Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Και επειδή όταν ένα θέμα κλείνει, κλείνει για τα καλά, σου σβήνω τη καταχώρηση και η παρένθεση κλείνει εδώ. Όσον αφορά το "όποτε γουστάρω", δες το τίτλο του θέματος και δες που είχε φτάσει. Αν δεν μπορείς να δεις τις διαφορές, συγνώμη αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

μπορεις να προειδοποιησεις οτι σκοπευεις να το κλεισεις τουλαχιστον

ειδικα απο τη στιγμη που υπαρχει μια συζητηση σε εξεληξη real time

Αν μη τι αλλο,ειναι προσβλητικο για οσους παρακολουθουσαν το νημα και συμμετειχαν εκεινη τη στιγμη σε μια συζητηση υπο εξεληξη

Και για ποιον λογο μου σβηνεις την καταχωρηση?Δεν καταλαβαινω τον λογο.

Το παρων νημα,ονομααζεται "Πειτε οτι θελετε 2.0"

Δεν μπορω δλδ να πω οτι θελω?

Θα σου ζητησω ευγενικα,τουλαχιστον να επαναφερεις το κομματι κειμενου το οποιο εσβησες.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

να κοπει η κουβεντα πληζ περι ποσο καλοι εραστες ειναι οι συμπαθεστατοι Γερμανοι και το τραγουδι τους.

Ευχαριστω.

Το πείτε ο,τι θέλετε είναι ένας χώρος χαλαρής συζήτησης, όχι λεκτικής εκτόνωσης και συνέχισης θεμάτων που έχουν κλείσει. Σου επαναλαμβάνω, το ότι το θέμα θα έκλεινε φαινόταν από τις τελευταίες σελίδες. Τη δημοσίευσή σου θα την επαναφέρω, αλλά σκέψου ότι η κίνησή σου να απαντήσεις σε κάποιον σε άλλο θέμα δεν είναι δίκαιο για αυτόν που ίσως να μην δει την απάντησή σου, και για αυτούς που πρέπει να ανεχθούν μια πολιτική συζήτηση σε ένα θέμα άσχετο με αυτή. Θες να απαντήσεις; Κάνε νέο θέμα στο offotopic και πες αυτό που θες να πεις. Μην κάνεις Thread Hijack όμως.

Μου αρκει η επαναφορα του σβησμενου τμηματος.

Οποιος θελει να απαντησει σε αυτο μπορει να ανοιξει το νημα του κ ευχαριστως θα συμμετεχω.

Ευχαριστω

Τωρα για το τι ειναι δικαιο κ αδικο σε ενα θεμα οπως αυτο ας το αφησουμε καλυτερα γιατι ειναι μεγαλη κουβεντα.Τα παντα ειναι ασχετα και σχετικα σε αυτο το νημα και εχει συζητηθει πολλακις.

καλημερα:o

πρεπει να παω για εξετασεις αιματος και μετα καπακι φευγω για εκδομη με το σχολειο:p

Υ.Σ::bye:σιχενομαι τισ σιριγγες τα αιματα κλπ.....

καλημερα:o

πρεπει να παω για εξετασεις αιματος και μετα καπακι φευγω για εκδομη με το σχολειο:p

Υ.Σ::bye:σιχενομαι τισ σιριγγες τα αιματα κλπ.....

μακάρι όλοι να τις σιχαινόντουσαν και να τις φοβόντουσαν...

εδω

βρηκα καποιες ερευνες για τις εκλογες,μετακινησεις ψηφοφορων,τι ψηφισε ο καθενας αναλογα την καθε ηλικια,επιπεδο μορφωσης κτλ κτλ...

ενδιαφερον εχει το επιπεδο μορφωσης των μεγαλων κομματων και κυριως νδ:innocent:

εκτος απο πολιτικες ερευνες εχει και παρα πολλες αλλες!

edit. ειδα οτι εχει ακομα και ερευνες για το σεξ λολ...

επειδη καποιοι εχουν την φαινη ιδεα να κλεινουν θεματα σε εξεληξη οποτε γουσταρουν χωρις καμια προειδοποιηση για οσους τα παρακολουθουν θα ποσταρω εδω,αυτο που δεν με αφησε ο αστρολαβος να ποσταρω στο αντιστοιχο νημα

Τόσο κόλλημα πια?

Εντάξει παλικάρι μ, τι να απαντήσω τώρα...ότι δεν είμαι ελέφαντας?

Αφού πια απευθύνεσαι ευθέως σε μένα,(με τη λέξη εσύ) το πράγμα γίνεται προσωπικό όποτε άμα απαντήσω τι πιστεύω και γω για σένα θα γίνουμε κώλος.

Τόπο στην οργή λοιπόν

Και επειδή όταν ένα θέμα κλείνει, κλείνει για τα καλά, σου σβήνω τη καταχώρηση και η παρένθεση κλείνει εδώ. Όσον αφορά το "όποτε γουστάρω", δες το τίτλο του θέματος και δες που είχε φτάσει. Αν δεν μπορείς να δεις τις διαφορές, συγνώμη αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Όπως βλέπεις δεν το συνεχίζω γιατί προφανώς έχει μπερδευτεί λίγο...αλλά όμως.. όταν παίρνεις αποφάσεις είσαι αμετακίνητος βράχος.

Έλα ρε Albert Einstein!

Εννοω συμπεριφερονται σαν καραγκιοζηδες.Οχι οτι δεν εχουν γνωσεις.Λενε ωρες ωρες κατι χαζαμαρες και νομιζουν οτι ειπαν "το ανεκδοτο"

αν ειχες εστω και το 5% των γνωσεων τους θα ηταν καλα

Τι να σου πω,και που εχω το 1% νιωθω τελεια,οχι απλα καλα.Εσυ που φανταζομαι ξερεις πανω απο το 60%(εεε?) πρεπει να νιωθεις φοβερα.

Εννοω συμπεριφερονται σαν καραγκιοζηδες.Οχι οτι δεν εχουν γνωσεις.Λενε ωρες ωρες κατι χαζαμαρες και νομιζουν οτι ειπαν "το ανεκδοτο"

Τι να σου πω,και που εχω το 1% νιωθω τελεια,οχι απλα καλα.Εσυ που φανταζομαι ξερεις πανω απο το 60%(εεε?) πρεπει να νιωθεις φοβερα.

δεν το χεις ανακαλυψει ακομα ε?

το ποσο ξερω αστο,τουλαχιστον οταν το βλεπω καταλαβαινω τι κανουν,ισως γι αυτο να μη σ αρεσει...

γιατι οπως λεει η παροιμια για τη γνωστη αλεπου...

Ε ναι ,ειναι πανδυσκολο να καταλαβω,για να φανταστεις,ξεγυμνωνουν τα καλωδια και τα περναω για μακαρονια.

Πραγματικα απο τις λιγες φορες που εχω δει,δεν εχω συναντησει τιποτα δυsκατανοητο,ετσι και αλλιως οτι κανουν το εξηγουν .Μορφωμενο παιδι εισαι εσυ ουτως η αλλως τα ξερεις τωρα αυτα τι σου λεω...:p

το ποσο ξερω αστο,τουλαχιστον οταν το βλεπω καταλαβαινω τι κανουν,ισως γι αυτο να μη σ αρεσει...

Καθολου υπεροπτης.:T:

Και εγώ θα έλεγα ότι αν και σαν σειρά και science show είναι καταπληκτικό,σαν crew όμως είναι κάπως χαζοχαρούμενο,εκτός βέβαια απ'την Kari Byron η οποία είναι MythBusty και όχι MythBuster.:drool::drool::o

Την πυροσβεστική για να μαζέψει τα σάλια γρήγορα!:baby:

όταν παίρνεις αποφάσεις είσαι αμετακίνητος βράχος.

Πολύ σωστή παρομοίωση. Ο αμετακίνητος μοιάζει με βράχο και σκέπτεται σαν βράχος.

Αντιθέτως είναι ένδειξη υψηλής νοημοσύνης να ακούς τα επιχειρήματα του συνομιλητή σου και να αλλάζεις άποψη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.