Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

ώπα ρε l33+, ούρησε και λίγο....

Kαταρχας δεν το πα για σενα,το πα για το κειμενο και για αυτον που το γραψε συνεπως,αλλα αμα ταυτιστηκες με το fail αυτο,δικαιωμα σου. :)

Καλο μηνα.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
για καλυτερα overclocking?:look:

όχι να κάψουμε ότι ρεύμα δεν κάψαμε όλο το καλοκαίρι με OC και να προσθέσουμε από πάνω τα καυσαέρια από τους καυστήρες των καλοριφέρ να ρίξει μαύρο χιόνι...

YEAH POLLUTION :smoke::jump::devil::devil::devil:

Οι Ρώσοι, επάξια, πήραν τη δέκατη και τελευταία θέση στη λίστα, καθώς θεωρούνται αρκετά, έως πολύ, τριχωτοί για τα γούστα της μέσης γυναίκας.

παρθένα το έγραψε αυτό τώρα?

εμενα όλες οι πρώην μου με ρωτούσαν άμα κάνω ολική αποτρίχωση.

και στον στρατό με ζήλευαν πως χρειαζόμουνα μια φορα την εβδομάδα (όχι λόγου βύσματος) ξύρισμα

παρθένα το έγραψε αυτό τώρα?

εμενα όλες οι πρώην μου με ρωτούσαν άμα κάνω ολική αποτρίχωση.

και στον στρατό με ζήλευαν πως χρειαζόμουνα μια φορα την εβδομάδα (όχι λόγου βύσματος) ξύρισμα

αμα εισαι εσυ σπανος δεν σου φταιει η εγκυροτατη ερευνα.:hehe:

Ναι, φανταστική, βγήκα κουάκ-κουάκ (παπί) απο τον ηλεκτρικό, και έκανα και ένα 2ο ντουσάκι, στο περπάτημα για την δουλειά.

Μια χαρά δροσιά έχει,και το κατάλαβα επειδή όταν έχει δροσιά ή υγρασία,με πιάνει η ρημάδα η μέση μου.:hehe:

Καλο μήνα μιας και μόλις πρόσεξα ότι δεν το έχω αμολήσει ως τώρα.:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.