Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Roses are red

Violets are μπλου

και γω είμαι ΝουΔου

:hehe:

Ενω αν εβγαινε ο Τσιπρας, θα κοιμοσουν σαν πουλακι....

Ελεος ρε συ fragma με τον Γιωργακη.

Και στην τελικη τον ψηφησε το 44% των ελληνων που ασκησαν το εκλογικο τους δικαιωμα και οχι το 4.6%...

Μέχρι αποδείξεως του εναντίου για τον Τσίπρα (ωστέ να τον τσουβαλιάσω μαζί με τους Κωστο-Γιωργάκιδες) ναι θα κοιμόμουν πολύ πιο ήσυχος.

Το οτι τον ψήφισε το 44% δε σημαίνει οτι θα κοιμάμαι ήσυχος.....αντιθέτως μάλιστα......έχω ένα παραπάνω λόγο να πιστεύω οτι οι βλάκες σε αυτό το τόπο πολλαπλασιάζονται.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Προτείνω να ξεκινήσουμε καμπάνια για greekfragma αρχηγό ΝΔ.:yes2:

Τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών από 1996 έως 2007 είναι εδώ

Τα αποτελέσματα των τελευταίων βουλευτικών εκλογών είναι εδώ.

δε νιώθετε....με τίποτα όμως.:fist:

ας το ξαναγράψω ακόμα μία

Roses are red

Violets are μπλου

και γω είμαι ΝουΔου

:hehe:

Γιωργη ελα να σε κανω μια βολτα για να ξεχασεις το αποτελεσμα:hehe::hehe::hehe:

http://img97.imageshack.us/i/photo0012e.jpg/]photo0012e.th.jpg

έλεος.....ή με δουλεύετε ομαδικώς ή δε ξέρω και γω τι :hehe:

στις φετινές εκλογές ψήφισα αυτό

logo_syriza2.jpg

άκου εκεί να με βγάλετε με το ζόρι νεοδημοκράτη.....ουρτου ωρέ...τααπρρρρρρρ:baby:

έλεος.....ή με δουλεύετε ομαδικώς ή δε ξέρω και γω τι :hehe:

άκου εκεί να με βγάλετε με το ζόρι νεοδημοκράτη.....ουρτου ωρέ...τααπρρρρρρρ:baby:

attachment.php?attachmentid=36583&stc=1&d=1254837873

post-10229-1416074151,5424_thumb.jpg

Έχω εκνευριστεί τα μάλα με το καιρό της Ταϋλάνδης :getlost:

Eγω με όλα τα υπολοιπα στην Ελλαδα.

Τι λέτε ρε... η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα... έχει τα ομορφότερα νησιά και η στερεά Ελλάδα έχει από τις ομορφότερες πανίδες και χλωρίδες στην Μεσόγειο... Εγώ χαίρομαι που μπορώ να τα ευχαριστιέμαι μια φορά τον χρόνο για 10 μέρες...

Τι...? Μπορώ και σαν τουρίστας για περισσότερες μέρες με λιγότερα χρήματα...? wtf...

Όταν έκλεινα διακοπές, είχε Ζάκυνθο 7 ημέρες με αεροπορικά και διαμονή 338 ευρώ και Κρήτη 12 ημέρες 490ευρώ με πρωινό.

attachment.php?attachmentid=36583&stc=1&d=1254837873

φίλος. άσε τα πολιτικά.....δε το χεις.

ασχολήσου καλύτερα με τα μουσικά και αστεία video-clip που έχεις πάρει τον αέρα και είναι και ευκολότερη κατηγορία:pleasantry:

H επόμενη δημοσίευση που θα έχει σχέση με πολιτικά ή με τις εκλογές, θα φάει 2ήμερο μπαν. Ο greekfragma παίζει με +2 handicap.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.