Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

ea6gka Ναι και μετά μαύρο φίδι που τον έφαγε ή τους έφαγε αυτόν ή αυτούς που θα πάρουν τέτοια απόφαση για ποινή, μετάθεση-κανάλια το λιγότερο. Δυστυχώς.

Στό ρητορικό ερώτημα του greekfragma απαντώ, εδώ όχι

Η αποχη ειχε να κανει με το οτι δεν ηθελα να πριζονομαι με αναβαθμισεις βασικα :hehe:

Παρακολουθουσα το φορουμ "εξ αποσταστεως".

Καλως σας ξαναματαβρηκαμε :p

χαχα ακριβως :)

Με πηρε η δικα μου απο το κεντρο κ λεει γινεται τσι πουτ@νας....

Στην Βουλα παντως εχει συννεφια, αλλα βροχη τπτ (ακομα...)

καποιος απο αυτους ειχε πει μπροστα μου.. αν δεν μας σεβεστε, θα μας φοβαστε...

ΔΑΠίτης Active Member? :hmm:

hint: @1:50

Τι βροχή είναι αυτή τώρα πάλι...

Άκουγα και κεραύνους και έβλεπα και όνειρο με βροχή (και αεροπειρατεία...),έλεος έχε πλάκα να δουλεύει έτσι.

Σορρυ κιολας ,αλλα οταν ακουω κοριτσι να συμπεριφερεται λες και βγηκε απο τις φυλακες μου τη σπαει πολυ αγρια!!!

Τι της ειπε?Να μην τον τραβαει βιντεο,εχει το δικαιωμα και οφειλει να το σεβαστει!!!Επρεπε να της το σπασει το κινητο!

σόρρυ κι όλας, αλλά η κοπέλα μια χαρά νορμάλ κοπέλα ήταν, ο φλούφλης αποδείχτηκε κυρία.
σόρρυ κι όλας, αλλά η κοπέλα μια χαρά νορμάλ κοπέλα ήταν, ο φλούφλης αποδείχτηκε κυρία.

Φλουφλη το λεμε τωρα αυτον που σεβεται τον εαυτο του και δεν καθεται να βγαλει βιντεακι για το youtube στην τελικη... ??

Μαλιστα!Δηλαδη εσενα θα σ'αρεσε να σε βγαζω βιντειο ποσην ωρα ,δεν θα ελεγες να το σβησω ομως μην φανεις "φλωρος".Πιο μαγκα θεωρω εγω το παλικαρι,γιατι δεν καθεται να ασχολειται με σαχλαμαρες ,οπως βιντεακια και ειχε το θαρρος να πει στην κοπελια οτι δεν θελει να τον βγαζει βιντεο.Κατι που πολλοι δεν κανουν ,για να μην τους τα ψαλει η κοπελα και τους πουνε ντιντιδες!Ακομα παντως δεν καταλαβα τι το φοβερο του ειπε και τον ταπωσε κιολας...:yawn:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ποσότητα νερού ρίχνει έξω... Μιλάμε για φοβερή βροχή...

Ο δρόμος έχει ήδη γεμίσει... Αν συνεχίσει έτσι, σε λίγα λεπτά θα παρασύρει τα μηχανάκια πάνω στα αμάξια :o

post-2160-1416074115,3602_thumb.jpg

Πριν από πέντε λεπτά έβρεχε εδώ σε φάση να μην βλέπεις μπροστά σαν να έχει ομίχλη,τώρα έβγαλε ήλιο.:hehe:

Αργυρούπολη εδώ... Χαμός γίνεται!

Παρ' όλα αυτά, έχει ΚΑΙ ήλιο ταυτόχρονα... Καλή φάση :p

γειτονες ειμαστε:rolleyes:

Ζωγράφου πριν κανά 2ωρο έριξε πάρα πολύ.

Έριξε και έναν κεραυνό... το πιο γρήγορο shut down που έχω δεί. :baby:

Άνανδρη επίθεση στη βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ. - Στις 2.30 περιπου στην κεντρική βιβλιοθήκη εισεβαλλαν 8-10 τυποι με γκλοπ και αλυσιδες και αρχισαν να φωναζουν'ποιοι ειναι οι δαπιτες εδω μέσα;'εριξαν καρέκλες,γραφεία,καδους και ξεσπασαν την οργή τους σ ένα τραπεζι φοιτητων. χωρις κανεναν απολυτως λογο αρχισαν να τους χτυπανε με τα γκλοπ στο κεφαλι.σ αυτο τ τραπεζι καθόταν και συμφοιτητες μας.ενας μαλιστα τραυματιστηκε σοβαρα στο κεφαλι.το ολο περιστατικο κρατησε 3-4 λεπτα αλλα ηταν αρκετα για να προκαλεσουν πανικο στη βιβλιοθηκη.ποιοι ηταν και γιατι επιτεθηκαν αγνωστο

... μένω άφωνος.

αχ αυτα τα κομματα μεσα στις σχολες....<3

αυτα θελουν καταργηση.

νομιζω απο παντα το ασυλο μπορουσε να παρακαμφθει σε περιπτωσεις εγκληματων κατα της ζωης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.