Hydra Σεπτέμβριος 25, 2009 #23961 Σεπτέμβριος 25, 2009 1)Σήμερα ήμουν σταματημένος στο φανάρι της Πειραιώς στο Μοσχάτο. Μπροστά μου ένας τυπάκος με κατεβασμένα παράθυρα.......Έρχονται τα κλασσικά παιδιά των φαναριών για χαρτομάντιλα,τζάμια, κλπ........Ξαφνικά 2 τυπάκια βουτάνε από το παράθυρο του συνοδηγού κάτι και καπνός..........τα παίρνει κρανίο ο τύπος μαρσάρει και κοπανάει τον έναν 20μέτρα πιο κάτω και τον πετάει στην άκρη (σχεδόν ανέβηκε με το αμάξι ολόκληρος στο πεζοδρόμιο). Ο άλλος εξαφανίστικε.Σταματάω και γω (κλειδώνω το αμάξι) και προσπαθώ να σταματήσω τον τυπά από το να σαπίσει στο ξύλο τον κλέφτη μέχρι να έρθει η αστυνομία.Του χε ρίξει ήδη αρκετές και αν τον άφηνα θα τον σκότωνε.Τελικά με τα πολλά τα κλεφτρόνια ήταν νεα πρόσληψη σε ένα εργοτάξιο πιο δίπλα. Έρχεται το αφεντικό και αφού του ριξε και αυτουνού μερικές έδωσε 200ευρώ για το κλεμμένο κινητό (Ν96) που άρπαξε ο άλλος που εξαφανίστηκε.Καλα το κανε και το πλακωσε.Αν εσενα σε εκλεβαν και δε το δινε τι θα κανες?Εμενα προχτες ηταν 2 πρεζακηδες μου ζηταγαν λευτα λεω τιποτα ,τιποτα απολυτως αντιο σας.Οπως εφευγα ακουγα κατι "εχε χαρη που εχει κοσμο..." "αμα σε ..." και τετοια.Χτες λοιπον το βραδυ οπως γυρναγα απο Ωδειο να σου παλι οι ιδιοι σε ενα σοκακι... μου πηραν το κινητο.Πολυ καλα,πολυ ωραια το δωσα αλλα τους ειπα οτι θα μου το παρετε 1 φορα ,θα σας το παρω 3.Σημερα τους σαπισε ο φιλος μου που κανει box 9 χρονια.Salamalegum ,alegum salam τις φαγαν και στρωσαν πηρα και το κινητο.
ΝTG Σεπτέμβριος 25, 2009 #23962 Σεπτέμβριος 25, 2009 ελπιζω να κουβαλας μονιμα τον φιλο σου στις βολτες σου..(βασικα απευχομαι τα χειροτερα...ολοι εχουν απο εναν "φιλο")
RootX Σεπτέμβριος 25, 2009 #23963 Σεπτέμβριος 25, 2009 Θα παίξεις τα υπόλοιπα 6 lotto; Ε ναι ρε συ, πήγε να τρακάρει, έχασε το δέμα από US, έχασε τα data από το NAS.....
alexis2044 Σεπτέμβριος 25, 2009 #23964 Σεπτέμβριος 25, 2009 και επιμένω στο γρίφο......1)Σήμερα ήμουν σταματημένος στο φανάρι της Πειραιώς στο Μοσχάτο. Μπροστά μου ένας τυπάκος με κατεβασμένα παράθυρα.......Έρχονται τα κλασσικά παιδιά των φαναριών για χαρτομάντιλα,τζάμια, κλπ........Ξαφνικά 2 τυπάκια βουτάνε από το παράθυρο του συνοδηγού κάτι και καπνός..........τα παίρνει κρανίο ο τύπος μαρσάρει και κοπανάει τον έναν 20μέτρα πιο κάτω και τον πετάει στην άκρη (σχεδόν ανέβηκε με το αμάξι ολόκληρος στο πεζοδρόμιο). Ο άλλος εξαφανίστικε.Σταματάω και γω (κλειδώνω το αμάξι) και προσπαθώ να σταματήσω τον τυπά από το να σαπίσει στο ξύλο τον κλέφτη μέχρι να έρθει η αστυνομία.Του χε ρίξει ήδη αρκετές και αν τον άφηνα θα τον σκότωνε.Τελικά με τα πολλά τα κλεφτρόνια ήταν νεα πρόσληψη σε ένα εργοτάξιο πιο δίπλα. Έρχεται το αφεντικό και αφού του ριξε και αυτουνού μερικές έδωσε 200ευρώ για το κλεμμένο κινητό (Ν96) που άρπαξε ο άλλος που εξαφανίστηκε.2) 3ώρες μετά γυρνώντας από Πειραιώς ανεβαίνω Εθνική προς Λαμία........κινησούλα αρκετή αλλά τα 80-90 τα είχαμε.......στο ύψος του Ρέντη είναι ένας τύπος 100μέτρα μπροστά μου και αλλάζει λωρίδες χωρίς φλας.......Αποτέλεσμα?Απότομο φρενάρισμα αυτός που έφαγε τη σφήνα και στούκα με τον μπροστινό μου......σταμάτησα στα 2μέτρα από τον πώλο του και στο 1 μέτρο από τον δικό μου ο πίσω μου. Ευτυχώς δεν πηγαίναμε με 120 να μη προλάβαινε κανείς τίποτα.....το ανησυχητικό είναι οτι έφαγα κάτι μεταλλικό από κάτω μου και δεν κατάφερα να δω τι ήταν ή εάν τραυματίστικα πουθενά σε κάναν άξονα τροχό κλπ. Ούτως ή άλλως έχει service την άλλη βδομάδα.τελικά θα μείνω σπίτι για το υπόλοιπο της ημέρας........της γης τον άξονα ξανά :rant:Στα 300 μέτρα από το σπίτι, ένας τυπάς πάει μπροστά μου και πάμε με 40-50. Ξαφνικα, ο τυπάς κοκαλώνει το αμάξι, και πατάω και γω φρένο, ευτυχώς από αντανακλαστικό, τόσο που ακούγονται τα λάστιχα μου. Έχουμε 30-40 εκατοστα απόσταση μεταξυ μας. Εντελώς αψύχολογητα, βάζει ΟΠΙΣΘΕΝ και του πατάω κόρνα, αλλά γρι ,ούτε που ένιωσε. Έρχεται πίσω και μου ρίχνει ένα χτύπημα στον προφυλακτήρα.Βγαίνει ένας τύπος με τα πουκάμισα απέξω, φανερά πιωμένος και αρχίζει να λεει οτι εκανε οπισθεν για να χαιρετησει τον φίλο του που περπατουσε εκει διπλα και δεν με είδε.....Ευτυχως το χτύπημα ήταν έλαφρυ και δεν άφησε ουτε σημάδι. Θα το πάω καλου κακου και σε εναν τεχνικό να το δει.Μα ΕΛΕΟΣ όμως...
Kostas007 Σεπτέμβριος 25, 2009 #23965 Σεπτέμβριος 25, 2009 1)Καλα το κανε και το πλακωσε.Αν εσενα σε εκλεβαν και δε το δινε τι θα κανες?Εμενα προχτες ηταν 2 πρεζακηδες μου ζηταγαν λευτα λεω τιποτα ,τιποτα απολυτως αντιο σας.Οπως εφευγα ακουγα κατι "εχε χαρη που εχει κοσμο..." "αμα σε ..." και τετοια.Χτες λοιπον το βραδυ οπως γυρναγα απο Ωδειο να σου παλι οι ιδιοι σε ενα σοκακι... μου πηραν το κινητο.Πολυ καλα,πολυ ωραια το δωσα αλλα τους ειπα οτι θα μου το παρετε 1 φορα ,θα σας το παρω 3.Σημερα τους σαπισε ο φιλος μου που κανει box 9 χρονια.Salamalegum ,alegum salam τις φαγαν και στρωσαν πηρα και το κινητο.εκει δε τους δερνεις μονοτους σπας τα κοκκαλα χεριων και ποδιων και μενουν ημιαναπηροι για καμια 5ετια με σωληνακια για φαι και παπια για χεσιμο.
SirDiman Σεπτέμβριος 25, 2009 #23966 Σεπτέμβριος 25, 2009 Και θα ηθελες μετα το ΙΚΑ να τους πληρωνει τον μισθό τους,ε?
greekfragma Σεπτέμβριος 25, 2009 #23967 Σεπτέμβριος 25, 2009 για να έφτασε στο σημείο να σε κλέψει 2 τινά παίζουν......είτε γεννήθηκε δυστυχισμένος μέσα σε 1000μύρια προβλήματα που τον οδήγησαν να κλέψει.....είτε γεννήθηκε απαίδευτος και δε μπορεί να αποδώσει σε κάτι δυσκολότερο από μια κλοπή...σε κάθε περίπτωση το να του σπάσεις κόκκαλα χεριών ποδιών...να γίνει ημιανάπηρος με σωληνάκια κλπ το μόνο που θα καταφέρεις είναι είτε να τον βυθίσεις σε μεγαλύτερη δυστυχία είτε να μην συνειδητοποιήσει καν τι του κανες.και στα 2 σενάρια το αποτέλεσμα είναι 0 από 0 .....ίσον 0.και ναι...η βδομάδα με πάει όντως όπως περιγράφει ο Φάνης.και όχι μόνο.απλά τα υπόλοιπα είναι πιο προσωπικά για να τα γράψω εδώ μέσα.όπως και να χει να φύγει ο πωλο-Σεπτέμβρης......Από πιτσιρικάς τον σιχαινόμουν αυτό το μήνα.:fist:
Kostas007 Σεπτέμβριος 25, 2009 #23968 Σεπτέμβριος 25, 2009 για να έφτασε στο σημείο να σε κλέψει 2 τινά παίζουν......είτε γεννήθηκε δυστυχισμένος μέσα σε 1000μύρια προβλήματα που τον οδήγησαν να κλέψει.....είτε γεννήθηκε απαίδευτος και δε μπορεί να αποδώσει σε κάτι δυσκολότερο από μια κλοπή...σε κάθε περίπτωση το να του σπάσεις κόκκαλα χεριών ποδιών...να γίνει ημιανάπηρος με σωληνάκια κλπ το μόνο που θα καταφέρεις είναι είτε να τον βυθίσεις σε μεγαλύτερη δυστυχία είτε να μην συνειδητοποιήσει καν τι του κανες.και στα 2 σενάρια το αποτέλεσμα είναι 0 από 0 .....ίσον 0.και ναι...η βδομάδα με πάει όντως όπως περιγράφει ο Φάνης.και όχι μόνο.απλά τα υπόλοιπα είναι πιο προσωπικά για να τα γράψω εδώ μέσα.όπως και να χει να φύγει ο πωλο-Σεπτέμβρης......Από πιτσιρικάς τον σιχαινόμουν αυτό το μήνα.:fist:εμενα με νοιαζει να σταματησει να κλεβει...δε νομιζω να εισαι ο πρωτος που τον κλεψανε ουτε θα ειναι η πρωτη φορα που τους τις ριξανε...αρα θα συνεχισουν.
o polonos Σεπτέμβριος 25, 2009 #23969 Σεπτέμβριος 25, 2009 laptop με touchscreen... απλα :clap::clap: αν μαθεις να το δουλευεις με την οθονη αφης δεν γυρνας πισω λεμεεεεε....
Hydra Σεπτέμβριος 25, 2009 #23970 Σεπτέμβριος 25, 2009 Αυτοι στα φαναρια δεν ειναι τιποτα αλλο παρα κοπροι.Συγγνωμη και για την εκφραση ,αλλα αμα θες να ζησεις την οικογενεια σου και εισαι αμορφωτος η δε ξερω και γω τι ,πας σε μια οικοδομη .Δε παει ετσι,να καθεσαι στο πεζοδρομιο και να πουλας τηλεκοντρολ τηλεορασης ,λες και ποιος θα παρει και τι μεροκαματο θα βγαλεις.Αγαθα κοποις κτωνται.
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 25, 2009 #23972 Σεπτέμβριος 25, 2009 Αυτοι στα φαναρια δεν ειναι τιποτα αλλο παρα κοπροι.Συγγνωμη και για την εκφραση ,αλλα αμα θες να ζησεις την οικογενεια σου και εισαι αμορφωτος η δε ξερω και γω τι ,πας σε μια οικοδομη .Δε παει ετσι,να καθεσαι στο πεζοδρομιο και να πουλας τηλεκοντρολ τηλεορασης ,λες και ποιος θα παρει και τι μεροκαματο θα βγαλεις.Αγαθα κοποις κτωνται.Ξερεις για τι μεροκαματο μιλαμε στην οικοδομη, μιλαω για τους εργατες που ειναι στα μπετα?>> >> >> >> >> >> >> με ηλεκτρολογους, υδραυλικους, πατωματζιδες και μπογιατζιδες....ααα ξεχασα τους σιδεραδες...
greekfragma Σεπτέμβριος 25, 2009 #23973 Σεπτέμβριος 25, 2009 Αυτοι στα φαναρια δεν ειναι τιποτα αλλο παρα κοπροι.Συγγνωμη και για την εκφραση ,αλλα αμα θες να ζησεις την οικογενεια σου και εισαι αμορφωτος η δε ξερω και γω τι ,πας σε μια οικοδομη .Δε παει ετσι,να καθεσαι στο πεζοδρομιο και να πουλας τηλεκοντρολ τηλεορασης ,λες και ποιος θα παρει και τι μεροκαματο θα βγαλεις.Αγαθα κοποις κτωνται.ξεχνάς την περίπτωση να είναι φουκαριάριδες χωρίς πατρίδα και χωρίς κάτι να βάλουν το κεφάλι τους από κάτω....να έχουν δώσει τις οικονομίες μιας ζωής για να περάσουν λαθραία τα σύνορα και να έρχονται εδώ για μια καλύτερη ζωή και αντ αυτού να τους εκμεταλλεύονται οι δουλέμποροι.γύρισα απο τσεκαπ στο αμάξι....ευτυχώς αν εξαιρέσουμε απλά εξωτερικά χτυπήματα σε προστατευτικές μεταλλικές επιφάνειες δεν είχα κάτι σοβαρότερο....στον αγύριστο αυτή η βδομάδα.....Αύριο Σαββάτο και μεθαύριο εκδρομή στο Άργος.
RootX Σεπτέμβριος 25, 2009 #23974 Σεπτέμβριος 25, 2009 Αυτοι στα φαναρια δεν ειναι τιποτα αλλο παρα κοπροι.Συγγνωμη και για την εκφραση ,αλλα αμα θες να ζησεις την οικογενεια σου και εισαι αμορφωτος η δε ξερω και γω τι ,πας σε μια οικοδομη .Δε παει ετσι,να καθεσαι στο πεζοδρομιο και να πουλας τηλεκοντρολ τηλεορασης ,λες και ποιος θα παρει και τι μεροκαματο θα βγαλεις.Αγαθα κοποις κτωνται.Τι αγαθά έχεις αποκτήσει εσύ συγκεκριμένα μετά από κόπο φίλε μου? Αν δεν απατώμαι η μικρή ηλικία σου δεν σου επιτρέπει να εργάζεσαι, είναι έτσι?Πήγαινε το επόμενο καλοκαίρι σε μία οικοδομή όπως λες και ρώτησε για μεροκάματα να δεις τι απάντηση θα εισπράξεις.Ανθεί η κατασκευή νέων κατοικιών στην Ελλάδα βλέπεις και ο κόσμος προτιμά να πουλάει τηλεκοντρολ....
Hydra Σεπτέμβριος 25, 2009 #23975 Σεπτέμβριος 25, 2009 Εχω αποκτησει απειρα μετα απο κοπο και ναι εχω δουλεψει παρολο την ηλικια μου.Δεν δουλεψα σε οικοδομη ,αλλα σε ταβερνα και σε φυλλαδια.Παραλληχα εχω κοπιασει αρκετα για να παρω 4 πτυχια ξενων γλωσσων ε και αμα σκευτεις οτι διαβαζω θα περασω στη σχολη που θελω και μετα θα ξερω οτι οι κοποι μου ανταμηφθηκαν.Ειναι και αλλα που τα κανα με δικο μου κοπο.Δεν ειμαι πλουσιος ουτε κληρονομησα καμια περιουσια,αλλα με τα λευτα που δουλεψα για να βγαλω πηρα pc,οθονη κτλπ,τωρα μαζευω για αμαξι ,γιατι εμενα η μαμα μου δεν δουλευει στην εφορια.Επισης...ξερω καλα τα μεροκαματα της οικοδομης.
SirDiman Σεπτέμβριος 25, 2009 #23976 Σεπτέμβριος 25, 2009 Αν και δεν ειναι και η τέλεια λυση οι οικοδομές , οι λα ι κες αγορές ομως μια χαρα ειναι
dellman Σεπτέμβριος 25, 2009 #23977 Σεπτέμβριος 25, 2009 ξεχνάς την περίπτωση να είναι φουκαριάριδες χωρίς πατρίδα και χωρίς κάτι να βάλουν το κεφάλι τους από κάτω....να έχουν δώσει τις οικονομίες μιας ζωής για να περάσουν λαθραία τα σύνορα και να έρχονται εδώ για μια καλύτερη ζωή και αντ αυτού να τους εκμεταλλεύονται οι δουλέμποροι.γύρισα απο τσεκαπ στο αμάξι....ευτυχώς αν εξαιρέσουμε απλά εξωτερικά χτυπήματα σε προστατευτικές μεταλλικές επιφάνειες δεν είχα κάτι σοβαρότερο....στον αγύριστο αυτή η βδομάδα.....Αύριο Σαββάτο και μεθαύριο εκδρομή στο Άργος.Σόρυ Γιώργη αλλά εδώ δε συμφωνούμε. Οι περισσότεροι είναι ορισμός του τυχοδιωκτισμού. Απλά είμαστε πέρασμα για την πλούσια Ευρώπη.... Μια χαρά θα περνάγαν στην πατρίδα τους αν αυτά τα 4 χιλιάρικα τα δαπανούσαν εκεί αλλά το όνειρο της "μεγάλης" ζωής (τους περισσότερους) τους οδηγεί στη φυγή και στην άγρα του εύκολου κέρδους.
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 25, 2009 #23978 Σεπτέμβριος 25, 2009 Λοιπον ακου να δεις....60€ μεροκαματο ο καλουπατζιδες στα μπετα... 35-45 ευρω βοηθος-μαστορας υδραυλικου... Τα ιδια και για τον ηλεκτρολογο τον πατωματζη και τον σιδερα... Επειδη εγω δουλευω σε οικοδομη σου λεω οτι ειναι απο τα πιο δυσκολα επαγγελματα...ξυπνημα καθημερινα απο τις 5,30-6 και δουλεια μεχρι τις 4 το μεσημερι....δεν ειναι απλα τα πραγματα φιλε μου... Οπως ειπε και ο Root δεν ανθει η κατασκευη πολυκατοικιων με αποτελεσμα οι περισσοτεροι να ζουν απο τους μικροπελατες που εχουν... Αν και δεν ειναι και η τέλεια λυση οι οικοδομές , οι λα ι κες αγορές ομως μια χαρα ειναι Μια χαρα λυση ειναι αν εισαι αρχιμαστορας...με λιγα λογια ειναι δικη σου η δουλεια...Εχεις μηνιαιο μισθο περιπου 4k-6k€ το μηνα...αναλογα την κινηση
RootX Σεπτέμβριος 25, 2009 #23979 Σεπτέμβριος 25, 2009 Εχω αποκτησει απειρα μετα απο κοπο και ναι εχω δουλεψει παρολο την ηλικια μου.Δεν δουλεψα σε οικοδομη ,αλλα σε ταβερνα και σε φυλλαδια.Παραλληχα εχω κοπιασει αρκετα για να παρω 4 πτυχια ξενων γλωσσων ε και αμα σκευτεις οτι διαβαζω θα περασω στη σχολη που θελω και μετα θα ξερω οτι οι κοποι μου ανταμηφθηκαν.Ειναι και αλλα που τα κανα με δικο μου κοπο.Δεν ειμαι πλουσιος ουτε κληρονομησα καμια περιουσια,αλλα με τα λευτα που δουλεψα για να βγαλω πηρα pc,οθονη κτλπ,τωρα μαζευω για αμαξι ,γιατι εμενα η μαμα μου δεν δουλευει στην εφορια.Επισης...ξερω καλα τα μεροκαματα της οικοδομης.Αυτό ακριβώς ήθελα να πω. Αν παραλληλίσεις την ιστορία σου με την ιστορία του "κόπρου", πόσα κοινά σημεία βρίσκεις ?Εάν του είχαν δωθεί οι ίδιες ευκαιρίες που δώθηκαν/δίνονται σε σένα, θα είχες κάθε δικαίωμα να τον αποκαλείς κόπρο αν επέλεγε το φανάρι.
Hydra Σεπτέμβριος 25, 2009 #23980 Σεπτέμβριος 25, 2009 Tα ξερω φιλε μου,ο ενας θειος ειναι εργολαβος,ο αλλος στα μπετα ,ο νονος πλακατζης ,αλλος στα μερεμετια.Το θεμα ειναι να μην τα περιμενουν ετοιμα. Αυτό ακριβώς ήθελα να πω. Αν παραλληλίσεις την ιστορία σου με την ιστορία του "κόπρου", σε ποιο σημείο ακριβώς συναντιούνται ? Σε κανενα θα λεγα,γιατι εγω δουλεψα η σκοτωθηκα στο διαβασμα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.