Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Hydra, αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, μεγαλώνουν άνθρωποι με πολύ λιγότερες ανέσεις, ευκαιρίες, δικαιώματα από ότι εσύ και εγώ.

Καλύτερα την ενέργειά σου να την διοχετεύεις στην συλλογή πληροφοριών παρά σε εύκολα συμπεράσματα.

Λοιπον ακου να δεις....60€ μεροκαματο ο καλουπατζιδες στα μπετα...

35-45 ευρω βοηθος-μαστορας υδραυλικου...

Τα ιδια και για τον ηλεκτρολογο τον πατωματζη και τον σιδερα...

Επειδη εγω δουλευω σε οικοδομη σου λεω οτι ειναι απο τα πιο δυσκολα επαγγελματα...ξυπνημα καθημερινα απο τις 5,30-6 και δουλεια μεχρι τις 4 το μεσημερι....δεν ειναι απλα τα πραγματα φιλε μου...

Οπως ειπε και ο Root δεν ανθει η κατασκευη πολυκατοικιων με αποτελεσμα οι περισσοτεροι να ζουν απο τους μικροπελατες που εχουν...

Μια χαρα λυση ειναι αν εισαι αρχιμαστορας...με λιγα λογια ειναι δικη σου η δουλεια...Εχεις μηνιαιο μισθο περιπου 4k-6k€ το μηνα...αναλογα την κινηση

Υπολογισε ΤΕΒΕ υπολογισε της 6μηνες επιταγες (εννω θα πρεπει να πληρωσεις τους εργατες σου) υπολογισε τον κοσμο που δεν θα σε πληρωνει...υπολογισε της δουλειες π θα μπαινεις μεσα με τα μπουνια... υπολογισε τους εργατες που θα σε κλεβουν, θα καθυστερουν, θα κανουν σκ@το δουλεια...

Ακομα πιστευεις οτι ειναι καλο να εχεις δικια σ δουλεια ?

μαγκες "λιγα" με το nickname μου ετσι...

με βγαλατε κιολας στα φαναρια και σε λιγο θα ψαχνω μεροκαματο σε οικοδομη ετσι οπως το πατε :hehe:

Liogitek tele-control πότε θα φέρετε? :innocent:

Ναι ειναι λιγο χαζο το σλογκαν που ειναι ο Μητσος :p

Η αλήθεια ειναι οτι πρέπει τα παιδεία να εχουν καθοδήγηση και να συμβουλεύονται τους γονεις για οτι προκύψει ;)

Αλλα ποιο παιδι το κανει ειναι το θεμα :p

Ναι ειναι λιγο χαζο το σλογκαν που ειναι ο Μητσος :p

Η αλήθεια ειναι οτι πρέπει τα παιδεία να εχουν καθοδήγηση και να συμβουλεύονται τους γονεις για οτι προκύψει ;)

Αλλα ποιο παιδι το κανει ειναι το θεμα :p

Tα παιδιά με παιδεία..η οποία πρωτίστος οφείλεται-παρεχεται απο τους γονείς.

Το ολο concept αφορα τους γονεις..τζαμπα "ψαχνετε" για παιδιά ,για γονείς πρεπει.

Είδα μερικά επεισόδια του big band theory και έλιωσα... τρελό χιούμορ οι τύποι και φυσικά η ξανθιά είναι όλα τα λεφτά...

Είδα μερικά επεισόδια του big band theory και έλιωσα... τρελό χιούμορ οι τύποι και φυσικά η ξανθιά είναι όλα τα λεφτά...

Πολυ γελιο εχουν...εχθες ειδα τα πρωτα 5 της 1ης season..τα παληκαρια ειναι αλλου..αλλα κρατανε πολυ λιγο τα επεισοδια..

Ξεκινησε η 5η σεζον στο Supernatural υπ'οψην παιδες!!Καιρος για λιγο καψιμο.Ειδα τα 2 πρωτα ,αλλα απογοητεφθηκα καπως με το θεμα Lucifer,δε λεω αλλα.Οσοι ξερουν ξερουν!! ;)

Κουκλάρα η ξανθιά,και κουκλί το IKEA Room.:inlove:
Ξεκινησε η 5η σεζον στο Supernatural υπ'οψην παιδες!!Καιρος για λιγο καψιμο.Ειδα τα 2 πρωτα ,αλλα απογοητεφθηκα καπως με το θεμα Lucifer,δε λεω αλλα.Οσοι ξερουν ξερουν!! ;)
Η καλύτερη season μου παν και μου φαίνεται και τελευταία,αλλά εγώ πάντως καλό το κάψιμο αλλά δεν τα βλέπω μέχρι να τελειώσει η season γιατί δεν μπορώ ένα επεισόδιο την εβδομάδα θα αποτρελαθώ στα όνειρα,και παράλληλα αξίζει να περιμένω να πάρω και καμιά μεγάλη tv γιατί σε 22άρα μετά από λίγο καιρό δεν βλέπεις την τύφλα σου.:p

Τα σπάνε απίστευτα. Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε η τρίτη σεζόν. Τώρα τα ξαναβλέπω δεύτερη φορά για να τα θυμηθώ. :D

λοιπον μαγκες , δε την παλευω...ειμαι απο τις 5.30 στη δουλεια και παντα σαβ/κο παιρνουν ολοι οι παραωροι..

Ο αλλος κλειδωθηκε μεσα στο δωματιο του στις 6 το πρωι και ηθελε κλειδαρα...και μια αλλη βουλγαρα δε ξερω και εγω τι , ηθελε να της καλεσω το 100 γιατι δεν ειχε το "δικαιωμα" να πιει ενα ποτο σε ενα μπαρ :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.