Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Ρε Neph δεν ξερω τι λες....δεν ειναι η τοπ γκομενα αλλα ειναι πολυ ομορφη κοπελα....πολυ γκυκα ρε παιδι μου....

εμενα μου φαινεται τραγικα απωθητικη.

δε θα γυρναγα καν να την κοιταξω στο δρομο:confused:

εμενα μου φαινεται τραγικα απωθητικη.

δε θα γυρναγα καν να την κοιταξω στο δρομο:confused:

Kαι ΄γω έτσι έλεγα μέχρι να την δω από κοντά. Η κοπέλα έχει σωματάρα, απίστευτα πόδια... και σκυλόφατσα....

Περι ορέξεως κολοκυθοτυρόπιτα βεβαίως.....αλλά όχι και απωθητική...δε θα γύρναγα να την κοιτάξω....υπάρχουν και ωραιότερες άνετα...αλλά άνετα "το σπαγε" ο καθένας:p

Θα συμφωνήσω με τον κώστα.:p

Έχει κάτι πολύ κοριτσίστικο πάνω της,και κάτι πολύ άγριο,και σε κάτι στιγμές με περίεργους μορφασμούς αν δεν την ήξερα και μου έλεγαν ότι είναι tranny,θα το πίστευα.:hehe:

EDIT: ΑΥΤΟ γιατί νευρίασε η Sony,επειδή συνέχεια ο ένας βγάζει δυνατότερα συστήματα απ'τον άλλο.:hehe:

Good morning labby.:p

Και έλεγα εγώ,ρε ορκίζομαι τον fragma τον ξέρω και είναι πολύ γνωστός,δεν γίνεται να μην τον ξέρω.

261kids.jpg

Τώρα κατάλαβα ποιόν μου θύμιζε... τον θέμη.:hehe:

Ρε ακουστε με που σας λεω οπως ειπε και ο Χειμωνας εχει απιστευτη σωματαρα...μιλαμε το κατι αλλο...εμενα η φατσα της μου αρεσει παρα πολυ...παντως Κωστα αν σου την επεφτε εσυ να της γυρναγες την πλατη ρε...:banging:

Καλημερεςςςςςς

ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ !!!!

Μπερδεύτηκα με την Στικούδη παιδιά! Αυτήν δεν την έχω δει από κοντά. Από τις φώτο πάντως, μου φαίνεται αδιάφορη.

Πλαστελινη υ-πε-ρβα-λλεις.

Ολο στο νησι σουλατσαρει και ειλικρινα αν δεν μου ελεγαν οτι ειναι αυτη ουτε καν θα γυρναγα να τη δω.

Κυκλοφορουν πολλα πιο ομορφα/ξεχωριστα/απιστευτα/"βαλε οτι θες" κοριτσοπουλα ....εκει "εξω".

Το θέμα δεν είναι αν θα γύριζες να την κοιτάξεις εσύ, αλλά αν εκείνη σου έριχνε ματιά.

Επειδή "οι άνδρες προτιμούν της ξανθιές" αλλά πάνε με όποια τους κάτσει.

.παντως Κωστα αν σου την επεφτε εσυ να της γυρναγες την πλατη ρε...:banging:

Σιγουρα το "Top-3" πιο ηλιθιων "επιχειρηματων" για συζητησεις με γκομενες!:clap:

Απλα καθε φορα που το ακουω σπαζω...

Απορω πως εχει επιβιωσει ανα τις δεκαετιες και λεγεται ακομα!

edit: Μαλλον πρεπει να στηριζεται σε καμμια φροϋδικη αναλυση οτι ολοι φανερα/κρυφα θελουμε να μας την πεσει η γκομενα, πολυ περισσοτερο μια διασημη, οποτε αντλει απο εκει την επιτυχια του.

Σιγουρα το "Top-3" πιο ηλιθιων "επιχειρηματων" για συζητησεις με γκομενες!:clap:

Απλα καθε φορα που το ακουω σπαζω...

Απορω πως εχει επιβιωσει ανα τις δεκαετιες και λεγεται ακομα!

edit: Μαλλον πρεπει να στηριζεται σε καμμια φροϋδικη αναλυση οτι ολοι φανερα/κρυφα θελουμε να μας την πεσει η γκομενα, πολυ περισσοτερο μια διασημη, οποτε αντλει απο εκει την επιτυχια του.

Kακεντρεχη....:dance3:

Γενικη επιχειρηματολογια ηταν αυτο το σχολιο ρα......

Good morning labby.:p

Και έλεγα εγώ,ρε ορκίζομαι τον fragma τον ξέρω και είναι πολύ γνωστός,δεν γίνεται να μην τον ξέρω.

261kids.jpg

Τώρα κατάλαβα ποιόν μου θύμιζε... τον θέμη.:hehe:

Και συ που με έχεις δει ωρέ?....Στον ύπνο σου που βλέπεις κάθε μέρα καμιά 500αριά χιλιάδες όνειρα?:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.