Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

ποπό με θυμήθηκε μια κοπέλα και με πήρε τηλ να δει τι κάνω (μετά από 1 χρόνο) ίδια η Angelina Jolie...

Καταραμένο Myspace... μόλις έμαθα πως έχει BF :rip:

ποπό με θυμήθηκε μια κοπέλα και με πήρε τηλ να δει τι κάνω (μετά από 1 χρόνο) ίδια η Angelina Jolie...

Φτιαξε FB,γιατι το myspace να ειναι καλο και το fb οχι? Εδω που φτασαμε ολα τα ιδια %#%#^$ ειναι.Εχοντας φτιαξει απ'ολα ,παρατηρησα οτι στο FB μπορεις να βρεις πιο ευκολα τους πιο κοντινους σου .:hehe:

Φτιαξε FB,γιατι το myspace να ειναι καλο και το fb οχι? Εδω που φτασαμε ολα τα ιδια %#%#^$ ειναι.Εχοντας φτιαξει απ'ολα ,παρατηρησα οτι στο FB μπορεις να βρεις πιο ευκολα τους πιο κοντινους σου .:hehe:

εκτος από την μαύρη πολιτική που έχει το FB.

μου την σπάει που είναι και τυποποιημένο.

δες p.x. το profile μου στο VF (άσχετος άμα έχω να κάνω login στο site κάνα 2 χρονια) και του mySpace

στα FB δεν μπορείς να κανεις κάτι αντίστοιχο.

Ενταξει κοιτα, αναλογως εγω πχ προτιμω το απλο του fb,γιατι δε χρειαζεται καθε φορα να ψαχνομαι και να ξεστραβωνομαι.

Mωβ οι χαρές και μωβ οι λύπες,μωβ οι στιγμές και μωβ οι πίκρες.

Μωβ ο ουρανός το δείλι, μωβ το κραγιόν που έβαζες στα χείλη.

Σαν μωβ τούλι που σκεπάζει τα πάντα, μωβ χρώμα έχει η λεβάντα, μωβ έχει και η μελιτζάνα.

http://www.youtube.com/watch?v=cIvs4j4IniA

εχει φιλες ομως. :D

ασχετο.

αλλαξε η υλη του μαθηματος αναπτυξη διεπιφανειων. κ βγηκε το director κ μπηκε java swing! ευτυχως το πηρα τωρα κ οχι το προηγουμενο εξαμηνο!

Το Facebook έχει τόση απήχηση γιατί είναι made4noobs. Ούτε θέματα ούτε τίποτα. Το έκαναν όσο πιο απλό μπορούσαν ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιεί ο καθένας- απο τον πιο ψαγμένο advanced user μέχρι και κάποιον που το pc το έχει για να βλέπει μόνο τα mail του.

Το Facebook έχει τόση απήχηση γιατί είναι made4noobs. Ούτε θέματα ούτε τίποτα. Το έκαναν όσο πιο απλό μπορούσαν ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιεί ο καθένας- απο τον πιο ψαγμένο advanced user μέχρι και κάποιον που το pc το έχει για να βλέπει μόνο τα mail του.

σαν την ταυτότητα ένα πράγμα ρε περγαμόντο

Χαχα, φοβερο! Ετσι το λετε;

ναι ετσι, αναπτυξη διεπιφανειων χρηστη. ας το λεγαν κ μητσος. σημασια εχει οτι κανουμε java swing πλεον.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.