hayabusa Σεπτέμβριος 21, 2009 #23882 Σεπτέμβριος 21, 2009 ναι, έχει πολύ γέλιο να ακούς εξι άτομα να λέει ο καθένας τα δικά του καραγκιοζιλίκια
hayabusa Σεπτέμβριος 21, 2009 #23885 Σεπτέμβριος 21, 2009 ρε παιδιά ο Παπαθεμελής δεν παίζει στο debate ; που πάμε χωρίς Παπαθεμελή ρεεε;
SLN Σεπτέμβριος 21, 2009 #23887 Σεπτέμβριος 21, 2009 Εγω ειδα για 5η φορα το Citizen XΚαι παιζει να δω στο καπακι αλλη μια το zeitgeist addendum+money masters για να ξεπλυνω οποιοδηποτε ιχνος "εσωτερικης αναγκης" να φανω φυσιολογικο μερος του συνολου και της κοινωνιας ανοιγωντας την TV να δω το debate. :baby:
johnsonb Σεπτέμβριος 21, 2009 #23888 Σεπτέμβριος 21, 2009 Τι πιο άσχημο απ'το να κοιμάσαι να βλέπεις όνειρο ότι σε βρήκε σε κατάστημα ηλεκτρονικών ο έρωτας της ζωής σου 14 γλυκούλα μελαχρινή και πανέμορφη και εκεί που είσαι αγκαλίτσα μαζί της σε χαλαρή φάση μαζί και με άλλους φίλους σε χαμηλοτάβανο πατάρι net cafe με τον εξοπλισμό κλιματισμού και μετά εκεί που φεύγεις επειδή βράδιασε και την φιλάς,ξαφνικά να ξυπνήσεις επειδή νιώθεις ότι η κουβέρτα έχει πάει βόλτα και κρυώνεις.Και μάλιστα να ξυπνίσεις και να νιώθεις ερωτεύμενος με μια που είδες στον ύπνο σου. Δεν γινόταν κάνας σεισμός να φεύγε σοβάς φωτιστικό και γύψινο μαζί να πεφτα ξερός καμιά βδομάδα να το ευχαριστιόμουν το θέμα...
geogeoland Σεπτέμβριος 21, 2009 #23890 Σεπτέμβριος 21, 2009 little help here απ' όσους έχουν αυθεντικό το GTA IV... :giveup:http://thelab.gr/showthread.php?t=57772&page=32Edit: Solved
geogeoland Σεπτέμβριος 21, 2009 #23891 Σεπτέμβριος 21, 2009 :rant: :rant: @#!$!^%&^%! ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ, να πρέπει να ψάχνω στο google, να κάνω θέμα στο thelab, για να κάνω τι? Να παίξω ενα παιχνίδι που αγόρασα κι εγώ αυθεντικό! Απο το απόγευμα εγκαταστάσεις, updates, κόντρα updates, προφίλ, τσεκαρίσματα, έχασα όλο μου το απόγευμα, και τώρα δε παίζει κιόλας (no live, no save, babe).Α ΣΤΟ Δ@#!$ΛΟ ΡΕ! ΤΟΡΡΕΝΤ!Edit: Τουλάχιστον παίζει.
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 21, 2009 #23892 Σεπτέμβριος 21, 2009 :rant: :rant: @#!$!^%&^%! ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ, να πρέπει να ψάχνω στο google, να κάνω θέμα στο thelab, για να κάνω τι? Να παίξω ενα παιχνίδι που αγόρασα κι εγώ αυθεντικό! Απο το απόγευμα εγκαταστάσεις, updates, κόντρα updates, προφίλ, τσεκαρίσματα, έχασα όλο μου το απόγευμα, και τώρα δε παίζει κιόλας (no live, no save, babe).Α ΣΤΟ Δ@#!$ΛΟ ΡΕ! ΤΟΡΡΕΝΤ!Edit: Τουλάχιστον παίζει.μια απ τα ιδιαμε εχουν κουρασει αφανταστα καποιοι τελευταιοι τιτλοιξεκινας χαλρα κι ωραια την εγκατασταση του νεοαποκτηθεντος παιχνιδιου σουδλδ κανα δυο dvd να χουμε να παιζουμεβαλε το ενα, βγαλε το αλλο, ξαναβαλε το ενα μισο λεπτακι και για τελειωμα ριξε παλι το 2οξανακοιταω το rating του παιχνιδιου και συνειδητοποιω οτι μαλλον τα 13χρονα ειναι πολυ προικισμενα στις μερες μαςαφηνω την αυτοκριτικη στην ακρη και βαζω κι αυτο το games for windows live που ζητα τοσο επιμονα,περναω και 2-3 game patches, (καμια 500αρα mb τπτ σπουδαιο)αλλα τωρα ζηλεψε και θελει και το gfwlive αλλα patchακιατα περναω κι αυτα καθως και λιγα ακομα κοντρα patches για να δεσει το συνολο...ωπα καλα εισαι, αστο εκει (νομιιιζεις?)και να σου που δεν δεχεται το live id που ειχα γιατι λεει μενω στην Ελλαδα ωραια λεω το αλλαζω, τι Αγγλιες του βαλα τι ΗΠΑ πηγα, τπτ δεν με πιστευειΜαλλον θα πρεπει να φτιαξω νεο account τελικακαι αντε και θυμηθηκα μια παλια διευθυνση και ξαναγραφτηκατον κωδικο τον θυμαμαι αραγε να μπω να δω αν με δεχτηκαν?ε καλα δεν τρεχει μια, χτυπαω υπενθυμιση κωδικανα σου ομως η ρουφιανα η μυστικη ερωτηση"τι χρωμα βρακακι φορουσε η λιτσα στη πενταημερη?"ναι ναι αυτο το θυμαμαι, μπορει και να σταθω τυχερος αποψε, "your password was sent"----Και ναι, συνδεση επιτυχης!και μετα απο ωρες προσπαθειωνμε δεχτηκαν οι Θεοι του Live και νοιωθω οτι εχω κανει μεγα κατορθωμα σας λεω η ωρα πηγε 1 κι ακομα μονο την εισαγωγη του παιχνιδιου εχω δει βεβαια αλλα απ'οσα ειδα στα screenshots πρεπει να αξιζει...μαλλον με τη γλυκα θα μεινω ομωςγιατι ο server ειναι down for maintenance!!!κατι που εμενα δεν σε πολυνοιαζει βεβαια μια και single player ηθελα να παιξω ο ερμοςαλλα μαλλον δεν υπαρχει προνοια για τους απλους single players πλεον στις μερες μαςειπαμε η "προσμονη αυξανει την απολαυση" αλλα αυτοι το παρακανανδε μαμιεται..κι αυριο μερα ειναιθα προετοιμαστω καταλληλαθα διαβασω και κανα δυο installation tutorials & walkthroughsκαι που θα παει, ελπιζω να φτασω μεχρι τα options αυτη τη φορα...(καλου-κακου βεβαια λεω να'χω και το 11χρονο ξαδερφακι standby στο τηλεφωνο)περαστικα μας.
VIL Σεπτέμβριος 22, 2009 #23894 Σεπτέμβριος 22, 2009 Κοπρίτης Αυτά είναι, μάστερ-συστάσεις- βιογραφικό ζητάει?
aggelopas Σεπτέμβριος 22, 2009 #23895 Σεπτέμβριος 22, 2009 Για ακόμη μια χρονιά το CNN κατατάσσει το ελληνικό «classico» μέσα στην πρώτη δεκάδα με τα σπουδαιότερα ντέρμπι του πλανήτη.Τα ντέρμπια αυτά αφορούν ομάδες που εδρεύουν στην ίδια περιοχή και έχουν μεγάλη απήχηση και αντιπαλότητα, http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=1056009&lngDtrID=246
JohnG85 Σεπτέμβριος 22, 2009 #23899 Σεπτέμβριος 22, 2009 Χαουζας>Βλοστ.Ενηντεη.Ενηταημ. Τι ύβρις είναι αυτή ?!! Λυπάμαι για την ψυχή σου :cry:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.