Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Τέσσερις μέρες τώρα δεν έχουν σταματήσει να πετάνε αεροπλάνα απο την βάση πάνω απ'τα κεφάλια μας.

Pff I'm getting sick of it :rant:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Παίδες που δίνετε κι εσείς μαθήματα αυτήν την περίοδο, είναι και οι δικές σας σχολές άδειες, ή συμβαίνει κάτι με το φυσικό αθήνας;

Παίδες που δίνετε κι εσείς μαθήματα αυτήν την περίοδο, είναι και οι δικές σας σχολές άδειες, ή συμβαίνει κάτι με το φυσικό αθήνας;

Όχι, η δική μου είναι γεμάτη, ιδιαίτερα σε κάτι μαθήματα όπως Ανάλυση Ι, που τη χρωστάνε όλα τα έτη :p

Εμάς, ακόμη και σε τέτοια μαθήματα, που τα χρωστάνε σχεδόν όλοι όσοι δεν έχουν πάρει πτυχίο, γεμίζουν μόνο 2 αμφιθέατρα. Φοβούνται, άραγε, τον ιό Η1Ν1, ή απλά πιστεύουν ότι δεν έχει καμία σημασία είτε γράψουν είτε όχι; :p

εγω λειτουργικα αυριο κ τελος....

το βιβλιο του stallings τα σπαει παντως...

υ.γ τσιμπισα κ εισιτήριο για στιβο IAFF στο καυτατζογλειο(θα ειναι κ ο bolt)

Όχι, η δική μου είναι γεμάτη, ιδιαίτερα σε κάτι μαθήματα όπως Ανάλυση Ι, που τη χρωστάνε όλα τα έτη :p

Εμας Αλγεβρες και αναλυσεις δεν εχει μαζευτει τοσος κοσμος.......

Τέσσερις μέρες τώρα δεν έχουν σταματήσει να πετάνε αεροπλάνα απο την βάση πάνω απ'τα κεφάλια μας.

Pff I'm getting sick of it :rant:

Και εδώ τα ίδια.

Τι λετε ρε σεις, εδω προχτες πηγα να δωσω Μαθηματικα Ι, και ειχε-δεν ειχε 15 ατομα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.