Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ειδα και γω ενα χτες βραδυ.Λεει οτι ειχε το MediaMarkt μια 42 LG FULL HD στα 109 ευρω και ετρεχα να την παρω και μου λενε οτι πουληθηκαν ολα τα 2 χιλιαδες αποθεματα.Και ξυπνησα και λεω που ειναι η LG? :hang2:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Ειδα και γω ενα χτες βραδυ.Λεει οτι ειχε το MediaMarkt μια 42 LG FULL HD στα 109 ευρω και ετρεχα να την παρω και μου λενε οτι πουληθηκαν ολα τα 2 χιλιαδες αποθεματα.Και ξυπνησα και λεω που ειναι η LG? :hang2:

Αφου ειχαν πουληθει.

Και συ που με έχεις δει ωρέ?....Στον ύπνο σου που βλέπεις κάθε μέρα καμιά 500αριά χιλιάδες όνειρα?:hehe:

Eισαι γνωστη μουρη εδω...!:jump:

Και συ που με έχεις δει ωρέ?....Στον ύπνο σου που βλέπεις κάθε μέρα καμιά 500αριά χιλιάδες όνειρα?:hehe:
Στο post yer picz.:hehe:
Ρε ακουστε με που σας λεω οπως ειπε και ο Χειμωνας εχει απιστευτη σωματαρα...μιλαμε το κατι αλλο...εμενα η φατσα της μου αρεσει παρα πολυ...παντως Κωστα αν σου την επεφτε εσυ να της γυρναγες την πλατη ρε...:banging:

Καλημερεςςςςςς

δε συνηθιζω να δινω σημασια στη καθεμια πουτα-πεταει ολα εξω...:rolleyes:

greekfragma συγκρινε τη τριτη και τη πρωτη με τη δευτερη φωτογραφια...η τριτη ειδικα ειναι σαν να χει βγει απο το directx11 της ati (χωρις physx)

ετσι και η θειτσα απεναντι γινεται μοντελο.

δε συνηθιζω να δινω σημασια στη καθεμια πουτα-πεταει ολα εξω...:rolleyes:

greekfragma συγκρινε τη τριτη και τη πρωτη με τη δευτερη φωτογραφια...η τριτη ειδικα ειναι σαν να χει βγει απο το directx11 της ati (χωρις physx)

ετσι και η θειτσα απεναντι γινεται μοντελο.

http://tutorialblog.org/photo-retouching-skin/

Και με ακμή να βγάλει η άλλη φωτογραφία,και αποτυχημένη πλαστική να κάνει,κουκλάρα θα την δεις στην επαγγελματική φωτογραφία.

μπορείς να κανεις install ενα antivirus :p

btw, με αφορμή το παραπάνω ποστ η ελληνική γλώσσα είναι μια από τις πιο πλούσιες στον κόσμο και δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια εννοια που δεν την καλύπτει. συνεπώς νομίζω θα ήταν καλύτερο μια που είμαστε (ακομα) Έλληνες και γράφουμε σε ελληνική κοινότητα να χρησιμοποιούμε περισσότερο τα ελληνικά παρά να τα μπλέκουμε όλα μεταξύ τους. :hug:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.