Narzul Οκτώβριος 9, 2009 #24361 Οκτώβριος 9, 2009 Το ελεγα με το σκεπτικο οτι, αν ποσταρει κατι ο αλλος (και παραπονο να ειναι) μπορεις να του τα χωσεις με το επιχειρημα -Εδω φιλος λεμε οτι ειναι offtopic.Το δικο σου μπορει να παει σε συγκεκριμενο τοπικ- Ενω τωρα (ειδικα τα πιο νεα members) λενε - Μα ο τιτλος λεει πειτε οτι θελετε.Ε οτι θελω λεω.- Ναι μεν ειναι στην κατηγορια offtopic αλλα δεν ειναι τοσο ξεκαθαρη η διαχωριστικη γραμμη, με την εννοια οτι ο τιτλος δινει χωρο για παρερμηνιες. Δε λεω οτι δε θα γινονται παλι ακυρα ποστς, αλλα εσυ σαν admin θα εισαι λεξιολογικα/φραστικα καλλυμενος
Κοπρίτης Οκτώβριος 9, 2009 #24362 Οκτώβριος 9, 2009 Σημερα ολο το βραδυ ειχε προβλημα το συστημα της εταιρειας που δουλευω και μπορουσες να κλεισεις αεροπορικο εισητηριο με 0 στο 30%-40% των πτησεων. Ουτε φορους ουτε τπτ. Οσοι δοκιμαζαν το βραδυ απλα εκλειναν οτι εβρισκαν. Δωθηκαν περιπου 60.000 τετοια εισητηρια. Κανενας δεν το πηρε πρεφα(ο προηγουμενος που δουλευε πριν απο μενα μαλλον κοιμοταν...) και το ανακαλυψα το πρωι μολις επιασα.Για την ιστορια λοιπον τα εισητηρια δεν θα τα παρουν πισω και ουτε καν λενε πουθενα οτι υπηρχε προβλημα στο συστημα.Υγ. Εγω θα παρω τπτ αφεντικο ή το 3ο παλι?ΧρησταραΣε εναν ιδανικο πλασμενο κοσμοο προηγουμενος που κοιμοταν πρεπει να παρει το 3ο το μακρυκι εσυ τουλαχιστον ενα τιμητικο διημερακι off σαν επιβραβευσηστην Ελλαδα ο προηγουμενος θα πει οτι το εκανε για να σε δοκιμασεικι εσυ θα τα ακουσεις γιατι δεν εκανες εγκαιρη διαγνωση του προβληματος (στον υπνο σου ισως?)μιας εδω ισχυει οτι αυτος που ανακαλυπτει τα σκ@τα ειναι συνηθως κι αυτος που τα τρωεικοινως την πληρωνει ο αγγελιοφορος.απλα απο περιεργειαπες μας τι εγινε τελικα οταν τελειωσει η ιστοριανα δουμε και τι ισχυει εκει.
DJD Οκτώβριος 9, 2009 #24363 Οκτώβριος 9, 2009 Σημερα ολο το βραδυ ειχε προβλημα το συστημα της εταιρειας που δουλευω και μπορουσες να κλεισεις αεροπορικο εισητηριο με 0 στο 30%-40% των πτησεων. Ουτε φορους ουτε τπτ. Οσοι δοκιμαζαν το βραδυ απλα εκλειναν οτι εβρισκαν. Δωθηκαν περιπου 60.000 τετοια εισητηρια. Κανενας δεν το πηρε πρεφα(ο προηγουμενος που δουλευε πριν απο μενα μαλλον κοιμοταν...) και το ανακαλυψα το πρωι μολις επιασα.Για την ιστορια λοιπον τα εισητηρια δεν θα τα παρουν πισω και ουτε καν λενε πουθενα οτι υπηρχε προβλημα στο συστημα. Υγ. Εγω θα παρω τπτ αφεντικο ή το 3ο παλι? Και δε πήρες ένα τηλέφωνο μωρέ;
Hydra Οκτώβριος 9, 2009 #24365 Οκτώβριος 9, 2009 ΦΟΒΕΡΟ.μη το χασετε.Η ΝΑΣΑ θα στειλει πυραυλο στο φεγγαρι προκαλωντας εκρηξη σε μια ερευνα για την υπαρξη νερου στον δορυφορο μας και θα το δειξει ζωντανα εδω
DJD Οκτώβριος 9, 2009 #24366 Οκτώβριος 9, 2009 ΦΟΒΕΡΟ.μη το χασετε.Η ΝΑΣΑ θα στειλει πυραυλο στο φεγγαρι προκαλωντας εκρηξη σε μια ερευνα για την υπαρξη νερου στον δορυφορο μας και θα το δειξει ζωντανα εδω Δε θέλω να ακουστώ σαν αστρολάβος αλλά αυτό θα γινόταν ένα ωραίο θέμα στους τεχνολογικούς προβληματισμούς. Πήγαινε και κάντο λοιπόν
Jaco Οκτώβριος 9, 2009 #24367 Οκτώβριος 9, 2009 Εμένα πάντως μου βγήκε το γαμώτο, δεν νομίζω ότι ήταν και λόγος να γίνει thread, εξάλλου μόνο τεχνολογικό δεν είναι...Πάντως το ΠΟΘ δε νομίζω (από την άποψή μου) ότι έχει μια συγκεκριμένη ταμπέλα με πρέπει και δεν πρέπει, αλλά για μένα τουλάχιστον το "Πείτε ότι θέλετε" λειτουργεί σαν ένα μπαούλο, που το ανοίγω πετάω μέσα την ατάκα, αυτό που με απασχολεί, αυτό που μου την έδωσε και το κλείνω μετά χωρίς να το ξανασκεφτώ... μπορεί να το έχω δει και λάθος βέβαια...Αλλά συμφωνώ ότι δεν είναι για chat...
o polonos Οκτώβριος 9, 2009 #24368 Οκτώβριος 9, 2009 Παιδες μια ερωτηση πολυ ΕΠΕΙΓΟΝ !!!!! Παραιτηθηκα σημερα απο την δουλεια μου μετα απο 7μηνες συνεργασιας. Για λογους του ΟΑΕΔ εγινε απολυση και οχι παραιτηση. Διακαιουμαι κοντα 500 ευρω απο το δωρο χριστουγεννων. Η ερωτηση μου ειναι. ποτε ο εργοδοτης πρεπει να μου πληρωσει αυτα που διακιουμαι απο το δωρο χριστουγεννων? Διοτι οταν ρωτησα μου απαντησε "τα χριστουγεννα"
DJD Οκτώβριος 9, 2009 #24369 Οκτώβριος 9, 2009 Παιδες μια ερωτηση πολυ ΕΠΕΙΓΟΝ !!!!! Παραιτηθηκα σημερα απο την δουλεια μου μετα απο 7μηνες συνεργασιας. Για λογους του ΟΑΕΔ εγινε απολυση και οχι παραιτηση. Διακαιουμαι κοντα 500 ευρω απο το δωρο χριστουγεννων. Η ερωτηση μου ειναι. ποτε ο εργοδοτης πρεπει να μου πληρωσει αυτα που διακιουμαι απο το δωρο χριστουγεννων? Διοτι οταν ρωτησα μου απαντησε "τα χριστουγεννα"Όταν πληρωθεί και στους υπόλοιπους εργαζόμενους, δηλαδή τα χριστούγεννα.
hayabusa Οκτώβριος 9, 2009 #24370 Οκτώβριος 9, 2009 http://www.skai.gr/articles/news/technology/ΗNASAθαβομβαρδίσειτηΣελήνη/
Jaco Οκτώβριος 9, 2009 #24371 Οκτώβριος 9, 2009 http://www.skai.gr/articles/news/technology/ΗNASAθαβομβαρδίσειτηΣελήνη/http://www.thelab.gr/showthread.php?p=1062697193#post1062697193
o polonos Οκτώβριος 9, 2009 #24373 Οκτώβριος 9, 2009 Όταν πληρωθεί και στους υπόλοιπους εργαζόμενους, δηλαδή τα χριστούγεννα. ναι αλλα 1ον αν κλεισει το μαγαζι αδε να τον βρεις. και τρεχαματα με την επιθεωρηση και 2ον αν δηλωσει χρεοκοπια τοτε θα παρουμε τα τρια μας
Kostas007 Οκτώβριος 9, 2009 #24374 Οκτώβριος 9, 2009 WTF??? ακουσα στο ραδιο οτι το νομπελ ειρηνης του 2009 το κερδισε ο ομπαμα
SirDiman Οκτώβριος 9, 2009 #24375 Οκτώβριος 9, 2009 WTF???ακουσα στο ραδιο οτι το νομπελ ειρηνης του 2009 το κερδισε ο ομπαμα http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=6870815 :blink:
DJD Οκτώβριος 9, 2009 #24376 Οκτώβριος 9, 2009 ναι αλλα 1ον αν κλεισει το μαγαζι αδε να τον βρεις. και τρεχαματα με την επιθεωρηση και 2ον αν δηλωσει χρεοκοπια τοτε θα παρουμε τα τρια μας Μωρέ και 3ον και 4ον να βάλεις.. τότε το δικαιούσαι το δώρο. Δε νομίζω ότι υπάρχουν και πολλά που μπορείς να κάνεις να σου πω την αλήθεια
o polonos Οκτώβριος 9, 2009 #24377 Οκτώβριος 9, 2009 Μωρέ και 3ον και 4ον να βάλεις.. τότε το δικαιούσαι το δώρο. Δε νομίζω ότι υπάρχουν και πολλά που μπορείς να κάνεις να σου πω την αλήθεια Ναι Κωστα σεβαστο αυτο που λες, απλα πιστευω πως αν δεν τα παρω σημερα δεν προκεται να τα παρω ποτε Εχω την απολυση στα χερια μου αν ηθελα την δευτερα μπορω να παω καρφι στην επιθεωρηση και να πω οτι δεν μου καταβληθηκε αποζημιωση. Δεν θελω να κανω π00στια ομως, απλα θελω αυτα που δικαιουμαι ομορφα και ωραια.. Γιατι να τα χασω ?
Narzul Οκτώβριος 9, 2009 #24378 Οκτώβριος 9, 2009 Kaλυτερα να του κανεις εσυ π00στια και να παρεις αυτο που δικαιουσε , παρα να γινει μακακια και να μη παρεις κατι για το οποιο δουλεψες.Ασε τη φιλευσπλαχνια στην ακρη οταν εισαι υπαλληλος του ιδιωτικου τομεα.
Tsunami Οκτώβριος 9, 2009 #24379 Οκτώβριος 9, 2009 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=6870815:blink: You must be sh1tn me
mech5107 Οκτώβριος 9, 2009 #24380 Οκτώβριος 9, 2009 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15803WTF?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.