Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Τρελά όνειρα:Τώρα και με ιπτάμενους δίσκους (Νέο!)

Να δούμε σήμερα τι όνειρο θα δω,αν και μετά από τους ιπτάμενους δίσκους δεν νομίζω να έχει μείνει κάτι...

Α,εχω καταλαβει υπνο και ονειρα αυτη τη βδομαδα...Κοιμαμαι απο τις 9 το βραδυ :jump1:

κρεβατι - pc 1-0 :T:

EDIT: Ποιος παει σχολειο τωρα...

Τρελά όνειρα:Τώρα και με ιπτάμενους δίσκους (Νέο!)

Να δούμε σήμερα τι όνειρο θα δω,αν και μετά από τους ιπτάμενους δίσκους δεν νομίζω να έχει μείνει κάτι...

Θα γουσταρα να δω τετοια ονειρα...δεν προλαβαινω ομως...μεσα σε 4ωρες υπνου τι να πρωτο προλαβεις? :fist:

Καλημερες:dirol:

kalimera, oson afora tis anisixies sas gia kalo oyzo, prepei na ksekolisoyme ligo apo ta mitilinia kai na deite kai ta xiotika. oyzo kakitsi - antrikio! apo ta liga oyza xoris prosthiki zacharis.. gi'ayto eksallou leei kai to oyzo kakitsh oti <<pineis polla, ksipnas kala>>! :pleasantry:

kalimera, oson afora tis anisixies sas gia kalo oyzo, prepei na ksekolisoyme ligo apo ta mitilinia kai na deite kai ta xiotika. oyzo kakitsi - antrikio! apo ta liga oyza xoris prosthiki zacharis.. gi'ayto eksallou leei kai to oyzo kakitsh oti <<pineis polla, ksipnas kala>>! :pleasantry:

wtf12.jpg

το πρωί φεύγω από το σπίτι με γεμάτο πορτοφόλι και τώρα που γύρισα είναι πιο άδειο και από κεφάλι πολιτικού...καταραμένες τράπεζες :p

Δεν έχετε τίποτα καλύτερο να ασχοληθείτε; Το έχουμε εμείς το θέμα λέμε:p

Δεν μιλαμε...μας την λες γιατι δεν κανουμε ρεπορτ και δεν το παιζουμε "Αρτεμης Ματσας"

Μιλαμε...παλι μας την λες γιατι "το εχουμε εμεις το θεμα..."

Ρε σαλτα και ... επιτελους πλεον :p

Δεν μιλαμε...μας την λες γιατι δεν κανουμε ρεπορτ και δεν το παιζουμε "Αρτεμης Ματσας"

Μιλαμε...παλι μας την λες γιατι "το εχουμε εμεις το θεμα..."

Ρε σαλτα και ... επιτελους πλεον :p

Σου κτύπησε τη πόρτα η εμμηνόπαυση ε;:p

Σου κτύπησε τη πόρτα η εμμηνόπαυση ε;:p

Οχι απλα παντα γουσταρω να στη λεω...

a.k.a. ... "το εκανα απο μικρος... δεν μου ηρθε πανω στην τρελλα μου. Κακο ειναι???" :p

Οχι απλα παντα γουσταρω να στη λεω...

a.k.a. ... "το εκανα απο μικρος... δεν μου ηρθε πανω στην τρελλα μου. Κακο ειναι???" :p

Τα "λενε" τα Χριστούγεννα, λέγονται κάλαντα και ρωτάνε πριν τα πούνε:p

το πρωί φεύγω από το σπίτι με γεμάτο πορτοφόλι και τώρα που γύρισα είναι πιο άδειο και από κεφάλι πολιτικού...καταραμένες τράπεζες :p

ΒΕΓΓΟΣ - Με φάγατε στη Γερμανία!

http://www.youtube.com/watch?v=RiLTyMJqSFk

Από το 1.22 και μετά.

χθες στην συναυλια, αφιερωμα στο καζαντζιδη το καυτατζογλειο ηταν τιγκα! 30 χιλιαδες στις κερκιδες + αυτοι το γρασιδι..

χαμος λεμε! πολυ ωραια βραδια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.