Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ευχαριστούμε για την υπενθύμιση haya, κάνε μου εσύ ομοιοκαταληξία με το αντίγραφο ασφαλείας και την εγκατάσταση λειτουργικού παραθύρων (ο.θ.μ, ναι, τα windows εννοώ).

Μάλλον θα εξακολουθώ να γράφω ram αντί για μτπ.

μπορείς να κανεις install ενα antivirus :p

pawned?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Πω ,πριν 3 μερες πηρα ενα εισητηριο για ενα live που θα γινει στα εξαρχεια την ημερα των εκλογων το βραδυ και τωρα σκεφτηκα οτι θα γινουν του κοσμου οι φασαριες.Θα κερδισει το ΠΑΣΟΚ,θα κατεβουν οι Αναρχικοι και οι Κνητες ,θα τα σπασουν ,θα συμπλακουν με τους αλλους και θα φαμε καλο ξυλο :( :( :(:wall::wall::sick:

OΠως το βλεπω θα φαμε καλα :s

Πω ,πριν 3 μερες πηρα ενα εισητηριο για ενα live που θα γινει στα εξαρχεια την ημερα των εκλογων το βραδυ και τωρα σκεφτηκα οτι θα γινουν του κοσμου οι φασαριες.Θα κερδισει το ΠΑΣΟΚ,θα κατεβουν οι Αναρχικοι και οι Κνητες ,θα τα σπασουν ,θα συμπλακουν με τους αλλους και θα φαμε καλο ξυλο :( :( :(:wall::wall::sick:

Πως το βλεπετε?Θα το φαμε η οχι? :)

Οχι φίλε μου... δε θα πάθεις τπτ. Και ούτε θα πέσει ξύλο..

Tι να σου πω δε ξερω,ετσι το ειδα εγω,δηλαδη οτι θα βγει το ΠΑΣΟΚ,οκ αυτοι που τα εσπαγαν παλι ,δεν θα χασουν κατι να τα σπασουν και τωρα...Μακαρι!!!Παντως αν δεν γινει χαμος απο τις φασαριες,σιγουρα δε θα ξερουμε απο που να φυγουμε με τοσο κοσμο που θα κατεβει Ομονοια-Συνταγμα για να πανυγηρυσει.

Έγινε παραγγελία σήμερα από UK δέματος 25κιλών με euro business prioriy courier μέσω parcelforce. Το μεσημέρι το παρέλαβαν από τον αποστολέα...θα το χω ως την πέμπτη το πρωί?

Σε τρώει να δοκιμάσεις τη τύχη σου:

α. Με πακέτο από το εξωτερικό

β. Με την ανοχή μου σε ερωτησεις στο ποθ.

Σε ένα από τα δύο πάντως έχασες

pawned?

όχι καρντιά μου...επίτηδες το έγραψα και για αυτό μπήκε και το ":P"

@Hayabusa: Άστο filoC, τώρα δε σώνεται :p

you DIE ASAPOR :p

@Nephilim: Ε γι'αυτό είναι stock, επειδή δε τα παίρνει κανένας με τέτοιες τιμές :hehe:

OMG!!!!!:confused:

Γα...Πότε ρε προλαβαίνετε κι απαντάτε ?????:p

Neph, στις 0 μοίρες το avatar έχει μικρό μούσι και αφάνα μαλλί και στις 180 έχει αφάνα μούσι και κοντό μαλλί... :p

Μου έκαναν ένα σωρό τηλ για το ότι άρχισε ξανά ο Λαζόπουλος...

Εντάξει τα έριξα τα μπινελίκια μου και για σήμερα... και μετά με λένε αντι-κοινωνικό...

Tι να πρωτοβαλω?

ολο το στοκ house ειναι ετσι:p

Πώπω, ρίξαμε όλοι ΤΙΣ κατάρες σήμερα με το OCZ και έπιασαν :victory:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.