Guest Σεπτέμβριος 12, 2009 #23641 Σεπτέμβριος 12, 2009 Και ληστεύουν τους γονείς και εκβιάζουν έμμεσα τους μαθητές (αν δεν κάνεις φροντιστήριο είσαι χαμένος)..Αυτό έλειπε να σκοτώσουν κιόλας.Ναι, έχεις ένα δίκιο σε αυτό αλλά έμμεσα καταλήγουμε στο ότι οι γονείς είναι βλάκες επειδή αποφασίζουν οι ίδιοι να τους κλέψουν.Μην κοιτατε μονο το συγκεκριμενο περιστατικο,σκεφτειτε ποσες τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν(και συναφη επαγγελματα) και θα δειτε οτι η φορολογικη τρυπα ειναι τεραστια τελικα απο αυτη την υποθεσηΑκριβώς τα λόγια του Nephilim πιο πάνω
deninho Σεπτέμβριος 12, 2009 #23642 Σεπτέμβριος 12, 2009 Κι ερωτώ. Τα λεφτά σου παίρνει?Εφόσον αυτός, όσο και χιλιάδες άλλοι τέτοιοι, φοροδιαφεύγουν, το κράτος αναγκάζεται να ανεβάσει κι άλλο τη φορολογία -άμεση και έμμεση-, και παίρνει τη διαφορά απ'όλους τους υπόλοιπους.Εφόσον αυτός κάνει δύο δουλειές, εκ των οποίων τη δεύτερη αναγκάζεται να τη κάνει παράνομα, κάποιος συνάδελφός του μένει άνεργος, γιατί ούτε σε κάποιο σχολείο μπορεί να διοριστεί, ούτε σε κάποιο φροντιστήριο μπορεί να δουλέψει -εφόσον οι πελάτες του φροντηστηρίου έχουν πάει και κάνουν τα ιδιαίτερα-. Άρα ούτε φορολογία έχουμε από τον άνεργο, αλλά επί πλέον τον πληρώνουμε, γιατί πρέπει κι αυτός να ζήσει, μέσω του ταμείου ανεργίας -το οποίο τροφοδοτείται από τα χρήματα της φορολογίας των υπολοίπων-, χωρίς να παράγει έργο.Άρα ναι, από εμένα τα παίρνει. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο υπερασπίζεσαι τη φοροδιαφυγή, απ'όποιον κι αν είναι, αφού εν τέλει βλάπτει κι εσένα μια τέτοια αρρωστημένη κατάσταση.
TifoziF1 Σεπτέμβριος 12, 2009 #23643 Σεπτέμβριος 12, 2009 Θέλω και εγώ να φοροδιαφύγω :yes2: Γεια σας και καλώς σας ξαναβρήκα !! !
mech5107 Σεπτέμβριος 12, 2009 #23644 Σεπτέμβριος 12, 2009 Eλπιζω να μη μιλας και για τους δασκαλους/καθηγητες δημοσιου ,γιατι καθε χρονο αυτοι πληρωνουν τα μαλλια τους σε φορους και γενικοτερα οι υπαλληλοι του δημοσιου.Ο μαγαζατορας ειναι πιο μαγκας που τα 5μιση χιλιαρικα αυτα τα φοροδιαφευγει? Μην το ψαχνεις και εσυ και αυτος και εγω μαγκες ειμαστε. Το φροντιστηριο δεν προεκυψε απο τους καθηγητες,υπαρχει εδω και 60 χρονια περιπου.Ποσο διαφορετικοι να ειναι απο αυτους των αλλων χωρων?Υπαρχουν και καθηγητες που κανουν το μαθημα τους σωστα.Δε φταινε σε καμια περιπτωση αυτοι,φταιει το συστημα και οι τροποι τους στην παιδεια,γιατι στο εξωτερικο που δεν εχουν φροντηστιρια εχουν αλλους τροπους ,καλυτερους ( βλ. Η/Υ) και ειναι 10 ατομα στην ταξη maximum,οχι 25!! Το φροντιστήριο υπάρχει λόγω του κόμπλεξ των Ελλήνων να κάνουν τα παιδιά τους άνεργους Γιατρούς-Δικηγόρους-Δασκάλους...και έχουμε φτάσει σε σημείο που και να είσαι καλός, να χρειάζεσαι φροντιστήριο για να περάσεις κάπου της προκοπής,γιατί έρχεται ο οποιοσδήποτε και σου παίρνει την θέση, και μετά δεν περνά ούτε τα μισά μαθήματα... Και εγώ έκανα φροντιστήριο, και να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν το άξιζα 100%, και είμαι σίγουρος πως με τα τωρινά δεδομένα, δεν θα μπορούσα να μην στείλω και το δικό μου (μελλοντικό) παιδί φροντιστήριο, αλλά όχι και 50/ώρα, για να κάνει με άλλα 2-3 παιδιά... Νομίζω είναι καλύτερο να του τα δίνω σαν χαρτζιλίκι και να του δώσω να καταλάβει ότι αυτά έχει για τον μήνα και πρέπει να κάνει κουμάντο μόνος του. Το θεωρώ πιο χρήσιμο, από γνώσεις που αν μπει στο Παν. θα τις ξεχάσει, για να μάθει τα ιδια, αλλά με το σωστό τρόπο.
Guest Σεπτέμβριος 12, 2009 #23645 Σεπτέμβριος 12, 2009 Εφόσον αυτός, όσο και χιλιάδες άλλοι τέτοιοι, φοροδιαφεύγουν, το κράτος αναγκάζεται να ανεβάσει κι άλλο τη φορολογία -άμεση και έμμεση-, και παίρνει τη διαφορά απ'όλους τους υπόλοιπους.Εφόσον αυτός κάνει δύο δουλειές, εκ των οποίων τη δεύτερη αναγκάζεται να τη κάνει παράνομα, κάποιος συνάδελφός του μένει άνεργος, γιατί ούτε σε κάποιο σχολείο μπορεί να διοριστεί, ούτε σε κάποιο φροντιστήριο μπορεί να δουλέψει -εφόσον οι πελάτες του φροντηστηρίου έχουν πάει και κάνουν τα ιδιαίτερα-. Άρα ούτε φορολογία έχουμε από τον άνεργο, αλλά επί πλέον τον πληρώνουμε, γιατί πρέπει κι αυτός να ζήσει, μέσω του ταμείου ανεργίας -το οποίο τροφοδοτείται από τα χρήματα της φορολογίας των υπολοίπων-, χωρίς να παράγει έργο.Άρα ναι, από εμένα τα παίρνει. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο υπερασπίζεσαι τη φοροδιαφυγή, απ'όποιον κι αν είναι, αφού εν τέλει βλάπτει κι εσένα μια τέτοια αρρωστημένη κατάσταση.Δέχομαι και σέβομαι τον συλλογισμό σου. Αναφερόμουν στη μανία της κριτικής για να υποβιβάσουμε κάποιον που βγάζει περισσότερα από εμάς + έχει περισσότερα προνόμια, περισσότερο από ότι να υπερασπιστώ κάποιον που παρανομεί. Έγινα καλύτερα κατανοητός?
ea6gka Σεπτέμβριος 12, 2009 #23646 Σεπτέμβριος 12, 2009 το φροντιστηριο υπαρχει διοτι δημιουργηθηκε η αγορα και επρεπε να καλυφθει το κενο, δεν το δημιουργησαν οι καθηγητες το κενο αυτο ωστε να τα κονομησουν . Και πως προεκυψε η αναγκη αυτη , φυσικα απο το εκπαιδευτικο συστημα και τη νοοτροπια του , και ποιοι δημιουργησαν το εκπαιδευτικο συστημα αυτο φυσικα ολοι αυτοι που ψηφιζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , οποτε μην παραπονιεστε τωρα :nono:
Guest Σεπτέμβριος 12, 2009 #23648 Σεπτέμβριος 12, 2009 Παρεπιπτόντως...50 ευρώ την ώρα μαζί με 2-3 άτομα?30 ευρώ δεν ήταν ή έχω μείνει πίσω?
Tsakonas Σεπτέμβριος 12, 2009 #23650 Σεπτέμβριος 12, 2009 Για την αναλυση με την αγορα του εα6,δεν μπορω να διαφωνησω,δικιο εχει.Αλλα φταινε και τα σκασμενα τα παιδακια ρε γμτ,που αντι να στρωσουν το κ@λαρακι τους στο σχολειο,θελουν εναν να τους τα λεει πανω απο το κουτοκεφαλο.Ουτε μπορω να βγαλω κακο τον καθηγητη,και αυτο συνεπεια της αγορας ειναι.Καποτε (παλια) καθηγητης ηταν σιγουρη δουλεια,ολοι θελαν να κανουν τα παιδια τους καθηγητες,αλλα μπουκωσε η αγορα και γεμισαμε ανεργους.Τι θα κανουν αυτοι οι ανεργοι?Κλεφτες θα γινουν?Η κι οταν βγαζουν 1000τοσα ευρω απο επισημη δουλεια ειναι κακο να θελουν να βγαλουν κατι παραπανω ??(την δουλεια του καθηγητη σε φροντιστηριο τουλαχιστον,την εχω κανει και θελει απιστευτη αφοσιωση,δεν ειναι καθολου ευκολη ...Σαν ναχεις 10 racer και 5 sebastian μπροστα σου ταυτοχρονα ειναι)...Αλλα ειναι τεραστια αδικια αυτα τα 5600 να βγαινουν απο τις τσεπες των γονιων και να μπαινουν στις τσεπες των καθηγητων χωρις να φαινεται σε καμμια φορολογικη δηλωση.(αλλο που οι καθηγητες βεβαια,αν εργαζονται στο δημοσιο,δεν μπορουν να κρυψουν ουτε σεντ απο τον επισημο μισθο τους)
Hydra Σεπτέμβριος 12, 2009 #23651 Σεπτέμβριος 12, 2009 Οπως ειπα και σε προηγουμενα ποστ ,στην επαρχια(γιατι για καθηγητες επαρχιας μιλησε ο φιλος μας) γινονται πολλα τετοια.Καθηγητης αγγλικων στο χωριο ηταν ακριβος και χρεωνε τις φωτοτυπιες στα παιδια!!!Ναι!Στο τελος της χρονιας ζηταγε 250 ευρω μονο για τις φωτοτυπιες.Αλλα μπορεις να κανεις κατι αλλο?Ηταν ο μονος καθηγητης αγγλικων στην περιοχη και πρεπει να την μαθεις τη ρημαδογλωσσα. Σαν ναχεις 10 racer και 5 sebastian μπροστα σου ταυτοχρ:rofl:ονα ειναι)...
eleozz Σεπτέμβριος 12, 2009 #23652 Σεπτέμβριος 12, 2009 Για την αναλυση με την αγορα του εα6,δεν μπορω να διαφωνησω,δικιο εχει.Αλλα φταινε και τα σκασμενα τα παιδακια ρε γμτ,που αντι να στρωσουν το κ@λαρακι τους στο σχολειο,θελουν εναν να τους τα λεει πανω απο το κουτοκεφαλο.Ουτε μπορω να βγαλω κακο τον καθηγητη,και αυτο συνεπεια της αγορας ειναι.Καποτε (παλια) καθηγητης ηταν σιγουρη δουλεια,ολοι θελαν να κανουν τα παιδια τους καθηγητες,αλλα μπουκωσε η αγορα και γεμισαμε ανεργους.Τι θα κανουν αυτοι οι ανεργοι?Κλεφτες θα γινουν?Η κι οταν βγαζουν 1000τοσα ευρω απο επισημη δουλεια ειναι κακο να θελουν να βγαλουν κατι παραπανω ??(την δουλεια του καθηγητη σε φροντιστηριο τουλαχιστον,την εχω κανει και θελει απιστευτη αφοσιωση,δεν ειναι καθολου ευκολη ...Σαν ναχεις 10 racer και 5 sebastian μπροστα σου ταυτοχρονα ειναι)...Αλλα ειναι τεραστια αδικια αυτα τα 5600 να βγαινουν απο τις τσεπες των γονιων και να μπαινουν στις τσεπες των καθηγητων χωρις να φαινεται σε καμμια φορολογικη δηλωση.(αλλο που οι καθηγητες βεβαια,αν εργαζονται στο δημοσιο,δεν μπορουν να κρυψουν ουτε σεντ απο τον επισημο μισθο τους)παντου υπαρχουν οι εξαιρέσειςδεν ειναι ολοι οι καθηγητες καλοι, οπως και οχι ολοι οι μαθητεςθυμαμαι καθηγητες του λυκειου μου μας κοιτούν και καταλαβαινες οτι απο μεσατους ελεγαν <ποιος τους κάνει μια ωρα μαθημα τωρα> ή καθηγητες 70 χρονωνπου τους επαιρνε ο υπνος πανω στο βιβλιο (καθηγητης μαθηματικων στην 2ρα λυκειου)αυτο που φταίει ειναι το συστημαοταν καποιος εχει την σιγουρια της μονιμοτηταςμπορει να επιλεξει τον λαθος δρομοτο θεμα ειναι οτι αμα ειναι καθηγητηςπαίρνει παιδια στον λαιμο τουδεν υπαρχει καμια αξιολογηση στο εκπαιδευτικο συστημακαι αυτο ειναι το μεγαλυτερο κενο του
astrolabos Σεπτέμβριος 12, 2009 #23653 Σεπτέμβριος 12, 2009 Όπως είπαν φέτος το καλοκαίρι στην Αγγλία για την περίπτωση ενος μικρού που τον κακοποίησε μέχρι θανάτου η ίδια του η μάνα (google "Baby P"), "Οι κοινωνικοί λειτουργοί δεν πρέπει να είναι μόνιμοι, πρέπει να φοβούνται για την δουλειά τους όταν δεν την κάνουν καλά". Αυτο και μόνο λέει πολλά.
VIL Σεπτέμβριος 12, 2009 #23654 Σεπτέμβριος 12, 2009 δεν υπαρχει καμια αξιολογηση στο εκπαιδευτικο συστημακαι αυτο ειναι το μεγαλυτερο κενο τουΑυτή είναι και η μοναδική και σκληρή αλήθεια.
ea6gka Σεπτέμβριος 12, 2009 #23655 Σεπτέμβριος 12, 2009 αξιολογηση στην ελλαδα ειναι ορος παρεξηγημενος , ολοι ξερετε τι εννοω . Ποιος εγγυαται οτι θα το κανει αξιοκρατικα
jax7480 Σεπτέμβριος 12, 2009 #23656 Σεπτέμβριος 12, 2009 το θεμα ειναι οτι αμα ειναι καθηγητηςπαίρνει παιδια στον λαιμο τουΕνω αν ειναι γιατρος????
Dem Σεπτέμβριος 12, 2009 #23657 Σεπτέμβριος 12, 2009 Θέλω και εγώ να φοροδιαφύγω :yes2:Γεια σας και καλώς σας ξαναβρήκα !! ! Γεια σου tif !
ea6gka Σεπτέμβριος 12, 2009 #23658 Σεπτέμβριος 12, 2009 Ενω αν ειναι γιατρος????το παιρνει στο ταφο του
eleozz Σεπτέμβριος 12, 2009 #23660 Σεπτέμβριος 12, 2009 Ενω αν ειναι γιατρος????σε αυτην την περιπτωση θα καταστρεψειςμια ζωη θα σε παρουν χαμπαρι, και εχεις φυγειδεν ειναι μονιμος και δεν καταστρεφεις χιλιαδες ζωες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.