Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ξερει κανεις τι σκ@τ@ γινεται με το site του Πλαισιου και το filtering???

Προσπαθω να κανω μια συνθεση για ενα φιλο και ψαχνω σε ολες τις σελιδες καθε κατηγοριας....

Πρωί πρωί μου έκανες την καρδια περιβόλι ρε VIL :(:hm:

Τι να σου κάνω? δυστυχώς τα προβλήματα μας τα ξεσπάμε απάνω τους, τώρα ποιος είναι (το ζώο)? είναι ένα μεγάλο θέμα και αυτό.

MaGiCMaN Αυτή είναι εικόνα πολιτισμένων ανθρώπων.:TD:

χθες δεν σας ελεγα για το ξυλο που επεσε στην σχολη? χαχαχα!

μας εβγαλε ο ταρζαν!

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=63319&cid=4

η γκομενα που μιλαει τον αποστωμωσε τον αλλον!

βοδια ζωα , ολοι αυτοι οπως ειναι διαγραφη απο τη σχολη και στα διαλα δια παντος

ea6gka Νομίζεις με μια διαγραφή θα γίνουν (άνθρωποι) αυτοί?

Δεν είναι το ζητούμενο αυτό ( η διαγραφή) αλλά να γίνουν πρώτα πολιτισμένοι άνθρωποι και δυστυχώς από ότι είδαμε (πρέπει) είναι πολύ δύσκολο.

Ελευθερία ναι αλλά όχι ασυδοσία

Η σύνδεση των πανεπιστημίων με την πολιτική, με αυτην την μορφή που εχει σημερα (αμεση σχεση με τα κόμματικες παραταξεις) , ειναι απο τις μεγαλύτερες (να μην πω η μεγαλύτερη) πληγές στην Ελλάδα.

Προετοιμασία για αποχαύνωση κανιβαλισμό και συμφεροντολογία 18χρονων με αδιαμόρφωτη ακόμα κρίση.

Ειναι πολλες οι φορες που καθε αλλη συζήτηση για την πολιτική και την πορεία της Ελλάδας γενικότερα

μου φαίνεται περιττή οταν υπάρχουν κομματα με αυτη την μορφη στους χωρους εκπαίδευσης.

πρεπει να φυγουν ολοι εξω για να δουμε ασπρη μερα... δεν προσφερουν τπτ...

μονο πολιτισμος δεν υπαρχει...

καποιος απο αυτους ειχε πει μπροστα μου.. αν δεν μας σεβεστε, θα μας φοβαστε...

οπα μαγκα κατουρα κ λιγο...

διαγραφη δεν μπορει να υπαρξει κανενος, υπαρχουν καταστατικα που λενε οτι μπορουν να υπαρχουν παραταξεις(κομματικες ή μη).. οποτε δεν γινεται τπτ.. απλα τους ανεχεσαι..

υ.γ μιλαω για ολα τα κομματα.

Αρχικό μήνυμα απο MaGiCMaN

χθες δεν σας ελεγα για το ξυλο που επεσε στην σχολη? χαχαχα!

μας εβγαλε ο ταρζαν!

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=63319&cid=4

η γκομενα που μιλαει τον αποστωμωσε τον αλλον!

σιγα μωρε τι εκανε!!!!!Αντε εχουν ξεσαλωσει ολες οι κουμουνες και την εχουν δει Τσε και ετσι.Αντε να πλυθουν!!!

Σορρυ κιολας ,αλλα οταν ακουω κοριτσι να συμπεριφερεται λες και βγηκε απο τις φυλακες μου τη σπαει πολυ αγρια!!!

Τι της ειπε?Να μην τον τραβαει βιντεο,εχει το δικαιωμα και οφειλει να το σεβαστει!!!Επρεπε να της το σπασει το κινητο!

ναι θα γινουν , θα φανε μια 2 τρεις κατραπακιες και θα συμμορφωθουν

Τον χαρακτήρα του καθενός δεν μπορείς να τον αλλάξεις.

Και με τις κατραπακιές δεν καταφέρνεις τίποτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.