Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Παπαθεμελης!!:T:

Πολυ fail ο τυπος.

Μου εστειλαν μήνυμα στο κινητο και το όνομα του αποστολέα: ΠΑΠΑΤΕΜΕΛΗΣ :tomato:

Παω για υπνο goodnight.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

ρε εμένα θα μου κανείς τι να κανω που έχω λάβει εδώ και μερικές μέρες ένα σωρό spam-sms από τους διάφορους καρεκλοκένταυρους; Μπουρλότο και πάλι μπουρλότο...:rant:

Πολύ απλό, θα πάρεις τηλέφωνο την εταιρεία κινητής και θα απαιτήσεις να μάθεις πως οι εν λόγω κύριοι βρήκαν* τον νούμερο σου.

*Εκτός αν έχεις υπογράψει στο συμβόλαιο το μικρό κομματάκι με font 0.5 που λέει ότι θα σε βάλουν στους δημόσιους καταλόγους τους...

όχι, δεν εχω υπογράψει το συγκεκριμένο σημείο..μόλις κοίταξα το συμβόλαιο...αύριο το πρωί θα τους πάρω για εξηγήσεις...για να δούμε..:fist:

εγώ αύριο πρέπει να μάθω γιατί στη βόιδαφον:

α) μου χρεώσανε τα διπλά για τέλη επικοινωνίας

β) γιατί δεν βλέπω πουθενά αναλυτικό λογαριασμό. Στο σάιτ τους, εμφανίζει τις κλήσεις/χρεώσεις του προηγούμενου μήνα

Μετά απ'όλα αυτά, θα ψάξω να δω τι λέει το συμβόλαιο για διακοπή, και το τηλέφωνο θα ξαναγίνει καρτοκινητό, σε άλλη εταιρία (όμπβιουσλι). ακούς εκεί 100€...:wall:

εγώ αύριο πρέπει να μάθω γιατί στη βόιδαφον:

α) μου χρεώσανε τα διπλά για τέλη επικοινωνίας

β) γιατί δεν βλέπω πουθενά αναλυτικό λογαριασμό. Στο σάιτ τους, εμφανίζει τις κλήσεις/χρεώσεις του προηγούμενου μήνα

Μετά απ'όλα αυτά, θα ψάξω να δω τι λέει το συμβόλαιο για διακοπή, και το τηλέφωνο θα ξαναγίνει καρτοκινητό, σε άλλη εταιρία (όμπβιουσλι). ακούς εκεί 100€...:wall:

Τα ίδια και ο φάδερ με τη βόνταφον, έχει πρόγραμμα με 100 δωρεάν λεπτά και παρόλο που οι κλήσεις του στον αναλυτικό λογαριασμό δεν τα ξεπερνάνε, του χρεώσανε γύρω στα 15 ευρώ επιπλέον.

Ο αναλυτικός καταργήθηκε λέει για οικονομία χαρτιού. Αν θέλεις να σου φέρνουν, πρέπει να πάρεις σε ένα νούμερο και να το ζητήσεις.

Αύριο θα γίνει ξεκαθάρισμα :cool:

Μηπως ειναι αυτο εδω?

Άρθρο 33

Τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας και τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας

Με τις διατάξεις του άρθρου 33 του κοινοποιούμενου νόμου, αντικαθίσταται το άρθρο 12 του ν. 2579/1998 (ΦΕΚ 31 Α΄) ως εξής:

Άρθρο 12

Παράγραφος 1

Περίπτωση α

Τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας

1. Με τις διατάξεις της παραγράφου 1 περίπτωση α του άρθρου 12 του ν. 2579/1998, όπως τούτο ισχύει με τις νεότερες νομοθετικές ρυθμίσεις, επιβάλλεται τέλος υπέρ του Δημοσίου με την ονομασία «τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας», το οποίο βαρύνει τους συνδρομητές των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.

2. Κλίμακα τέλους

Το τέλος αυτό υπολογίζεται για κάθε μηνιαίο λογαριασμό κάθε σύνδεσης και ορίζεται ως εξής σύμφωνα με την ακόλουθη κλίμακα:

Ύψος μηνιαίου λογαριασμού Τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας

Μέχρι και 50 ευρώ 12%

Από 50,01 μέχρι και 100 ευρώ 15%

Από 100,01 μέχρι και 150 ευρώ 18%

Από 150,01 ευρώ και άνω 20%...

η συνεχεια εδω

συμπτωση?δε ξερω/...

μολις εμφανιστηκε στο thelab google add ΝΔ μητσοτακης ,το pc αρχισε να κολλαει ασυστολα και να διαβαζει συνεχεια ο δισκος χωρις ιδιαιτερο λογο

Πφφ αυτές τις μέρες ήθελα να έπαιζα κάνα game που χω και τιμόνι,σήμερα λέω ας κατεβάσω το dumbducking ps2 απ'το πατάρι.

Το κατεβάζω και βλέπω είχε γεμίσει μούχλα απ'το άθλιο boiler που χε σπάσει (δεν υπάρχει μούχλα πλέον),χωρίς όμως να χει κανένα πρόβλημα,μόνο που μετά από 5-6 ώρες φτιάχνοντας την ρημάδα την ψύχτρα που χε χαλάσει πριν 3-4 χρόνια,ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι δεν διαβάζει δίσκους και ότι πάλι δεν λειτουργεί η ψύχτρα επειδή κατά κάποιον περίεργο τρόπο η υποδοχή απ'την οποία παίρνει ρεύμα,δεν δίνει ρεύμα. :slap:

Να δούμε που θα παίξω εγώ τώρα,αλλά ή παίξω η δεν παίξω,η απάντηση είναι γνωστή.

Το μόνο που μου λείπει είναι να δω όνειρο με το ps2.

...η κανα προεκλογικο κεντρο

BTW το Περιστερι εχει γεμισει προεκλογικα και καθε μερα βγαζουν λογους,προχτες ο δημαρχος σημερα ο προεδρος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ,τιγκα στους αναρχικους η πλατεια....

Απο βδομαδα παιζει Παπαθεμελης!!:T:

Χθες π περασε ο μικρος Μητσοτακης απο τα sturbucks στην πλατεια ? χαλασανε καφετιερες χαμος εγινε... αστα να πανε...

Ασχετο...δεν περιμενα απο το athens deejay να βαλει τους ακροατες του στην δοκιμασια να ακουνε τον μητσοτακη στης 9 το πρωι :fist::fist: ξενερωσα ποοοοοοολυ ασχημα...

καλό.......

αλλά σας έχω γρίφο

Γ....ω της γης τον άξονα και το θεό που τον έβαλε να την κουνάει. :wall:

και επιμένω στο γρίφο......

1)

Σήμερα ήμουν σταματημένος στο φανάρι της Πειραιώς στο Μοσχάτο. Μπροστά μου ένας τυπάκος με κατεβασμένα παράθυρα.......Έρχονται τα κλασσικά παιδιά των φαναριών για χαρτομάντιλα,τζάμια, κλπ........Ξαφνικά 2 τυπάκια βουτάνε από το παράθυρο του συνοδηγού κάτι και καπνός..........τα παίρνει κρανίο ο τύπος μαρσάρει και κοπανάει τον έναν 20μέτρα πιο κάτω και τον πετάει στην άκρη (σχεδόν ανέβηκε με το αμάξι ολόκληρος στο πεζοδρόμιο). Ο άλλος εξαφανίστικε.Σταματάω και γω (κλειδώνω το αμάξι) και προσπαθώ να σταματήσω τον τυπά από το να σαπίσει στο ξύλο τον κλέφτη μέχρι να έρθει η αστυνομία.Του χε ρίξει ήδη αρκετές και αν τον άφηνα θα τον σκότωνε.Τελικά με τα πολλά τα κλεφτρόνια ήταν νεα πρόσληψη σε ένα εργοτάξιο πιο δίπλα. Έρχεται το αφεντικό και αφού του ριξε και αυτουνού μερικές έδωσε 200ευρώ για το κλεμμένο κινητό (Ν96) που άρπαξε ο άλλος που εξαφανίστηκε.

2) 3ώρες μετά γυρνώντας από Πειραιώς ανεβαίνω Εθνική προς Λαμία........κινησούλα αρκετή αλλά τα 80-90 τα είχαμε.......στο ύψος του Ρέντη είναι ένας τύπος 100μέτρα μπροστά μου και αλλάζει λωρίδες χωρίς φλας.......Αποτέλεσμα?Απότομο φρενάρισμα αυτός που έφαγε τη σφήνα και στούκα με τον μπροστινό μου......σταμάτησα στα 2μέτρα από τον πώλο του και στο 1 μέτρο από τον δικό μου ο πίσω μου. Ευτυχώς δεν πηγαίναμε με 120 να μη προλάβαινε κανείς τίποτα.....το ανησυχητικό είναι οτι έφαγα κάτι μεταλλικό από κάτω μου και δεν κατάφερα να δω τι ήταν ή εάν τραυματίστικα πουθενά σε κάναν άξονα τροχό κλπ. Ούτως ή άλλως έχει service την άλλη βδομάδα.

τελικά θα μείνω σπίτι για το υπόλοιπο της ημέρας........της γης τον άξονα ξανά :rant:

Να είσαι καλά, θα μάθεις την Κυριακή εάν θα κάνουμε κρουαζιέρα στην Καραϊβική στο γιωτ του Σύριου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.