Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Επιδοτησεις δεν παιρνουν?Βγαινουν στους δρομους οι αγροτες και αμα πας στα χωρια οι μισοι εχουν BMW και NAVARA με 200 αλογα...:TD:

και μην ξεχνας το lamborghini τρακτερ :hehe:

:dots:

σε 5 λεπτά ξεκινάω εγκατάσταση Win7 στον SSD χωρίς να έχω πάρει πρώτα ghost τα 2003....άντε και ο Θεός βοηθός....:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

σε 5 λεπτά ξεκινάω εγκατάσταση Win7 στον SSD χωρίς να έχω πάρει πρώτα ghost τα 2003....άντε και ο Θεός βοηθός....:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

όλα καλά εκ πρώτης όψεος....

HAHAHAHAHHA ε όχι ντάξ αυτό είναι παρατραβηγμένο.-

Ο αδερφος του γειτονα μου μπηκε με το iphone 3g μεσα στο νερο.

Το πεταξε που το πεταξε, δεν μου εδινε την μπαταρια τουλαχιστον :p

οκ... 5600€ ΜΑΥΡΑ τον μήνα συν τον μισθό ο καθένας.

Κι ερωτώ. Τα λεφτά σου παίρνει?

Αν εσύ ήσουν δάσκαλος/καθηγητής με τις υπάρχουσες συνθήκες στην Ελλάδα, θα έκανες κάτι διαφορετικό?

Αν εσύ ήσουν δάσκαλος/καθηγητής με τις υπάρχουσες συνθήκες στην Ελλάδα, θα έκανες κάτι διαφορετικό?

-Δεν θα ήμουν άπληστος.

-Θα ήμουν πραγματικός καθηγητής στο σχολείο ώστε να μη χρειάζεται τα παιδιά να κάνουν φροντιστήριο.

Και γιατι δεν του κανετε μια καταγγελια?

Κανεις δεν συμπαθησε το ρουφιανο αλλα πλεον δεν μιλαμε για καποιον ο οποιος πειναει οποτε χρειαζεται να κανει κατι εξτρα για εισόδημα ,αλλα για καποιον που ληστρικα τα παιρνει απο τους μαθητες που τον εχουν αναγκη-λογω της φυσης του συστηματος- οσο και το κρατος.

1. Ναι εφ όσων είναι φορολογούμενος, και εάν μιλάμε για καθηγητή του δημοσίου.

2. Πες μας τι εννοείς λέγοντας μας (με τις υπάρχουσες συνθήκες στην Ελλάδα)

Και γιατι δεν του κανετε μια καταγγελια?

Κανεις δεν συμπαθησε το ρουφιανο αλλα πλεον δεν μιλαμε για καποιον ο οποιος πειναει οποτε χρειαζεται να κανει κατι εξτρα για εισόδημα ,αλλα για καποιον που ληστρικα τα παιρνει απο τους μαθητες που τον εχουν αναγκη-λογω της φυσης του συστηματος- οσο και το κρατος.

Θα γίνει.. να είσαι σίγουρος.

Ανατυπώνω πλήρως το νόημα της ερώτησης μου.

Γιατί πρέπει πάντα να κράζουμε όσους βγάζουν περισσότερα από εμάς? Και νόμιμα να ήταν, πάλι το ίδιο θα κάναμε.

Δεν κοιτάμε που τα παιδιά μας είναι υποχρεωμένα να ξοδεύουν άσκοπα 6 ώρες στο σχολείο (αφού όλο φροντιστήρια/ιδιαίτερα κάνουν για τα μαθήματα) επειδή το σύστημα είναι οτιναναι αλλά πάντα μας νοιάζει ο "γείτονας" που φουσκώνει την τσέπη του με τον έναν ή τον άλλον τρόπο (που στην τελική με τα ιδιαίτερα ούτε σκότωσαν, ούτε λήστεψαν, ούτε εκβίασαν).

Όπα ρα, εγώ γιατί να πληρώνω φόρους και αυτός όχι?

Δηλαδή αν για τα 5600 πλήρωνε φόρο, δεν θα λέγαμε μετά πάλι ότι όλοι τους τα οικονομάνε?

1. Ναι εφ όσων είναι φορολογούμενος, και εάν μιλάμε για καθηγητή του δημοσίου.

Οι φόροι πηγαίνουν σε ένα σωρό πράγματα. Πόσα χρήματα όμως πραγματικά παίρνει από τους δικούς σου φόρους ο συγκεκριμένος καθηγητής (που τα παίρνει χοντρά)? Σε ποσοστό, πολύ λίγα γιατί δεν είσαι ο μόνος που φορολογείται. Κοινώς μου φάγαν το μπιφτέκι μου

2. Πες μας τι εννοείς λέγοντας μας (με τις υπάρχουσες συνθήκες στην Ελλάδα)

αυτό

-λογω της φυσης του συστηματος- οσο και το κρατος.
Όπα ρα, εγώ γιατί να πληρώνω φόρους και αυτός όχι?

Δεν το κατάλαβα, ποιο μάγκας είναι?

Eλπιζω να μη μιλας και για τους δασκαλους/καθηγητες δημοσιου ,γιατι καθε χρονο αυτοι πληρωνουν τα μαλλια τους σε φορους και γενικοτερα οι υπαλληλοι του δημοσιου.

Ο μαγαζατορας ειναι πιο μαγκας που τα 5μιση χιλιαρικα αυτα τα φοροδιαφευγει? :zzz:

Μην το ψαχνεις και εσυ και αυτος και εγω μαγκες ειμαστε.

-Δεν θα ήμουν άπληστος.

-Θα ήμουν πραγματικός καθηγητής στο σχολείο ώστε να μη χρειάζεται τα παιδιά να κάνουν φροντιστήριο.

Το φροντιστηριο δεν προεκυψε απο τους καθηγητες,υπαρχει εδω και 60 χρονια περιπου.Ποσο διαφορετικοι να ειναι απο αυτους των αλλων χωρων?Υπαρχουν και καθηγητες που κανουν το μαθημα τους σωστα.Δε φταινε σε καμια περιπτωση αυτοι,φταιει το συστημα και οι τροποι τους στην παιδεια,γιατι στο εξωτερικο που δεν εχουν φροντηστιρια εχουν αλλους τροπους ,καλυτερους ( βλ. Η/Υ) και ειναι 10 ατομα στην ταξη maximum,οχι 25!!

Άλλο 5600 μαύρα = παράνομα, άλλο 5600-φόρους= νόμιμα, άσχετα που κάποιο γίδι τους τα δίνει...βασικά μαγκιά τους που έχουν τόσο την ταρίφα και έχουν και δουλεία...

Καταρχην,ως δημοσιος υπαλληλος ειναι παρανομο να εργαζεται και αλλου.

Επισης,η παρανομη εργασια του,του αποφερει καποια εσοδα,τα οποια δεν φαινονται πουθενα(aka μαυρα) δηλαδη φοροδιαφευγει κατ'εξακολουθηση.

Τωρα αν ειναι καθηγητης,υδραυλικος,ιεραποστολος ή DJ γαμων κι αν βγαζει 1000 ή 20χιλιαρικα το μηνα δεν με αφορα,να κοψει δελτιο παροχης υπηρεσιων και να φορολογηθει ως οφειλει

EDIT

Μην κοιτατε μονο το συγκεκριμενο περιστατικο,σκεφτειτε ποσες τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν(και συναφη επαγγελματα) και θα δειτε οτι η φορολογικη τρυπα ειναι τεραστια τελικα απο αυτη την υποθεση

Και ληστεύουν τους γονείς και εκβιάζουν έμμεσα τους μαθητές (αν δεν κάνεις φροντιστήριο είσαι χαμένος)..Αυτό έλειπε να σκοτώσουν κιόλας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.