βρίσκω κάτι μικρά σκουληκάκια (σαν κάμπιες).

Δεν το ξαναπαίρνω, παίρνω Mr.Grand (του Μασούτη) και βρίσκω τα ίδια σήμερα.

pic , pic 2

Ψάχνω λίγο και πέφτω πάνω σ'αυτό, η ίδια περίπτωση.

Το ψήνω για καταγγελία αύριο..

θα το πω λιγο πεζα... αν εχεις χρονο αλλαξε τους τα φωτα!!

Mια χρυσοπράσινη μύγα (μάλλον συλλεκτική) γυροβολάει κάνοντας φασαρία στο δωμάτιο μου...

Να την διαλύσω ή να την χτυπήσω στον αυχένα και να την πουλήσω ebay????????

Ψάχνεσαι για αγροτικό Φάνη...? :p

Χεχε, όχι, απλά 4 στα 5 αυτοκίνητα στο Τέξας είναι αγροτικά και τουλάχιστον 3500cc.

Το όριο είναι βέβαια 70 μίλια lol.

Mια χρυσοπράσινη μύγα (μάλλον συλλεκτική) γυροβολάει κάνοντας φασαρία στο δωμάτιο μου...

E βρε σαδιστη , δολοφονε , καπιταλε καιροσκοπε !!!!!:)

Χεχε, όχι, απλά 4 στα 5 αυτοκίνητα στο Τέξας είναι αγροτικά και τουλάχιστον 3500cc.

Το όριο είναι βέβαια 70 μίλια lol.

Το οριο ειναι 70 μιλια, το προστιμο για το αν σε ποιασουν παραπανω το ξερεις?

http://www.youtube.com/watch?v=HQi4UNftV-I

Βεβαια ειναι Καλιφορνια αλλα δεν νομιζω να διαφερει και πολυ στις υπολοιπες πολιτειες.

Ανάλογα με το πόσο το ξεπεράσεις, μπορεί να περάσεις και το βράδυ στο τμήμα περιμένοντας να βρεθεί δικαστής. Σε γενικές γραμμές σέβονται τον κοκ αλλά και η αστυνομία δεν αστειεύεται, σε σχετικό ταξίδι όσοι το έπαιξαν μάγκες τους σταμάτησαν λίγο παρακάτω.

Πιάστην και πούλα την στην εταιρία που κάνει τα ρύζια που λέγαμε πριν.

Όποιος τη βρει κερδίζει.

να -νομίζεις..- ότι σήμερα ορκίζεσαι/αύριο απολύεσαι.., να έχεις ξενοικιάσει το σπίτι, να μην έχεις ούτε μια παραλλαγή κοντά εκτός απο την 8αρα, και να σου λέει με ένοχο μεν, απαθές δε υφακι το 1ογρ, οτι "ξέρεις.. δεν απολύεσαι αύριο, άλλα σε 10 μερες.. γιατί τα 10φ που είχες έχουν γραφτεί", την ίδια στιγμή που σε 3 απανωτές σχεδόν γραπτες βεβαιώσεις που είχα ζητήσει μου έγραφε ημερομηνία απόλυσης 13Οκτ/το ίδιο σε τηλεφωνική επικοινωνία πριν κάνα 10ημερο... και να σου λέει το ΖΩΝΤΌΒΟΛΟ ότι "δεν είχα κοιτάξει τις ποινές σου" , ε τι στον πο...σο κοίταζε όταν έβγαζε τις βεβαιώσεις...? το πόσες μέρες άδεια είχα? ε θα την γα...ω την καρ...λα., μα ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ μαζεύει εκεί στην ΣΜΥ?

Λογικα 40 θα εχει. Πρεπει να εχεις συμπληρωσει 30+1 για να μετρας παραπανω απ'οσο πρεπει.

Το εχω διαβασει στην Λευκη Βιβλο του Π.Ν. (Γραφειο Κυβερνητη γαρ...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.