Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

παω gym, στον 3ο οροφο ειναι. στο 5ο ειναι το studio του alpha στην θεσ/νικη, περιμενω να κατεβει το ασανσερ, κ πισω μου εχρεται ο βενιζελος μαζι με εναν φουσκωτο...

γυρναω μου λεει, που πατε? λεω στο γυμναστηριο στον 3ο, μου λεει να το παρω εγω για να μην αργησω...

του λεω, να το παρετε, ε αυτος κ ο φουσκωτος, πιτα το ασανσερ! :p

Περί γυμναστηρίου η κουβέντα, στη Καλαμάτα τα Joe Weider είναι ακριβώς από πάνω από ένα κοτοπουλάδικο. Τρελό fail?

Περί γυμναστηρίου η κουβέντα, στη Καλαμάτα τα Joe Weider είναι ακριβώς από πάνω από ένα κοτοπουλάδικο. Τρελό fail?

λολ:dance3:

btw, είναι στην Καλαμάτα και όχι στη.

Το άρθρο παίρνει ν όταν η λέξη αρχίζει από κάποιο γράμμα εκ των Κ,Π,Τ,Ψ,Ξ

Υπάρχει και ο μνημονικός κανόνας ΚάΠοΤε ΨαΞε

Αυτά τα ολίγα από τον ηλεκτρολόγο-φιλόλογο :p

λολ:dance3:

btw, είναι στην Καλαμάτα και όχι στη.

Το άρθρο παίρνει ν όταν η λέξη αρχίζει από κάποιο γράμμα εκ των Κ,Π,Τ,Ψ,Ξ

Υπάρχει και ο μνημονικός κανόνας ΚάΠοΤε ΨαΞε

Αυτά τα ολίγα από τον ηλεκτρολόγο-φιλόλογο :p

128770808932471386.jpg

FYΙ,εμεις τοοοοτε στο δημοτικο μαθαμε οτι "ν" μπαινει πριν τα κ,π,τ,μπ,ντ,γκ,τσ,τζ,ξ,ψ

Υπαρχει και μνημονικος κανονας για να το θυμασαι

Καλαμαρακια Πατατες Τυροπιτα Μπιφτεκια Ντολμαδακια Γκαζοζα Τσοζενε Τζατζικι Ξυδι Ψωμι...και πιασε και 2 Amstel :p

...η κανα προεκλογικο κεντρο

BTW το Περιστερι εχει γεμισει προεκλογικα και καθε μερα βγαζουν λογους,προχτες ο δημαρχος σημερα ο προεδρος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ,τιγκα στους αναρχικους η πλατεια....

Απο βδομαδα παιζει Παπαθεμελης!!:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.